Taktik Pangwangunan Link Anu Dipeunteun anu Gawe sareng Heran Nya

Taktik Ngawangun Link Épéktip

Pemasar digital ngandelkeun wangunan link salaku strategi penting dina search engine optimization (SEO) pikeun ningkatkeun peringkat halamanna dina halaman hasil search engine (SERPs). Kalayan pemasar anu damel kéngingkeun backlinks sareng ningkatkeun pangunjung situs, ngahasilkeun lead, sareng ngahontal tujuan anu sanés, aranjeunna parantos diajar ngaliwat kana sababaraha metode anu populér dina toolboxna.

Naon Backlink na?

A backlink mangrupikeun tautan anu tiasa diklik tina hiji situs ka halaman anjeun. Mesin pencari sapertos Google nganggo backlinks dina algoritma peringkatna. Situs anu langkung relevan anu ngaitkeun kana kontén, mesin pencari anu langkung populér percanten. Hasilna, aranjeunna bakal nampilkeun aranjeunna langkung luhur dina halaman hasil search engine (SERPs).

Naon Patalina Gedong?

Pangwangunan tautan mangrupikeun prosés dimana analis mesin pencari ningali backlinks tina situs anu aya hubunganana sareng anu bersaing, sareng nangtoskeun strategi pikeun ngusahakeun kéngingkeun tautan tina situs target deui kana situs anu aranjeunna. Kalayan usaha anu cekap, sareng backlink anu relevan, halaman wéb tiasa ningkatkeun réngkingna dina istilah khusus sareng pisibilitas mesin pencari pikeun domain na. Penting pikeun dicatet yén nyusun tautan tina situs kabuka, spammy, atanapi anu henteu aya hubunganana tiasa ngirangan peringkat anjeun - janten gedong tautan kedah fokus kana situs anu kualitasna relevan pisan.

Naon ari Metode Pangwangunan Link?

Métode wangunan link sapertos posting tamu (dimana eusi aslina diciptakeun pikeun kapamimpinan pamikiran dina halaman anu béda dina industri), wangunan link rusak (ngaganti backlink maot ku eusi anu langkung saé), sareng gedung pencakar langit (ngamutahirkeun sareng ningkatkeun eusi anu aya sareng anu langkung énggal sareng luhur) kualitas backlinks) parantos janten prakték di industri pikeun pangaruhna pisan. 

Nanging, nalika pamasaran digital terus janten langkung nyebar, langkung seueur pamilik situs sareng wébmaster mimiti banjir ku paménta anu sami, ngirangan kasempetan pikeun pamundut anjeun ditampi. Supados tetep payun pertandingan, panginten janten waktosna pikeun ngajajah anu kirang diremehkeun taktik ngawangun link (CATETAN: Éta mangrupikeun backlink!) Anu tiasa dianggo ogé - atanapi panginten langkung saé-tibatan ti réncang anu langkung populér.

Infographic di handap (CATETAN: Ogé, strategi ngawangun tautan!) Bagikeun sababaraha taktik anu kirang dianggo: wawancara, halaman sumber, tautan pasangan, Bantosan Reporter Out (HARO), reklamasi gambar, tautan profil, ngahubungkeun / umpan ego, wangunan link tingkat 2, sareng kajadian média. 

Kalayan kisaran pemula nepi ka tingkat éksékusi tingkat menengah, unggal taktik dibahas sareng daptar prakték pangsaéna anu cocog anu ngabantosan anjeun kéngingkeun backlink langkung gampang. 

Gumantung kana kabutuhan anjeun, anjeun tiasa nganggo salah sahiji atanapi kombinasi tina metode ngawangun tautan ieu pikeun ngamaksimalkeun kauntungan pamasaran anjeun. Anjeun ogé tiasa nerapkeun taktik ieu pikeun ngalengkepan prakték ngawangun link populér anjeun, ngamungkinkeun anjeun ngahontal tujuan anjeun langkung saé. 

Ngalangkungan payun dina halaman hasil search engine (SERPs) tiasa janten tantangan, tapi ku padika sareng stratégi anu leres, anjeun pasti bakal ngahasilkeun hasil anu langkung saé sareng langkung épéktip. Datang sareng rencana anu paling cocog pikeun kabutuhan anjeun nyaéta masalah nyobian hal-hal anyar sareng ningali naon anu paling saé. Candak kasempetan pikeun kreatif kalayan strategi ngawangun tautan anjeun nganggo metode di handap.

Patalina Gedong Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.