Batesan Tulisan Anu Hubungan Jetpack Kana Tanggal Anu Husus

tanggal wates

Dinten ieu, kuring nuju dua kali mariksa hiji artikel anu kuring parantos nyerat sareng perhatoskeun yén tulisan anu aya hubunganana nyaéta ti 9 taun ka pengker dina platform anu henteu aya deui. Janten, kuring mutuskeun pikeun ningali langkung jero dina jetpack pilihan tulisan anu aya hubunganana sareng situs kuring sareng tingali naha kuring tiasa ngawatesan kisaran tanggal.

Jetpack ngalakukeun padamelan anu saé pikeun milih tulisan anu aya hubunganana anu sami, tapi hanjakalna, éta henteu terang yén seueur tulisan panginten parantos lami. Kuring sering ngaleungitkeun tulisan lami anu teu aya artina, tapi kuring henteu gaduh waktos kanggo marios sadayana 5,000 tulisan anu kuring kantos nyerat langkung ti dasawarsa!

Hanjakalna, henteu aya settingna jetpack pikeun ngalengkepan ieu, anjeun ngan ukur tiasa nyetél naha anjeun teu badé ngagaduhan judul, naon judulna, sareng pilihan pikeun perenah, naha nunjukkeun gambar leutik, naha nunjukkeun tanggalna, atanapi naha nunjukkeun kontén naon waé.

tulisan anu patali plugin jetpack

Sapertos ampir sadayana dina WordPress, sanaos, aya API anu mantep dimana anjeun tiasa ngaropea téma anak anjeun (atanapi téma) file file.php sareng ngarobih kumaha jalanna. Dina hal ieu, kuring hoyong ngawatesan ruang lingkup tulisan anu aya hubunganana sareng 2 taun ... janten ieu kode:

function dk_related_posts_limit( $date_range ) {
    $date_range = array(
        'from' => strtotime( '-2 years' ),
        'to' => time(),
    );
    return $date_range;
}
add_filter( 'jetpack_relatedposts_filter_date_range', 'dk_related_posts_limit' );

Ieu nambihan saringan kana pamundut anu dianggo plugin anu aya hubunganana. Kuring ngamuat pembaruan kana situs kuring sareng ayeuna tulisan anu patali diwatesan ku naon waé anu ditulis dina 2 taun ka pengker!

Aya cara tambahan tina ngaropea tulisan anjeun anu aya hubunganana ogé, parios halaman pangrojong Jetpack dina topik.

Panyingkepan: Abdi nganggo WordPress jeung jetpack tautan afiliasi dina pos ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.