Lexio: Ngarobih Data kana Bahasa Alam

Carita Data Lexio pikeun Salesforce sareng Google Analytics

Lexio mangrupikeun platform cariosan data anu ngabantosan anjeun sareng tim anjeun nampi carita dina data bisnis anjeun - janten anjeun tiasa damel babarengan, dina halaman anu sami, dimana waé. Lexio nganalisis data anjeun pikeun anjeun sareng ngawartosan anjeun sareng tim anjeun naon anu anjeun kedah terang. Henteu kedah ngagali dasbor atanapi liang dina spreadsheet.

mikir Lexio sapertos newsfeed pikeun bisnis anjeun anu parantos terang naon anu penting pikeun anjeun. Ngan sambungkeun kana sumber data umum, sareng Lexio langsung nyerat kanyataan paling penting ngeunaan bisnis anjeun dina basa Inggris biasa. Méakkeun kirang waktos gulat sareng data, sareng langkung seueur pendapatan pikeun nambihan waktos.

Lexio pikeun Salesforce Sales Cloud

Lexio ayeuna ngagabung langsung sareng Salesforce Sales Cloud ampir sacara instan. Kantun nempatkeun kapercayaan kana sumber data anjeun, antosan sababaraha menit, sareng mimitian maca.

  • Kéngingkeun carita data anjeun dina telepon anjeun, dina laptop anjeun, atanapi dina alat anu anjeun pikaresep.
  • Carita saderhana, gampang dipikaharti, sareng henteu bias ngeunaan data anjeun.
  • Nyambung kana sumber data umum dina sababaraha menit kalayan konfigurasi nol.

Diajar langkung seueur ngeunaan Lexio sareng kéngingkeun carita data anjeun nyalira. Hoyong nyerat ngeunaan data anu béda tibatan sumber di luhur? Henteu masalah. Ngajadwalkeun rapat sareng kami bakal damel sareng anjeun pikeun ngajantenkeunana.

Nyuhungkeun Demo Lexio

Lexio pikeun Google Analytics

Lexio gaduh integrasi sareng Google Analytics, anjeun tiasa ningali démo produk di dieu

Demo Interaktif ngeunaan Lexio pikeun Google Analytics

Integrasi Lexio pikeun Marketo, Hubspot, Salesforce Service Cloud, Google Ads, Microsoft Dynamics, ZenDesk, MixPanel, sareng Oracle aya di cakrawala.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.