LinkedIn Ngaktipkeun Pembaruan Status Perusahaan

LinkedIn update status perusahaan

Salah sahiji hal anu kuring kantos ngarenghik mangtaun-taun nyaéta aktip média sosial sok diwangun ku jalma dina pikiran sareng henteu pernah aya hirarki pikeun bisnis. Bisnis sok janten pamikiran anu kadua sabab aplikasi média sosial damel dina aliran pendapatanna ... tapi henteu kantos sateuacanna.

Untungna, LinkedIn parantos némbakan heula sareng ngaktipkeun kamampuan pikeun jalma dina hiji perusahaan pikeun ngapdet a status perusahaan, tibatan hiji individu. Ayeuna anjeun tiasa nuturkeun perusahaan tibatan individu sareng ningali pembaruan ti perusahaan éta! Ieu mangrupikeun pisah anu saé (sareng anu kuring hoyongkeun Twitter ngamungkinkeun).

Hiji catetan, supados ieu tiasa dianggo, anjeun kedah aktipkeun daptar Admin dina halaman wincikan perusahaan anjeun. Éta konci! Kuring nambihan Jenn Lisak ti DK Anyar Media sareng panginten yén kuring otomatis bakal janten administrator. Henteu ... ayeuna kuring kakonci tina update perusahaan sorangan!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.