Kumaha Simpen Kampanye Ngawangun Patalina Kontén Kandungan-Dipimpin

Stratégi teureuh Backlinking

Algoritma Google robih ku waktos sareng kusabab perusahaan ieu diberlakukeun pikeun mikir deui dina aranjeunna strategi SEO. Salah sahiji tindakan anu penting pikeun ningkatkeun peringkat nyaéta kampanye ngawangun link anu dipimpin ku eusi.

Anjeun panginten tiasa nyanghareupan kaayaan dimana tim SEO anjeun damel pisan pikeun ngirim email teureuh ka penerbit. Teras, panulis anjeun sacara khusus nyiptakeun kontén. Tapi, saatos sababaraha minggu kampanye diluncurkeun, anjeun sadar yén teu kéngingkeun hasil.  

Bisa jadi aya sababaraha faktor anu mangaruhan kagagalan. Éta tiasa janten konsép anu goréng, kajadian éksternal dina berita, atanapi, henteu kéngingkeun réspon anu leres dina email teureuh anjeun. Ogé, ngawangun tautan sareng situs otoritas domain anu luhur henteu gampang.

Janten, upami kampanye anjeun henteu narik lalu lintas anu saé, tong setrés. Anjeun ngan kedah ngarobih strategi anjeun, nempatkeun langkung usaha sareng ngumpulkeun hasil anu diantisipasi. Ayeuna, upami anjeun masih merjuangkeun strategi wangunan link anu dipimpin eusi anu henteu hadé, maka tulisan ieu kanggo anjeun.

1. Ngadamel naon anu dipilarian ku panerbit

Émut yén éditor bakal dimuat ku seueur kontén sanés. Janten, aranjeunna bakal ningali kana tulisan-tulisan anu bakal dipikahoyong ku pemirsa. Janten, pastikeun anjeun ngarencanakeun kontén saluyu sareng email jangkauan anjeun supados panerbit moal kedah nyia-nyiakeun berjam-jam kanggo komunikasi bulak-balik. 

Pasang diri dina sapatu pemirsa sareng pikirkeun ngeunaan naon anu anjeun hoyong baca. Ngagabungkeun sumber data anu relevan, tanda petik, gambar, sareng sajabana pikeun ngajantenkeun pikaresepeun sareng gampang dibaca. Entong nyiptakeun hal anu henteu cocog sareng minat penerbit.

2. Jantenkeun judul berita anjeun pikaresepeun 

Salah sahiji trik efektif pikeun ngadamel kampanye anjeun damel nyaéta nyungkeun judul anjeun ka penerbit dina teureuh awal. Ieu bakal ngabantosan panerbit ngagaduhan ideu ngeunaan kontén anjeun sareng ngajantenkeun aranjeunna bungah ngeunaan kampanye anjeun.

Sumawona, tong teuing resep sabab panerbit nutupan sababaraha jinis carita eusi anu tiasa dina bentuk infographic, atanapi bahkan, postingan tamu. Kantun, nyungkeun upami topikna relevan pikeun pemirsa sareng naha aranjeunna hoyong nyebarkeunana. Entong ngajual genep carita anu béda dina hiji waktos, sabab éta tiasa ngalieurkeun penerbitna. Saatos kéngingkeun réspon positip nempel kana naon anu ditungtut judul anjeun. 

3. Tong ragu-ragu nuturkeun surélék teureuh anjeun 

Sakali-kali, anjeun henteu kéngingkeun réspon kana komunikasi anu anjeun sateuacana tapi tong asa-asa. Sakumaha didadarkeun di luhur, panerbit sering sibuk ngarah tiasa sono kana sababaraha paguneman. Maka, anjeun tiasa ngiringan deui surélék teureuh anjeun upami anjeun teu ngagaduhan réspon atanapi liputan. 

Nanging, ieu ogé ngabantosan anjeun pikeun nampilkeun panginget lembut ngeunaan nada anjeun anu bakal masihan anjeun wawasan anu langkung saé ngeunaan pendekatan anjeun sareng penerbit. Ogé, upami penerbit parantos kaleungitan minat eusi anjeun anu langkung tiheula, tindak lanjut tiasa ngadorong aranjeunna pikeun ningali éta sareng bahkan nyatujuan ideu anjeun, upami éta aya hubunganana sareng topik anu nuju ayeuna.  

4. Identipikasi situs anu aya hubunganana pikeun tautan

Naha anjeun nalungtik cekap ngeunaan daptar prospek penerbit sateuacan nyungkeun kampanye munggaran anjeun? Upami henteu, anjeun ngalakukeun kasalahan ageung. Disarankeun ngartos niche penerbit sareng naha éta aya hubunganana sareng bisnis anjeun. 

Anjeun tiasa ngamimitian ngajaga lambaran panerbit pikeun prospek ka hareup ku ngan saukur ngalacak topik anu aranjeunna nutupan. Ku cara éta, anjeun tiasa gaduh daptar panerbit anu bakal resep kana kontén anjeun. Sumawona, éta bakal ngabantosan anjeun pikeun ngarobih pesen pikeun penerbit ku paham kana karya masing-masing.  

5. Personalisasi email teureuh anjeun

Naha anjeun ngirim email teureuh anu sami pikeun ngiringan unggal penerbit? Upami enya, anjeun bakal ningali kurang minat ti pihak éditor. Ogé, upami anjeun nyukcruk tingkat klik-tés anjeun, anjeun tiasa ningali grafik anu murag. Janten, penting pisan pikeun nyusun kontéks pitching anjeun saluyu sareng anu nampi email. 

Sumawona, upami anjeun parantos pasang kampanye pikeun média tingkat luhur sareng henteu nampi réspon, pertimbangkeun daptar publikasi tingkat kadua anjeun. Nalika panerbit dikemas sareng agenda sareng jadwal kontén anu béda, pitching pikeun ngan ukur hiji tiasa kantun kasempetan. Tong hilap ngarobih pesen anu dikirim. 

6. Pendekatan ngaliwatan sababaraha platform

Ieu saderhana tapi efektif taktik ngawangun link. Upami strategi anu biasa anjeun kalebet komunikasi email, waktos ieu anjeun ngetok platform énggal. Sugan, koropak penerbit dibanjiran ku email, jadi aranjeunna sono sababaraha diantarana. 

Anjeun ogé tiasa ngirim tautan kampanye anjeun ngalangkungan Twitter atanapi LinkedIn, atanapi nyandak telepon. Mangrupikeun taktik pikeun ngeureunkeun email anu rame sareng narik perhatian penerbit pikeun kampanye anjeun. 

7. Janten dina warta luhur

Kadang-kadang, kampanye henteu hasil kusabab waktuna goréng. Teu aya anu bakal resep kana hal anu parantos kajantenan. Janten, penting pisan pikeun milarian kajadian sareng kajadian anu bakal aya di sakuriling anjeun. 

Salaku conto, anjeun ngaluncurkeun kampanye perjalanan nalika usum salju. Naha bakal épéktip sapertos usum panas? 

Émut, teras pilih topik sahenteuna 15 dinten sateuacan aya acara atanapi topik atanapi berita anu nembé nembé. Sumawona, anjeun tiasa milih topik umum pikeun narik minat target audién anjeun. Anjeun tiasa ogé nangtoskeun alesan dina nada anjeun naha anjeun ngirimkeun kampanye ayeuna. 

8. Patuh kana garis matuh

Anjeun panginten aya patarosan naha email anjeun bahkan dibuka? Pikeun ieu, anjeun tiasa nganggo parangkat lunak nyukcruk pikeun nyusun strategi ngalangkungan salajengna anjeun. Janten, upami anjeun ningali harga kabuka anu goréng, anjeun tiasa nyobian taktik anu béda. 

Coba kirimkeun surélék ku garis topik anu narik pikeun narik perhatian éditor. Anjeun tiasa ogé ékspérimén nganggo garis matuh seger pikeun email anu béda. Ieu sadayana ngeunaan nyiptakeun hal anu dipikaresep ku panerbit sareng ngajantenkeun aranjeunna klik ngalangkungan email anjeun pikeun terang langkung seueur. Daripada ngan saukur nyatakeun topik anjeun sacara jelas, anjeun tiasa nganggo karya sapertos hasil panalungtikan ekslusif atanapi data anyar. 

9. Nyayogikeun hal anu éksklusif

Upami anjeun nawiskeun hal anu éksklusif pikeun penerbit, aranjeunna pasti bakal ngagaleuh. Ieu ogé tiasa ngahemat kampanye anjeun anu henteu hadé. Sakumaha didadarkeun di tadi, jantenkeun pendekatan anu dipersonalisasi sareng jaga komunikasi apt sareng relevan. 

Ogé, upami kampanye anjeun henteu hasil sacara épéktip, pertimbangkeun damel sareng penerbit anu parantos damel sareng anjeun sateuacanna sareng nawiskeun aranjeunna eusi éksklusif pikeun hiji waktos. Sakali anjeun kéngingkeun kampanyeu anu mantap tina kampanye anu hadé, anjeun tiasa ngamimitian ngajantenkeun salajengna ngawangun jasa sareng pendekatan kana publikasi tingkat luhur. 

wrapping Up

Poin anu kasebut di luhur pasti bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun anjeun kampanye ngawangun link anu dipimpin ku eusi, tapi tiasa nyandak waktos kanggo ngarobih hasil positip dina réngking anjeun. Mangsa ieu gumantung kana kagiatan anjeun, daya saing di industri anjeun, udagan konci, sajarah sareng kakuatan domain anjeun.

Sumawona, anjeun kedah nyatet kamajuan anjeun, dimimitian ku catetan dimana anjeun ayeuna. Kukituna, anjeun tiasa nyiptakeun harepan anu réalistis pikeun réngking halaman wéb plus peta jalan ngeunaan cara ngahontal éta. Anjeun teras tiasa ngamimitian kagiatan anu saluyu sareng rencana anjeun pikeun ningkatkeun halaman wéb, kinerja online, sareng bisnis.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.