LeadSift: Nangkep Maksad sareng Wawasan Anu tiasa Diperlakukeun sareng Média Sosial

kecerdasan sosial leadift

Usaha teras-terasan nyobian nangkep data ngeunaan prospek sareng konsumén pikeun duanana mendakan sareng narik kalungguhan, teras ngajaga sareng ngagedékeun palanggan anu aranjeunna anggo. Aya hiji ton téknologi di luar sana pikeun nyobian néwak data ieu. Sababaraha sumber na teu akurat sareng anu sanésna tinggaleun jaman.

Duka teuing henteu aya sumber inpormasi anu teras-terasan diénggalan sacara akurat sareng sering ku jalmi. Aya! Jalma sacara konsistén sareng sababaraha kali ninggali jalan satapak data paripolah sareng hajat anu akurat sareng terbatas online ku média sosial. Unggal dinten sareng sering, unggal jam atanapi langkung.

Tugas anu sesah nyaéta meresihan, nyaring sareng nyumponan data éta kana wawasan anu bermakna. LeadSift ngalaksanakeun ieu, nyayogikeun gambaran anu akurat pikeun pangguna média sosial, gaya hirup, kapribadian, merek anu dituturkeun, lokasi, panggunaan alat, sareng waktos aktipitas. Kana waktosna, LeadSift bahkan tiasa nyaritakeun merek naon anjeun konsumén, dimana anjeun tuang, dimana anjeun cicing, acara televisi naon anu anjeun nonton, sareng produk anu anjeun anggo.

LeadSift mangrupikeun platform intél sosial anu ngabantosan tim pamasaran anjeun sacara konsisten nganteurkeun kameunangan kalayan olahtalatah anu leres, eusi, kréatip, média sareng pangalaman sosial pikeun konsumén anu pas dina waktos anu pas.

LeadShift Ngawangun Data Jejak Sosial na Ngagunakeun Léngkah-léngkah ieu

  1. Gagak - LeadSift ngorondang jaringan sosial utama anu ngagambarkeun langkung ti 500 juta tulisan. Data aranjeunna diperbarui unggal detik, sareng ieu disayogikeun kanggo analisa anu jero. Iraha waé batur ngutarakeun maksud pikeun mésér produk anjeun atanapi salah sahiji pesaing anjeun; éta muncul dina dasbor kami. Indéks LeadSift langkung ti 180 juta pangguna sosial anu paling aktif pikeun anjeun pikeun ngumpulkeun wawasan sareng jangkauan.
  2. Klasifikasi - Teras, LeadSift ngagolongkeun data sakitar hal-hal penting sapertos konsumén, prospek, industri sareng afinitas anjeun. Ngagunakeun langkung ti 50 sinyal tina téks, grafik jaringan, sareng meta-data, algoritma pembelajaran mesin Leadsift tiasa ngagolongkeun saha jalma éta, naon anu aranjeunna carioskeun sareng dimana dina mésér perjalanan. Tina kategori ieu, LeadSift mimiti ngawangun atribut profil anu tiasa ngajalankeun média, strategi kréatip, eusi, sareng pamasaran anjeun.
  3. sari - Kanggo unggal pangguna anu kakumpul dina sistem LeadSift, aranjeunna nimba langkung ti 100 atribut ngeunaan aranjeunna, mimitian ti demografi, psikografis sareng inpormasi paripolah. Sareng ngan ukur nganggo data anu sayogi pikeun masarakat, aranjeunna tiasa nyimpulkeun sareng ngaramal maksud sareng minat konsumen kalayan akurasi tinggi. Pandangan 360-gelar pikeun konsumén ieu ngamungkinkeun anjeun ngahontal pamirsa di pasar kalayan pesen anu relevan sareng tepat waktos dina sadaya saluran.
  4. nganalisa - Kalayan gabungan data komprehensif sareng wawasan anu tiasa ditindaklakeun, LeadSift ngungkabkeun kasempetan anu disumputkeun sahingga anjeun tiasa nyandak kaputusan pamasaran anu langkung palinter. Antarbeungeut pamilarian éksplorasi anu intuitif ngamungkinkeun anjeun ngebor mulus kana data pikeun ngaidentipikasi tren sareng pola. Répréséntasi visual nyayogikeun gambaran tingkat luhur pikeun mérek anjeun, tolok ukur kalapa, sareng tren industri sacara real-time.
  5. Aktipkeun - Marketing langkung pinter hartosna nempatkeun data sareng wawasan kami pikeun dianggo pikeun anjeun. Beda pesen anjeun cross-kanal sareng ngahontal pemirsa anjeun dimana-mana kalayan kreatif anu saluyu pisan. Ngahontal Dursasana anu dipilarian dina skala.

Data anu kaala ngalangkungan LeadSift diamankeun pikeun perencanaan média sareng pameseran, pamisahan pamirsa, wawasan anu tiasa ditindaklakeun, ngantisipasi perjalanan anu mésér sareng ngadamel pesen pribadi ka prospek atanapi konsumén. Leadsift nawarkeun komprehensif API pikeun ngeuyeuban profil data anjeun atanapi ngawangun pangalaman anu langkung dipersonalisasi. Tés Anjogkeun diri dina pos ieu - kami parantos ngalebetkeun alatna dina situs kami.

Ieu ngarecahna LeadSift dileupaskeun mérek luhur sareng propil anu nuturkeunana dina média sosial!

Merk sareng Média Sosial Handap

Panyingkepan: Kami gaduh perjanjian rujukan dina tempatna upami anjeun mutuskeun daptar sareng Leadsift.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.