Dengdekkeun: Loop Umpan Balik Neural Human + Machine pikeun Tarjamahan sareng Lokalisasi

Déngdék

Déngdék parantos ngawangun puteran umpan balik neural manusa + mesin anu munggaran pikeun tarjamahan. Piring urang tarjamahan mesin neural Sistem (NMT) mangrupikeun anu munggaran dina industri téknologi tarjamahan sareng ngalangkungan tawaran ti Google, Amazon, Facebook, Apple, atanapi Microsoft. Usaha anu hoyong dilegakeun jangkauan global na ayeuna ngagaduhan pilihan anu langkung saé pikeun narjamahkeun konténna kalayan gancang sareng akurat.

Upami ngeunaan tarjamahan, bisnis ngan ukur ngagaduhan dua pilihan:

  1. Kalimat-lengkep tarjamahan mesin sapertos Google Tarjamah.
  2. Tarjamahan manusa.

Dengdekkeun ngamungkinkeun anu pangsaéna tina dua dunya ku ngagabungkeun kecerdasan buatan sareng kakuatan manusa pikeun nyayogikeun kualitas tarjamahan anu paling saé. Sistem NMT Lilt ngagunakeun téknologi saraf anu sami anu parantos dianggo pikeun ngamajukeun pidato sareng pangakuan gambar, tapi anu mangaruhan kana industri tarjamah relatif anyar sareng ngajangjikeun. Dina sababaraha bulan terakhir, NMT parantos dipuji ku para ahli industri kusabab kamampuanna pikeun cocog sareng kualitas tarjamahan manusa sareng sistem énggal Lilt henteu terkecuali.

Dina loop umpan balik neural Lilt, panarjamah nampi saran NMT gumantung kontéks nalika aranjeunna jalan. Sistem NMT sacara pasif niténan karesep penerjemah pikeun adaptasi saran na sacara real-time. Ieu nyiptakeun siklus berbudi luhur anu penerjemah nampi saran anu langkung saé, sareng mesin nampi tanggapan anu langkung saé. Loop umpan balik neural ngahasilkeun tarjamahan manusa sareng mesin anu langkung saé, anu ngabantosan usaha ngalayanan langkung seueur palanggan, ngirangan biaya, sareng nyingkat waktos-ka-pasar. Biaya lamping 50% langkung alit sareng 3-5 kali langkung gancang.

Platform Lilt nawiskeun ieu:

  • Entong latihan deui MT System Deui - Sistem tarjamahan mesin interaktif, adaptif Lilt ngamutahirkeun mémori tarjamahna sareng sistem MT kirang tina sadetik unggal waktos panarjamah mastikeun sababaraha bagéan.
  • Sambungan Mulus Manusa sareng Mesin - Ngahijikeun tarjamahan manusa sareng mesin sareng sistem perusahaan sanés ngalangkungan API berbasis standar. Atanapi nganggo salah sahiji daptar konektor custom Lilt's.
  • Manajemén Project tangkas - Dasbor Proyék Kanban ngamungkinkeun anjeun ngabayangkeun status proyék proyék sareng tarjamahan anjeun ayeuna.

Dashboard Proyék Déngdék

Dina studi perbandingan buta anu dilakukeun ku Zendesk, panarjamah dipenta pikeun milih antara tarjamahan NMT adaptif anyar Lilt sareng sistem tarjamahan mesin adaptif (MT) Lilt. Pamaké milih NMT pikeun kualitas anu sami atanapi unggul tibatan tarjamahan anu saacanna 71% waktos.

Kami resep hubungan antara tarjamahan manusa sareng kamampuan pikeun ngalatih mesin MT kami. Éta hartosna yén nalika kami ngalakukeun investasi dina tarjamahan manusa, éta ogé bakal nyumbang kana kualitas mesin MT kami. Melissa Burch, manajer dukungan online di Zendesk

Pendiri rea pendamping John DeNero sareng Spence Green pendak nalika damel di Google Translate di 2011, sareng ngamimitian Déngdék di awal 2015 pikeun nyandak téknologi ka bisnis modéren sareng panarjamah. Lilt nawiskeun solusi perusahaan sareng tarjamahan ecommerce ogé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.