Daptar Rencana Kampanye Marketing Marketing: 10 Léngkah Pikeun Hasil Anu Unggul

Nalika kuring neraskeun damel sareng klien dina kampanye pamasaran sareng inisiatipna, kuring sering mendakan yén aya jurang dina kampanye pamasaranna anu nyegah aranjeunna tina nohonan poténsi maksimumna. Sababaraha pamanggihan: Kurang jelas - Pemasar sering tumpang tindih léngkah dina perjalanan mésér anu henteu masihan kajelasan sareng fokus kana tujuan pemirsa. Kurangna arah - Pemasar sering ngalakukeun padamelan anu hébat dina ngararancang kampanye tapi paling sono

SocialBee: Platform Media Sosial Usaha Leutik Sareng Layanan Concierge

Salila sababaraha taun, kuring parantos ngalaksanakeun sareng ngahijikeun puluhan platform média sosial pikeun klien. Kuring masih gaduh hubungan anu saé sareng seueur sareng anjeun teras-terasan ningali kuring promosi platform énggal sareng anu tos aya. Éta tiasa ngabingungkeun pamiarsa… heran naha kuring henteu ngan saukur nyarankeun sareng nyorong hiji platform pikeun sadayana. Abdi henteu kusabab unggal kabutuhan unggal perusahaan béda-béda. Aya seueur platform média sosial anu tiasa ngabantosan usaha…

Kumaha Ngaoptimalkeun Pidéo Youtube anjeun sareng Saluran

Kami teraskeun ngagarap panduan optimasi kami pikeun klien kami. Sanaos kami ngaudit sareng nyayogikeun nasabah naon anu lepat sareng naha éta lepat, éta penting yén kami ogé nyayogikeun pitunjuk ngeunaan cara ngabenerkeun masalah. Nalika kami ngaudit palanggan kami, kami bakal salawasna kaget ku usaha minimal pikeun ningkatkeun ayana Youtube sareng inpormasi anu aya hubunganana sareng video anu aranjeunna unggah. Seuseueurna ngan ukur ngamuat pidéo, nyetél judulna,

Naon ari MarTech? Téknologi Pamasaran: Kapungkur, Ayeuna, sareng Kahareup

Anjeun tiasa janten cekikikan ti kuring nyerat tulisan dina MarTech saatos nyebarkeun langkung ti 6,000 tulisan ngeunaan téknologi pamasaran langkung ti 16 taun (saluareun umur blog ieu ... Kuring kantos aya di blogger sateuacana). Kuring yakin éta pantes diterbitkeun sareng ngabantosan para ahli bisnis langkung sadar kumaha MarTech éta, aya, sareng masa depan naon anu bakal aya. Anu mimiti, tangtosna, nyaéta MarTech mangrupikeun portmanteau pamasaran sareng téknologi. Abdi sono pisan

Kunaon Mata Urang Kedah Ngasongkeun Skéma Palét Warna Komplementér… Sareng Dimana Anjeun Tiasa Ngadamelna

Naha anjeun terang yén leres-leres aya élmu biologis dibalikkeun kumaha dua atanapi langkung warna saling ngalengkepan? Abdi sanés ahli dokter mata atanapi optometrist, tapi kuring bakal nyobian narjamahkeun élmu di dieu pikeun jalma saderhana sapertos kuring. Hayu urang mimitian ku warna sacara umum. Kelir Naha Frékuénsi Apél beureum ... leres? Nya, henteu leres. Frékuénsi kumaha cahaya anu kagambar sareng réfraksi tina permukaan apél ngajantenkeun tiasa dideteksi, dirobih ku