Naon ari MarTech? Téknologi Pamasaran: Kapungkur, Ayeuna, sareng Kahareup

Anjeun tiasa janten cekikikan ti kuring nyerat tulisan dina MarTech saatos nyebarkeun langkung ti 6,000 tulisan ngeunaan téknologi pamasaran langkung ti 16 taun (saluareun umur blog ieu ... Kuring kantos aya di blogger sateuacana). Kuring yakin éta pantes diterbitkeun sareng ngabantosan para ahli bisnis langkung sadar kumaha MarTech éta, aya, sareng masa depan naon anu bakal aya. Anu mimiti, tangtosna, nyaéta MarTech mangrupikeun portmanteau pamasaran sareng téknologi. Abdi sono pisan

Kunaon Mata Urang Kedah Ngasongkeun Skéma Palét Warna Komplementér… Sareng Dimana Anjeun Tiasa Ngadamelna

Naha anjeun terang yén leres-leres aya élmu biologis dibalikkeun kumaha dua atanapi langkung warna saling ngalengkepan? Abdi sanés ahli dokter mata atanapi optometrist, tapi kuring bakal nyobian narjamahkeun élmu di dieu pikeun jalma saderhana sapertos kuring. Hayu urang mimitian ku warna sacara umum. Kelir Naha Frékuénsi Apél beureum ... leres? Nya, henteu leres. Frékuénsi kumaha cahaya anu kagambar sareng réfraksi tina permukaan apél ngajantenkeun tiasa dideteksi, dirobih ku

JungleScout: Alat sareng Latihan Pikeun Ngaluncurkeun Sareng Tumuh Penjualan Anjeun Dina Amazon

Teu aya pangaruh anu handap tina Amazon dina ritel sareng ecommerce. Henteu kakantun musnah anu kajantenan dina industri ritel kusabab pandemi sareng kaputusan salajengna pikeun ngonci seueurna pangecér alit. Kiwari, langkung ti 60 persén konsumén ngamimitian milarian balanja online na di Amazon. Panghasilan Amazon tina anu ngajual pasar na ningkat ku langkung ti 50 persén di 2020 dibandingkeun sareng taun saméméhna. 2021 Badé Bawa

Hubungan Antara Personas, Perjalanan Anu Mésér, Sareng Corong Penjualan

Tim pamasaran inbound performa tinggi nganggo personas pembeli, ngartos mésér perjalanan, sareng ngawas raket corong penjualanna. Kuring ngabantosan nyebarkeun pelajaran palatihan dina kampanye pamasaran digital sareng pembeli personas sareng perusahaan internasional ayeuna sareng aya anu nyungkeun klarifikasi ngeunaan tiluanana janten kuring pikir pantes dibahas. Targeting Saha: Pembeli Personas Kuring nembé nyerat ngeunaan personas pembeli sareng kumaha kritikna pikeun usaha pamasaran digital anjeun. Aranjeunna ngabantosan bagean sareng sasaran anjeun

SEO Buddy: Daptar pariksa SEO Anjeun sareng Pitunjuk Kanggo Ningkatkeun pisibilitas Paringkat Organik Anjeun

Daptar pariksa SEO ku SEO Buddy mangrupikeun peta jalan anjeun pikeun unggal tindakan SEO penting anu anjeun kedah lakukeun pikeun ngaoptimalkeun halaman wéb anjeun sareng kéngingkeun patalimarga langkung organik. Ieu mangrupikeun paket anu lengkep, henteu sapertos naon waé anu kuring pernah ningali online, ngabantosan pisan pikeun bisnis rata-rata pikeun ngabantosan aranjeunna sacara teras-terasan ngaoptimalkeun situs na sareng ningkatkeun pisibilitas dina pamilarian. Daptar pariksa SEO Kalebet Daptar Parios SEO 102-Titik Google Lambaran Aplikasi Wéb Daptar pariksa SEO 102-Poé 62 Halaman

Daptar Rencana Kampanye Marketing Marketing: 10 Léngkah Pikeun Hasil Anu Unggul

Nalika kuring neraskeun damel sareng klien dina kampanye pamasaran sareng inisiatipna, kuring sering mendakan yén aya jurang dina kampanye pamasaranna anu nyegah aranjeunna tina nohonan poténsi maksimumna. Sababaraha pamanggihan: Kurang jelas - Pemasar sering tumpang tindih léngkah dina perjalanan mésér anu henteu masihan kajelasan sareng fokus kana tujuan pemirsa. Kurangna arah - Pemasar sering ngalakukeun padamelan anu hébat dina ngararancang kampanye tapi paling sono

Latihan Marketer Digital

Tulisan éta dina témbok dina industri pamasaran digital nalika pandemi nyebar, lockdowns mogok, sareng ékonomi nyandak giliran. Kuring nyerat dina LinkedIn di jaman mimiti éta yén para pemasar kedah mareuman Netflix sareng nyiapkeun diri pikeun tantangan anu bakal datang. Sababaraha urang leres ... tapi, hanjakalna pang henteu. PHK anu neraskeun ngarobih departemén pamasaran di panjuru nagara. Pamasaran digital mangrupikeun karir anu pikaresepeun dimana anjeun tiasa mendakan dua

Téhnologi Diajar Kritikal salaku Manajer CRM: Ieu Sababaraha Sumber

Naha anjeun kedah diajar katerampilan téknologi salaku CRM Manager? Baheula, janten Manajer Hubungan Palanggan anu saé anjeun peryogi psikologi sareng sababaraha kamampuan pamasaran. Kiwari, CRM langkung seueur deui kaulinan tech tibatan aslina. Baheula, hiji manajer CRM langkung fokus kana cara nyiptakeun salinan email, jalma anu langkung kreatif. Kiwari, spesialis CRM anu saé nyaéta insinyur atanapi spesialis data anu ngagaduhan élmu dasar