Naha Iklan di buruan sosial dianggo?

mac ageung

Dina hal bola panon sareng bentang perhatian, teu aya saluran distribusi tunggal anu tiasa bersaing kaulinan sosial. Jalma-jalma di saluruh dunya nyéépkeun sakitar 200 juta menit sapoé maén Manuk ambek. Kaulinan anyar Zynga, Cityville, kataji 100 juta pamaké dina sasih kahijina nyalira. Pemasar tiasa nyobian nyulik sapotong pie kaulinan ku cara nyelap dina sababaraha kaulinan kasual anu nampilkeun mérekna, tapi kamungkinan yén gim sapertos kitu bakal tetep bulak upami dibandingkeun sareng laris anu nampi panarima sareng popularitas.

Naon cara anu paling saé pikeun pamasar pikeun ngamangpaatkeun karep gim? Iklan parantos sayogi dina aplikasi kaulinan, tapi nargétkeun iklan anu aya hubunganana sareng pangguna anu nyandak tindakan parantos janten tangtangan. Ieu parantos janten tujuan tina Lifestreet urang Platform iklan Revjet ... sareng aranjeunna kéngingkeun hasil.

LifeStreet nyayogikeun iklan dina aplikasi sareng fokus kana aplikasi Facebook, Apple (iOS) sareng Android. Platform téknologi LifeStreet's RevJet parantos diwangun kana pangladén obyék universal munggaran di dunya pikeun ngaoptimalkeun pendapatan. Téknologi ieu nerapkeun iteratif tés kecepatan luhur kana iklan, halaman badarat, kaputusan perdagangan, algoritma maksimalisasi pendapatan atanapi obyék anu ngahasilkeun pendapatan.

ngalaporkeun média lifestreet

Platform optimisasi LifeStreet's RevJet diwangun kana pangladén objék universal anu munggaran di dunya sareng mangrupikeun produk tina investasi pangembangan parangkat lunak $ 25 + juta. RevJet nerapkeun Iterative High Velocity Testing pikeun driver supir digital mana waé, mimitian ti objék visual sapertos iklan sareng halaman badarat kana objék logis sapertos kaputusan perdagangan sareng algoritma maksimalisasi pendapatan. RevJet ngahasilkeun tingkat monetisasi terobosan sareng jilid anu luar biasa tina palanggan énggal pikeun pangiklan sosial sareng seluler, panerbit sareng pamekar aplikasi. LifeStreet ngahontal 350 juta pangguna aplikasi sosial sareng mobile bulanan sareng parantos ngadorong langkung ti 200 juta pamasangan aplikasi. Perusahaan dingaranan salah sahiji tina 500 perusahaan swasta anu paling gancang di Amérika ku Majalah Inc. sareng kantor pusatna di San Carlos, California sareng kantor-kantor di Moskow, Odessa, sareng Riga.

format média lifestreet

Kalayan jangkauan bulanan langkung ti 350 juta pangguna aplikasi sosial sareng seluler, LifeStreet nganteurkeun konsumén ka pangiklan. Harga dumasar kinerja beresiko rendah dimana pangiklan mayar hasil sanés klik sareng ngagaduhan pilihan pikeun milih métrik pikaresep tina Cost Per Install (CPI), Cost Per Acqu acquisition (CPA), Cost Per Post Konversi Acara (CPX) sareng sajabana (!), Pemasar mérek TEU sanggup nganyahokeun LifeStreet .. Pelaporan anu dikustomisasi sacara real-time, manajer akun anu didédikasikeun, sareng jasa tambah nilai sanésna nyaéta gula dina jajan.

Kusabab LifeStreet henteu ngajalankeun kampanye anu diinsentifkeun, anjeun ngan ukur ngan ukur nasabah anu nilai tinggi, leres-leres resep kana produk anjeun. Unduh kit média ti Lifestreet Media tina situsna.

3 Komentar

  1. 1

    Sacara pribadi, kuring henteu resep maénkeun kaulinan anu seueur pariwara kusabab éta ngamuat langkung laun tibatan aplikasi sanés anu panginten henteu seueur iklanna. Éta masuk akal pikeun ngalebetkeun iklan dina Angry Birds contona sabab seueur jalma ti sagala rupa demografi sareng umur bakal ningali iklanna pikeun kaulinan anu sanés atanapi aplikasi mesin pencari anu anyar; kumaha ogé éta moal jalan pikeun sadayana. Kuring terang yén kuring teu kahaja ngeklik aranjeunna sareng janten bosen éta alihan kuring ka situs séjén di luar buruan. Éta lémparan kana buku kuring. 

  2. 2

    Kuring satuju sareng Megan, kuring ogé henteu resep kaulinan sareng iklan sabab beban langkung laun. Kuring ogé henteu resep gangguan, khususna nalika kuring ngaraos leres-leres saé sareng muter sareng gim kuring. Kuring heran kumaha épéktipna iklanna.

    Nanging, éta mangrupikeun perumahan perdana pikeun iklan. Ditambah ku sababaraha kaulinan, anjeun tiasa ngahontal pemirsa ageung atanapi udagan pikeun pemirsa khusus. Kami ningali pariwara dimana waé ayeuna, di buruan, di pompa bénsin, di ATM, jst.

  3. 3

    Leres ieu mangrupikeun ideu iklan anu saé, tapi jalma anu resep maénkeun kaulinan kalayan konsentrasi panginten henteu sapertos kieu. Kusabab pariwara ngaganggu aranjeunna nalika maén kaulinan favorit maranéhanana. Nalika maénkeun kaulinan kaseueuran jalma benci kana iklan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.