LeadSift: Anggo Ngajual Sosial pikeun Meunangkeun Anjog

Gambar Produk2

78% Penjual nganggo média sosial outsell sasama na. LeadSift parantos ngaluncurkeun platform awan na anu nyeken jutaan paguneman dina saluran média sosial pikeun mendakan sareng nganteurkeun poténsi ngawujud kana usaha bari ogé masihan masing-masing métrik anu ngagolongkeun hajat. Éta nyederhanakeun konsép jual sosial sareng ngajantenkeun anjeun sareng tim anjeun langkung épisién sareng épéktip dina prosés penjualan ku mulus ngahijikeun sareng CRM.

LeadSift matak ngamudahkeun ku ngirimkeun kalungguhan anu relevan.

  • Ayak Ngalangkungan Ribut - LeadSift mendakan paguneman dina média sosial anu penting pikeun anjeun sareng nyaring paguneman anu henteu aya hubunganana.
  • Nganteurkeun kalungguhan kualitas - Leadsift ningali pangguna demografi, psikografi sareng paguneman anu aya pikeun mastikeun kalungguhan anjeun relevan.
  • Kalibet ku Ease - Lacak lead LeadSift dina platform Dursasana sareng berinteraksi sareng aranjeunna pikeun ngawangun hubungan palanggan anjeun.

LeadSift

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.