Hayu Urang Nyingkab sareng ngabakukeun Privasi

privasi online

Nalika Google sareng Facebook tetep ngadominasi, aya anu gede pisan kalaluasaan menggah anu parantos diangkat dina Internét… sareng leres tah.

Kami tiasa ngabantah sadidinten tentang kumaha situs kedah ngempelkeun, nganggo atanapi bahkan ngajual data pribadi anjeun ... atanapi bahkan naha aranjeunna kedah tiasa… tapi urang nuju kaleungitan masalah ageung sakitar debacle.

Aya sababaraha hal konci anu kuring percanten:

  1. Éta henteu tanggung jawab perusahaan pikeun mutuskeun kumaha ngagunakeun inpormasi anjeun nalika anjeun sacara buta masihan ka aranjeunna ... éta tanggung jawab anjeun.
  2. Di sisi anu sanésna, konsumén henteu terang kumaha perusahaan leres-leres ngamangpaatkeun data na - sahingga aranjeunna leres ambek nalika aranjeunna terang yén éta dipaké dina cara anu aranjeunna henteu disangka. Halaman sareng halaman pilihan anu ngabingungkeun sareng pernyataan privasi anu teu aya teu nanaon tapi légal kalayan liang ukuran Texas pikeun ditingal henteu jawabanana.
  3. Upami perusahaan ngumpulkeun data ieu, tanggung jawabna pikeun ngajaga panyalindungan pikeun mastikeun yén ukur personalia anu berwenang anu tiasa ngakses.

Sabalikna atanapi ngabantah kauntungan atanapi legalitas karusiahan, naha henteu urang tibatan pokuskeun industri privasi pikeun digawe sareng perusahaan pikeun ngahasilkeun sistem hasil ngahijikeun Tatar pikeun sacara efektif komunikasi kumaha data pribadi anjeun digunakeun. Siga resepna kreatif Commons mangrupikeun jawaban sumber terbuka pikeun manajemén hak digital, urang kedah ngagaduhan Privasi Commons anu konsumen tiasa gampang dicerna pikeun dipikaharti. Sababaraha conto panginten:

  • Naha aranjeunna atanapi henteu data nuju dijual ka pihak katilu.
  • Naha aranjeunna atanapi henteu data nuju diakses ku pihak katilu.
  • Naha aranjeunna atanapi henteu data nuju disusun sacara anonim sareng disebarkeun ka pihak katilu.
  • Naha aranjeunna atanapi henteu data nuju disusun sacara anonim sareng disebarkeun internal.
  • Naha aranjeunna atanapi henteu data anu dianggo pikeun pribadi udagan.
  • Naha aranjeunna atanapi henteu data nuju dianggo anonim nepi ka tujuan.
  • Naha aranjeunna atanapi henteu kagiatan dilacak sacara pribadi.
  • Naha aranjeunna atanapi henteu kagiatan dilacak anonim.

Marengan naha data dilacak sareng disebarkeun, urang tiasa ngajelaskeun kumaha cara digunakeunana:

  • Pikeun ngajual kauntungan.
  • Pikeun nyayogikeun pangalaman pelanggan anu unik.
  • Pikeun nyayogikeun tawaran pribadi sareng iklan.
  • Pikeun ningkatkeun kualitas produk sacara umum.

Perusahaan teras tiasa dugi ka ngaleupaskeun data pribadi ka konsumén. Google saéstuna ngamimitian ieu sareng aranjeunna Management akun konsol, dimana kuring tiasa marios sababaraha inpormasi, ngancurkeun riwayat kuring, atanapi bahkan ngeureunkeunana tina ngamangpaatkeunana.

Salaku pamasar sareng konsumén, kuring henteu hoyong Eureun perusahaan tina ngamangpaatkeun data pribadi kuring. Kuring yakin nalika perusahaan teras-terasan ngumpulkeun inpormasi ngeunaan kuring, aranjeunna tiasa langkung ngawula ka kuring. Salaku conto, kuring pikir henteu kunanaon Apple terang perpustakaan Musik kuring sorangan, salaku conto, sabab aranjeunna leres-leres ngadamel sababaraha saran anu cerdas dumasar kana sajarah kuring.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.