LegalZoom Ngalaksanakeun Kecerdasan Jieunan Ngagunakeun Veritone One

Kecerdasan Jieunan Veritone

Dina dunya média online instan, reputasi mérek kedah ditingali salaku masalah kahirupan sareng maot. Tapi, nalika ngeunaan média siaran, ngatur sadaya anu dicarioskeun ku jalma ngeunaan mérek tiasa raoseun teu mungkin. FCC ngadokuméntasikeun langkung ti 32,000 stasiun televisi sareng radio anu nyiarkeun unggal dinten, ninggalkeun ahli mérek sareng pamasaran berebut pikeun marios sareng tetep payun tina pangukuran ROI pikeun pangiklan sareng stakeholder.

Thankfully, kacerdasan buatan parantos maju, lebet sareng nganalisis kontén linier, ti radio lokal dugi ka sebutan asli dina TV langsung - nyayogikeun mérek kamampuan pikeun négakeun perasaan négatip sareng positip kalayan kecap konci anu tiasa dipilarian, gancang ngaidentipikasi keluhan sareng nyorotkeun raoseun. Mesin kognitif tiasa ngadeteksi sora, nami, logo, sareng objék, nyiptakeun basis data pikeun usaha pikeun ngekstraksi ngan ukur anu diperyogikeun, kalayan henteu aya waktos kaleungitan ngulas jam sareng jam rekaman.

legalzoom

Veritone Hiji nyaeta cabangna Veritone, Nyarita. sareng agénsi iklan jasa-pinuh anu nyiptakeun iklan asli sareng tradisional pikeun mérek terkenal. Veritone ngumumkeun perluasan jasa sareng LegalZoom, anu nyayogikeun solusi hukum pikeun usaha alit sareng kulawarga, ti mimiti uji coba kampanye lokal, dugi ka nganteurkeun skala nasional, lokal sareng podcasting.

Veritone One ngembangkeun iklan asli sareng tradisional kalayan keahlian dina mésér média, perencanaan, pamekaran kreatif sareng komitmen pikeun kaunggulan dina ngawangun hubungan sareng tingkat luhur, host siaran nasional. Ngaliwatan kerja sama, LegalZoom sareng Veritone One parantos ngawangun kampanye anu mantep anu ningkatkeun kasadaran pasar LegalZoom nganggo podcasting sareng dukungan host.

Veritone One ngungkit hak milik kacerdasan buatan Téknologi (AI), Platform Veritone, pikeun nyayogikeun transparansi LegalZoom sareng akurasi verifikasi iklan dina waktos anu caket, ogé pelacak pesaing.

Platform Veritone nguseup rébuan jam eusi audio sareng pidéo unggal dinten, ngamanfaatkeun mesin mesin kognitif terintegrasi na, kalebet deteksi logo, pamrosésan basa alam, sidik sora, pangakuan raray sareng deteksi obyék, nyiptakeun basis data sareng indéks anu euyeub sareng tiasa dilakukeun. Platform nawiskeun kacerdasan anu sateuacanna teu aya sasarengan sareng pamilarian anu kuat sareng panimuan anu bakal teras ngaoptimalkeun pengeluaran média offline sareng épéktipitas klien.

Mesin kognitif

Veritone nyayogikeun solusi dumasar-awan dihijikeun anu sayogi pikeun ahli média pikeun néwak, indéks, milarian, sareng manjangkeun siaran sareng kontén digital. Platform khususna diarsipkeun pikeun nguatkeun sakumna organisasi kalayan deukeut intél-real waktos, ti penjualan sareng program dugi ka administrasi.

LegalZoom bangga parantos janten palanggan mimiti Veritone One langkung ti 15 taun ka pengker, sareng kami teras-terasan nambuh hubungan ieu kusabab kualitas jasa sareng inovasi anu tiasa ditawarkeun ku Veritone Platform. Strategi kréatip, salinan sareng kontén anu parantos dikembangkeun pikeun kampanye kami sareng hubungan anu parantos dibina ku pangrojong mastikeun yén urang konsistén resonasi ngalangkungan medium target sareng pemirsa. John Suh, Chief Executive Officer of LegalZoom

Penting pikeun ngukur ROI ku ngalacak sareng ngarekam sebutan mérek salaku hasil tina dolar anu dibalanjakeun, sareng mastikeun yén iklanna lumpat pisan mangrupikeun léngkah munggaran. Verifikasi iklan, atanapi "cék hawa" parantos dilakukeun sacara manual salami sababaraha jam mangtaun-taun; éta tiasa janten hiji atanapi langkung tanggung jawab karyawan pikeun ngalaksanakeun pamariksaan udara sareng ngawaskeun patalimarga anu diragukeun atanapi réspon dina média siaran pikeun mérek utama. Sumawona, tugas anu monoton sapertos ngalibetkeun sababaraha jam siaran tipi sareng radio tiasa nyababkeun kasalahan manusa.

Sabalikna, ngagunakeun sababaraha mesin kognitif dina hiji platform pikeun nganalisis sareng nampilkeun data dina waktos anu caket real-time sanés ngan ukur ngabébaskeun jam-jaman pikeun hiji padamel nganggo set keterampilan anu langkung kreatif, éta ogé tiasa ngahémat artos.

Gawe sareng LegalZoom parantos janten kemitraan anu ideal. Anu dimimitian ku tés radio lokal parantos janten kasempetan pikeun ngabagi pesen anu inovatif sareng penting yén bantuan hukum kedah sayogi pikeun sadayana. Dédikasi sareng kreativitas tim kami, dipasangkeun sareng kakuatan tina Veritone Platform nyayogikeun yayasan anu sampurna nalika kami ngurus kampanye nasional sareng lokal anyar. Ryan Steelberg, présidén Veritone One

Nalika jaman média janten beuki ngan ukur digital, ahli mérek sareng pamasaran kedah nganut téknologi anyar, sapertos platform mesin kognitif AI, pikeun tetep kalapa. Kusabab data ngawangun éksponénsial unggal dinten, jam lalaki ogé bakal ningkat, nyiptakeun galur pikeun padamel sareng ngirangan waktos réaksi kritis pikeun mérek anu cicing di instan budaya réspon. Nyebarkeun alat anu ngirangan tugas-tugas monoton muka kakuatan otak kréatip pikeun museurkeun tujuan bisnis anu langkung ageung, bari ogé ningkatkeun kasatiaan palanggan sareng pamustunganana, pangasilan.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan Veritone One, didatangan VeritoneOne.com. Kanggo diajar langkung seueur ngeunaan téknologi terobosan anu ngajantenkeun kecerdasan jijieunan janten kapinteran anu tiasa dipilampah, didatangan Veritone.com.

 

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.