Lalajo Anu Nganjang Ngotéktak, Parios, Mésér Waktos Nyata!

lexity hirup nyata e-commerce

Analytics henteu salawasna nyayogikeun anjeun stats anu jero sareng ngantri paripolah anu anjeun peryogikeun pikeun ningkatkeun pangalaman balanja online. Lexity gaduh hiji aplikasi, Lexity Hirup, anu ngamungkinkeun anjeun pikeun niténan palanggan ngotéktak, mariksa sareng ngagaleuh sacara real waktos. Lexity Live mangrupikeun aplikasi gratis anu ngadukung platform ecommerce anu paling penting dina pasaran.

Ieu ngarecahna Lexity Hirup tina situsna (pastikeun ningali éta Live Demo):

  • Pantau aktivitas palanggan anjeun sacara langsung - Lexity Live mangrupikeun alat analisa patalimarga halaman wéb gratis anu dirancang pikeun e-commerce, kalayan ngalacak pangunjung sacara real-time. Alat-alat sanés sapertos Google Analytics tiasa nyéépkeun sababaraha jam pikeun ngolah data, kasép pikeun anjeun ngaréaksi. Kalayan Lexity Live, inpormasi real-time ngeunaan pangunjung situs ayeuna ngamungkinkeun anjeun nonton konsumén anjeun ngajalajah halaman wéb sareng halaman kategori anjeun, diajar ngeunaan produk anjeun tina halaman produk, sareng angkat tina pamayaran kanggo mésér, sadayana sakumaha kajadianana.
  • Lacak pangunjung toko anjeun - Tingali kumaha patalimarga anjeun ningkat ngalangkungan waktos sareng nalika jam sibuk bisnis anjeun, bari nyukcruk dimana konsuménna datang sareng naon anu dipilari. Ningali laporan ngeunaan pengunjung unik, panémbong halaman, tren kecap konci, situs rujukan luhur, mesin pencari, sareng geolokasi.
  • Tingali dimana palanggan anjeun nyéépkeun waktosna - Halaman naon anu ditingali konsumén anjeun sareng sabaraha lami? Dimana aranjeunna lungsur? Pilarian ku nyukcruk unggal palanggan masing-masing sareng ningali tingkah laku realtime na di toko ecommerce anjeun. Laporan analisis jalur sareng halaman anu lengkep pikeun anu datang unik kalebet waktos dina situs, dugi ka anu kadua.

stats ecommerce nyata waktu

Lexity gaduh sababaraha aplikasi mayar séjén anu anjeun tiasa nambihan ogé, kalebet: eupan balanja, integrasi balanja Google, Obrolan Gancang, laporan Pinterest, sareng Pemasaran Ulang. Ngadaptarkeun Lexity Hirup haratis, sanajan!

2 Komentar

  1. 1

    Hatur nuhun pikeun pos, Douglas! Urang ngarasakeun maca ngeunaan eta. Hayu urang terang upami anjeun, atanapi pamiarsa anjeun, gaduh patarosan ngeunaan Lexity!

    Amit
    Pangadeg & CEO

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.