Kumaha Ngungkit sareng Ngamajukeun Infographics

sampel infographic

Infografis pamasaran parantos janten sumber perhatian anu hadé pikeun Martech. Sakantenan abdi parantos nyetél google Tanda pikeun istilahna infographic sareng kuring marios aranjeunna sadidinten. Kusabab infographics parantos janten populér, industri kontén janten kabebanan infographics goréng… Janten urang rada pilih-pilih ngeunaan naon anu urang bagikeun atanapi henteu dibagi pikeun mastikeun yén urang salawasna nyayogikeun nilaina.

Dasar Infographic

  1. Naon anu infographic?
  2. 10 alesan infographics kedah janten bagian tina strategi pamasaran kontén anjeun.
  3. Naha infographics ngadamel alat pamasaran anu saé?
  4. Kumaha cara nalungtik sareng ngararancang infographic?
  5. Milih fon sareng warna anu pas pikeun infographic anjeun
  6. Naon anu ngajantenkeun infographic hébat?

Infographics tiasa mahal kanggo dikembangkeun sareng didesain, sering hargana langkung ti $ 2,500 unggal hiji! Entong tinggalkeun maca ieu,! Anjeun teu kedah mendesain infografis ka mangpaatkeun aranjeunna. Infographics didesain khusus pikeun dibagi… janten mendakan infografis anu hébat sareng nempatkeunana dina situs anjeun masih mangrupikeun strategi anu saé. Kumisan ti Google Alerts, aya ogé sababaraha situs hébat anu ngumpulkeun infographics. Anjeun bahkan tiasa nyobian ngirimkeun nyalira di sana ... seueur anu ngamungkinkeun anjeun nambihan akun!

Milarian Infographics Online

  • Alltop Top Infographics - agrégator sumberdaya Infographic luhur.
  • B2B Infographics - infografis kerén dina B2B Marketing.
  • Kolom Lima - perusahaan desain infographic anu luar biasa.
  • Infografis tiis - blog khusus kanggo ngabagi infografis kerén.
  • Infographic Harian - situs ti Infographic World, pamekar infografis.
  • Grafik.net - situs sharing anu sanés kanggo infografis.
  • Infografis Cinta - tim alit internét pemasar anu parantos ngiringan ngadamel sumber pikeun infografis.
  • Daptar Infographic - blog khusus kanggo ngabagi infografis.
  • Paméran Infographics - Kumpulan infografis & visualisasi data terbaik dina Wéb!
  • Nowsourcing - kumpulan infografis anu dirancang pikeun klien Nowsourcing.
  • Kirimkeun Infographics - ku Killer Infographics.
  • Visual.ly - situs anu saé pikeun milarian sareng ngabagi infografis.
  • Visual Loop - Aliran Tautan pikeun Infografis, Peta, Bagan sareng réa-réa Desain Visualisasi sadunya anu ngajadikeun prosés ngartos kahirupan urang rada gampang… atanapi henteu.
  • Voltier Creative - perusahaan desain infographic anu luar biasa.

Sareng ieu tulisan ngeunaan 100 sumber daya infographic langkung online!

Kumaha Candak Kauntungan Infographic

Sakali anjeun mendakan infographic anu anjeun resep, teras naon?

  1. Tambihkeun eusi tulisan kalayan pikiran konci ngeunaan infographic, naon anu anjeun resep ngeunaan éta, sareng naha anjeun mutuskeun bagikeun ka pemirsa anjeun. Mesin pencari henteu tiasa maca kecap dina infographic, tapi aranjeunna tiasa maca kecap anu ngiringan na dina situs anjeun. Tulis sababaraha kontén anu hadé pikeun situs anjeun tiasa dipanggihan ... sanaos sanés infographic anjeun!
  2. Salin atanapi Lebetkeun? Ilaharna, infographics dipasang dibarengan kode pikeun nyebatkeun infographic sareng ngabagi na dina situs anjeun (ilaharna nganggo link euyeub kecap konci deui sumberna). Dina Martech, urang biasana ngamuat infographic aslina ka sérver kami sabab kami gaduh host anu gancang sareng jaringan pangiriman eusi anu saé (didukung ku StackPath CDN. Infographics mangrupikeun file anu ageung ... janten upami anjeun henteu tiasa ngalaksanakeunnana gancang dina situs anjeun, maka anggo kode anu aranjeunna lebetkeun!
  3. Ngamajukeun Infographic! Éta henteu cekap ngan saukur masang infographic sareng miharep aya anu mendakanana. Pas masangkeun infographic anjeun, promosikeun dimana-mana! LinkedIn, StumbleUpon, Twitter, Facebook, Digg, Reddit, Google +… dimana waé sareng dimana waé anjeun tiasa ngaluarkeun kecap, lakukeun. Tulis ulasan atanapi katerangan anu narik ati sareng gunakeun tag anu mangrupikeun istilah anu bakal dipilari ku jalma nalika milari inpormasi.
  4. Upami anjeun ngabagi infographic sorangan, kirimkeun deui kana situs sapertos Visual.ly pikeun paparan tambahan. Salaku tambahan, nempatkeun a siaran pérs kaluar dina éta. Ngajalankeun distribusi siaran pers internasional tiasa ngajalankeun rébuan dolar tapi parantos suksés dina nyebarkeun infografisna sacara internasional ku situs anu ngagaduhan otoritas anu luhur pisan.

Ngamangpaatkeun infographics pikeun ngajalankeun langkung seueur pangunjung sareng perhatian ka situs anjeun atanapi blog. Éta strategi anu tiasa dianggo!
378

6 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Hai, Douglas, tulisan anu saé, ngan ukur hoyong nambihan sababaraha saran pikeun pamiarsa anjeun. Mimiti, AllTop pikeun Infographics (http://infographics.alltop.com/), dimana anjeun bakal mendakan blog sareng situs luhur ngeunaan topik ieu. Sareng Loop Visual urang sorangan (http://visualoop.tumblr.com/), nutup ayeuna dina 20.000 (!) Infographics ti sakumna penjuru dunya.

    Jieun nepi ka hébat karya!

    @TSSVeloso / @visualoop: twitter 

  3. 5
  4. 6

    Daptar pasangan anu saé! Salah sahiji karesep kuring nyaéta Alltop, pikeun infografis ogé tapi ampir sadayana! Alltop sacara harfiah ngagaduhan halaman pikeun sadayana!

    Pos anu hébat!

    Jullian

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.