Lesson.ly: Aplikasi Ngajar sareng Diajar

laptop

Aya waktos, khususna dina téknologi, anu anjeun badé nyayogikeun pelajaran anu gancang sareng gampang pikeun platform anjeun. Salaku conto, urang mekarkeun CircuPress salaku aplikasi email swalayan pikeun WordPress… tapi peryogi sababaraha léngkah pikeun nyetél. Urang tiasa ngalakukeun pidéo anu nunjukkeun setelanna, tapi pangguna teras kedah ngareureuhkeun / teraskeun nalika aranjeunna nonton sareng ngonpigurasikeun akunna. Sabalikna, urang ngan ukur nyetél a Dasar CircuPress palajaran jeung Pelajaran - digabungkeun sareng kuis - pikeun mastikeun yén aranjeunna turun dina suku katuhu!

pelajaran-ngabahekeun

Sakali anjeun réngsé pelajaran sareng kuis, anjeun disayogikeun kartu laporan anu saderhana:

palajaran-laporan-kartu

Pelajaran diadegkeun ku sobat dalit urang, Max Yoder, pengusaha lokal, musisi, videografer ... sareng jalmi anu saé.

Pelajaran ngamungkinkeun para pangguna na ngawangun éndah, pelajaran mérek dina sababaraha menit tanpa garis kode. Anjeun tiasa masihan pelajaran ka pamangku kapentingan anjeun atanapi ngabagi pelajaran anjeun nganggo tautan. Lesson.ly bakalan ngingetan panginget pikeun mastikeun yén tugas anjeun réngsé dina waktosna. Fitur tina Pelajaran di antarana:

  • assignments - Napelkeun pelajaran sacara pribadi atanapi ngadistribusikaeun tautan umum, ningali saha anu nyandak pelajaran anjeun sareng iraha.
  • Grup - Anjeun tiasa napelkeun ka hiji jalma atanapi nyieun kelompok dina palajaran pikeun masihan sareng ngatur pamangku kapentingan anjeun.
  • kuis - Tingali kumaha masing-masing pangguna anjeun diajar matéri anjeun ngeunaan sababaraha soal kuis pilihan.
  • Gambar sareng Dukungan Pidéo - gampang nyelapkeun gambar atanapi pidéo dina pelajaran anjeun.
  • Analytics sareng Ngalaporkeun - Pelajaran ngajaga catetan ngeunaan pamangku kapentingan anjeun sareng riwayat pendidikan - tina kumaha aranjeunna ngajawab patarosan khusus dugi ka dinten sareng waktos mana aranjeunna réngsé latihan wajib sareng opsional.
  • hal nu minuhan - Pelajaran ngalacak alamat IP pikeun patuh hukum.

palajaran-fitur

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.