Manajer Kampanye LinkedIn Ngaleupaskeun Pangalaman Ngalaporkeun Kampanye Anu Anyar

Manajer Kampanye LinkedIn

LinkedIn ngumumkeun pangalaman ngalaporkeun anu didesain ulang pikeun Manajer Kampanye LinkedIn, ngajantenkeun langkung gampang ngartos kumaha kinerja kampanye anjeun. Antarbeungeut anyar nganteurkeun pangalaman anu bersih sareng intuitif anu ngamungkinkeun anjeun langkung gampang ngatur sareng ngaoptimalkeun kampanye anjeun.

Ngalaporkeun LinkedIn Kampanye Manajer

 

Paningkatan Kampanye Manajer Kampus LinkedIn Kalebet:

  • Ngahémat waktos dina ngalaporkeun kampanye - Kalayan pangalaman ngalaporkeun énggal ieu, anjeun tiasa gancang ningali kumaha kampanye anjeun ngalaksanakeun sareng ngadamel pangaluyuan langsung pikeun ningkatkeun hasil. Data dina Kampanye Manajer ayeuna beban 20 persen langkung gancang, ngamungkinkeun anjeun pikeun nyeken data langkung épisién - bahkan upami anjeun gaduh ratusan kampanye sareng iklan kreatif. Ogé, struktur nab anyar ngamungkinkeun anjeun ngalih tina akun kana kampanye kana iklan dina dua kali klik. Kami ogé parantos ngamutahirkeun kamampuan milarian, janten ngan peryogi sababaraha detik kanggo milarian kampanye khusus ku nami kampanye, ID kampanye, format iklan sareng seueur deui.

Ngalaporkeun LinkedIn Kampanye Manajer

  • Ngartos kinerja kampanye sareng ngaoptimalkeun sakedap - Nalika iklan anjeun henteu jalan saé, anjeun kedah gancang bertindak pikeun ngabenerkeun. Kusabab kitu kami nambihan fitur-fitur anyar pikeun ngabantosan anjeun nyandak kaputusan kampanye langkung gancang tibatan kantos. Pangalaman ngalaporkeun anyar nganggo fitur 1-klik ngarecahna masihan anjeun wawasan anu langkung jero kana indikator konci sapertos kajadian konvérsi sareng panempatan dina Jaringan Pamirsa LinkedIn.

Ngalaporkeun Iklan Manajer Kampanye LinkedIn

  • Personalisasi pangalaman ngalaporkeun anjeun - Anjeun ayeuna tiasa milih sareng milih pandangan métrik anu anjeun paling paduli, naha éta Kinerja, Konversi atanapi Pidéo.

Numutkeun ka LinkedIn, pelepasan ieu mangrupikeun léngkah munggaran dina rencana produk jangka panjang.

Luncurkeun Iklan LinkedIn

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.