Lefty: Nyiptakeun, Milih, Ngaktipkeun, sareng Ngukur Pangaruh Instagram

Kampanye Pangaruh Instagram Lefty

Lefty mangrupikeun platform pamasaran influencer Instagram anu ngabantosan mérek nyambung sareng influencer anu paling relevan. Dipimpin ku tilas insinyur pamilarian Google, tim pangembangan Lefty parantos damel salami 2 taun pikeun ngahasilkeun platform anu paling lengkep dina pangaruh Instagram.

Lefty parantos muka parangkat lunak pikeun masarakat sareng mérek sapertos Shiseido atanapi Uber parantos nganggo éta. Ieu mangrupikeun pidéo pondok anu nampilkeun solusi na.

Lefty ngawangun profil influencer dumasar kana géografi, minat, tag, umur sareng basa anu diucapkeun - diantara 20 parameter anu sanés. Platform AI Powered aranjeunna ngahurungkeun tujuan ringkes sareng tujuan merek anjeun kana saran pinter propil influencer anu relevan. Sareng, anu paling penting, kampanye anjeun tiasa diukur sacara akurat.

Hasil Kampanye Influencer

Kumisan ti nguji platform, pastikeun pikeun ngaunduh kertas bodas anu hébat pikeun Lefty dina ngembangkeun Kampanye Influencer. Kertas bodas ngajelaskeun opat léngkah penting sareng nyayogikeun sadaya detil sareng naséhat supados kampanye influencer anjeun suksés, kalebet:

  1. nyiptakeun - kumaha carana nyiptakeun konsép anu mangaruhan.
  2. milih - kumaha mendakan pangaruh anu mangaruhan.
  3. Aktipkeun - kumaha carana nyieun hubungan hukum sareng influencer anjeun.
  4. ukuran - kumaha nerapkeun indikator kinerja konci anu penting pikeun ngukur kampanye anjeun.

Anjeun tiasa ngaunduh Kertas Bodas di dieu:

Kertas Bodas Lefty ngeunaan Kampanye Pemasaran Influencer

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.