Dear Klién Kasar

gambar 2

gambar 2Kuring yakin yén sadayana ngagaduhan salah sahiji jinis klien ieu. Kuring leres-leres berkah salami dékade ka tukang yén kuring gaduh palanggan anu leres-leres resep damel sareng kuring. Kuring kantos ningali kumaha sababaraha perusahaan ngubaran klienna sareng kuring benci. Kuring kantos narékahan pikeun tingkat jasa anu langkung luhur. Kuring parantos janji-janji JEUNG kaleuleuwihi. Tapi, geesh ... éta salah sahiji klien ... upami kuring ngan ukur nyerat aranjeunna serat ...

Dear Klién Kasar,

  • Balik nalika anjeun milih kami salaku vendor anjeun, anjeun naroskeun seueur patarosan sareng nyeret kami tanpa ampun ngalangkungan mil ti pita beureum sateuacan anjeun mutuskeun yén kami produk anu cocog pikeun anjeun. Ayeuna anjeun parantos milih kami, sanés kalepatan anjeun anjeun ayeuna henteu resep ku fitur sareng fungsionalitas anu kami nunjukkeun sareng anjeun anu dipikacinta. Kami henteu ngabohong. Kami henteu salah ngagambarkeun. Anjeun anu ngarobih pipikiran.
  • Kami bakal terus bangga kanyataan yén kami patepung 100% tina Anjeun sarat sareng ngaleuwihan sadayana Anjeun tenggat waktos. Éta jangji anu kami janjikeun ka anjeun sareng kami netepkeun éta.
  • Sanaos naon anu anjeun percanten, fokus kami henteu ngancurkeun bisnis anjeun. Tujuan kami nyaéta pikeun terus ngembangkeun solusi anu pangageungna di planet ieu. Kami terang yén kami ngaleuwihan sadaya padagang anu sanés dina fitur, konsistensi, kagunaan, sareng kami ngagaduhan langkung seueur lapisan ti batan perusahaan sanés.
  • Nalika pesaing kami henteu nampilkeun email atanapi nomer telepon na ka anjeun, kami parantos ngenalkeun masing-masing staf kami ka anjeun sacara pribadi, nyayogikeun anjeun inpormasi kontak lengkep, sareng gaduh dukungan pribadi 24/7. Tujuanana ieu henteu nyayogikeun médium pikeun anjeun pikeun nganggap hina kami, éta aya kusabab kami paduli ka anjeun, perusahaan, sareng konsumén.
  • Unggal klien mangrupikeun prioritas nomer 1 urang. Sanaos éta sigana henteu tiasa ditampi upami anjeun nyéépkeun langkung artos sareng kami, anjeun bakal ngahargaan éta nalika batur nyéépkeun seueur, langkung seueur artos sareng kami.
  • Kami teras-terasan nalungtik tren di industri, téknologi, sareng basis konsumén janten anjeun henteu kedah. Ieu nyayogikeun kami visi stratégis sareng backlog produk ngeunaan fitur sareng paningkatan anu bentang saluareun taun payun. Sabalikna tina kapercayaan umum, urang henteu linggih dina dipan maén World of Warcraft sareng ngantosan keluhan salajengna. Kami damel, kami investasi, sareng kami ngahasilkeun paningkatan unggal unggal dinten. Kami ngagaduhan jadwal damel di tempatna. Tungtutan anjeun pikeun ngaleupaskeun langsung fitur anyar ngagaduhan akibat kana rencana anu parantos kami laksanakeun sareng tujuan anu kami anggo. Éling yén urang bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun nempatkeun paménta anjeun sateuacan anu sanés - tapi éta bakal nyandak waktos pikeun nyaluyukeun jadwal, tujuan sareng ekspektasi sadayana dina organisasi urang.
  • Jerit pikeun fitur anu badé réngsé kamari moal ningkatkeun kualitas atanapi reliabilitas fitur éta. Kami gaduh prosés, tés, sareng jaminan kualitas pikeun tempat anjeun panyalindungan, sanés urang.
  • Upami, unggal urang nyauran anjeun, hiji-hijina tujuan anjeun nyaéta ngahina sareng nganggap hina kami - kami moal kaluar ti jalan pikeun nelepon anjeun sareng ngabantosan anjeun pikeun ningkatkeun hasil bisnis anjeun. Kami moal diajar ti anjeun upami anjeun henteu masihan kasempetan ka kami. Kami bakal lirén kaluar ti jalan pikeun ngabantosan anjeun sabab kami paduli padamel kami cukup ku kami henteu hoyong ningali aranjeunna disiksa. Kami langkung resep nyéépkeun waktos urang ka konsumén anu mikawanoh kaparigelan anu aranjeunna parantos nanem modal sareng hoyong damel babarengan sareng kami pikeun tujuan umum.
  • Bisnis urang henteu ngembang sapuluh-kali sataun langkung sataun kusabab urang henteu ngarti sareng henteu ngartos naon anu urang lakukeun. Kami ngarobah industri sareng diaku pikeun éta. Parobihan meryogikeun karep, sumber sareng waktos. Sabar sareng kami sareng anjeun moal hampura. Klién kami tiasa dianggo sareng kami atanapi aranjeunna tiasa merangan kami, saha saur anjeun anu langkung nguntungkeun?
  • Ngajaga karyawan anjeun bahagia parantos kabuktosan ningkatkeun kasatiaan sareng produktivitas aranjeunna. Naha anjeun pikir éta bénten sareng anu ngajual aplikasi anjeun?

tulus,
Vendor Anjeun Sanggup Terpilih Pikeun Dipilih

6 Komentar

  1. 1

    Douglas:
    Abdi resep éta. Kuring bakal reword dua paragraf kahiji kawas kieu:
    "Balik nalika anjeun milih kami salaku padagang anjeun, anjeun naroskeun seueur patarosan sareng nyeret kami tanpa karunya ngaliwatan mil pita beureum, ngajantenkeun kami daptar sacara rinci tanggung jawab masing-masing sareng henteu dugi ka anjeun gaduh pernyataan lengkep ngeunaan padamelan anu anjeun satuju. Anjeun mutuskeun yén kami éta solusi katuhu pikeun anjeun.

    Ayeuna anjeun parantos milih kami, sanés lepat kami yén masalah bisnis anjeun parantos robih sareng anjeun ayeuna henteu resep pisan kana fitur sareng fungsi anu kami sapuk pikeun ngarengsekeun masalah sapertos anu anjeun definisikeun harita. Kami henteu bohong. Urang teu misrepresent. kaayaan anjeun sarta lingkungan robah.

    Ayeuna urang salaku tim kedah regrouping sareng kedah difokuskeun
    kumaha carana gancang ngamekarkeun solusi giat pikeun masalah bisnis reshaped …………………………

  2. 2
  3. 3
  4. 5

    Leres, kuring ngagaduhan sababaraha klien anu henteu bagja nalika kuring ngagandakeun lalu lintas sareng penjualanna… engké teras nyarioskeun ka anjeun yén aranjeunna terang perusahaan ti India anu nyayogikeun 1000000 sémah sadinten kanggo $25.

  5. 6

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.