Parobihan Desain Wéb Leutik ku Pangaruh Ageung

Nalika kuring ngaluncurkeun situs énggal, kuring hoyong nambihan sababaraha fitur dina blog anu bakal nyorot situs anyar. Nanging, kuring henteu hoyong ngajantenkeunana écés pisan atanapi nyabut tina blog éta nyalira.

Jawabanana leutik, tapi berdampak gedé… nambahan gambar anyar leutik kana tautan dina menu navigasi. (pencét liwat kana pos pikeun ningali éta dina aksi). Kuring lumpat sareng tautan salami sababaraha dinten nyalira sareng ngagaduhan pangunjung nol. Kuring nambahan gambar na ayeuna 8.5% patalimarga anu kaluar ngalangkungan tautan éta!

Daripada nyatana masang gambar dina HTML, kuring ngamanpaatkeun CSS supados kuring tiasa nganggo éta dina fitur-fitur anyar sanésna ka payun. CSS siga kieu:

span.new {background: url (/mytheme/new.png) no-repeater katuhu luhur; padding: 0px 18px 0px 0px; }

Latar tukang jangkar gambar di luhur katuhu téks sareng ngeureunkeunana pikeun ngulang deui. Padding nyorong bentang 18 piksel ngalangkungan téks janten gambar anjeun dina pandangan anu jelas. Pikeun ngalebetkeunana dina halaman ayeuna gampang, kuring ngan ukur nganggo tag bentang dina téks kuring:

Tinjauan

Kadang-kadang henteu kedah seueur pikeun ngarahkeun pamaca anjeun ka arah anu anyar!

3 Komentar

  1. 1

    Tip hébat! Janten saderhana sareng saé pisan ... Éta mangrupikeun hal-hal anu nambihan nilai dina blog: tips saderhana, saé, mangpaat… Nuhun!

  2. 2
  3. 3

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.