Kirang = Langkung

Depositphotos 19300633 s

Abdi atos hoyong nuturkeun Buka = ​​Tumuwuh posting sakedap. Dijelaskeun dina tulisan éta mangrupikeun kamungkinan kasuksésan nalika jalma-jalma konsentrasi kana kumaha solusi na tiasa diintegrasikeun sareng solusi anu sanés. Aya sisi pikeun ieu, sareng éta pikeun perusahaan pikeun ngawatesan fungsionalitas solusi na kana inti kumaha cara nganggona. Nambahkeun seueur produk, jasa, sareng fitur tiasa bahaya.

Programmer nyebatna 'ngabdi'.

'Creep' mangrupikeun ngimpina unggal pamekar. Éta kajadian nalika rencana pangwangunan anu padet henteu dijaga sareng diturut. Fitur teraskeun ngarayap dugi ka proyekna jauh pisan teu terkendali yén éta henteu kantos réngsé. Atanapi langkung parah, éta bakal bérés sareng gaduh bug anu teu kaungkulan.

Kuring bakal ngalebetkeun perusahaan, sareng produk sareng jasa na ogé tiasa kaserang 'ngabdi'. Ku henteu ngawatesan perusahaan sareng produk sareng jasa bisnis inti anjeun, anjeun ngawitan ngudag pelangi, panginten aya artos anu badé aya di dieu atanapi di dieu. Nanging, anjeun ngalalaworakeun ningali karusakan anu aya dina fokus bisnis anjeun, fokus sareng pangetahuan karyawan anjeun, ogé galur tambihan anu didamel dina produksi, dukungan, pangiriman, jst.

Iraha anjeun mutuskeun ningali produk, jasa, atanapi fitur tambahan, tingali naha aya perusahaan di luar sana anu parantos nyayogikeun éta salaku bagian tina inti bisnisna. Naha anjeun tiasa ngalakukeun éta langkung saé tibatan aranjeunna? Naha perusahaan anjeun tiasa ngadukung éta AND teraskeun ngadukung kaahlian dina inti anjeun? Naha pagawé anjeun hoyong ngadukungana?

Tungtungna, ngudag pelangi tiasa waé ngarusak anjeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.