Siga Kami! Survei Pangguna dina Dursasana Brand

facebook resep

Naha jalma resep merek dina Facebook? Lab42 survey ka 1000 pangguna média sosial pikeun mendakan kumaha carana resep kana mérek pangaruh kana pangalaman konsumen. Hasilna lumayan pikaresepeun sareng, dina pamanggih kuring, nunjuk kana lolongkrang anu ageung dina ekspektasi konsumén dina interaksi Facebook mérek anjeun sareng kumaha mérekna saleresna nganggo Facebook. Kaseueuran mérek anu kuring ningali dina Facebook ngan saukur nganggo éta salaku alat panerbitan ... tapi infographic ieu panginten anjeun ngémutan deui strategi éta!

Akhir-akhir ieu urang kantos nguping seueur perdebatan ngeunaan nilai Facebook sapertos. Sababaraha parantos nyobian ngitung ROI anu resep pikeun mérek, sedengkeun anu sanés nyatakeun yén nilai intrinsik sapertos teu tiasa diitung. Kalayan seueur pendapat anu saling bersaing ngeunaan nilai anu sapertos, tim kami mutuskeun ieu mangrupikeun topik anu pantes ditalungtik salajengna. Dina infografis pangénggalna kami, kami survey 1000 pangguna média sosial pikeun mendakan kumaha resep mérek pangaruh kana pangalaman konsumen. Tina Lab42 Infographic, Kawas Kami!

LikeUs INFO1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.