Naha Anjeun Leres-leres dina 1% LinkedIn?

LinkedIn

Angka. Kadang-kadang aranjeunna leres-leres ngusir kuring. Dinten mangrupakeun conto anu saé. LinkedIn ngaluarkeun email ngabahas anggota na anu aya dina perséntase luhur propil anu ditingali. Kieu koncina ... propil ditingali. Kieu sapertos emailna ... pujian ti sobat Daren Tomey:

Daren Tomey

Daren mangrupikeun carjer keras sareng leres-leres aya dina 1% klub éksékutip penjualan kuring di panjuru nagara. Abdi moal nyandak éta ti anjeunna. Patarosanna naha profil Daren janten salah sahiji anu paling luhur anu ditingali? Sareng kumaha anjeun tiasa lebet kana klub 1 persén?

Satengah tina persamaanna saderhana, anu sanésna sesah.

  1. Mimiti, Daren tanggung jawab penjualan di Zmags - an platform penerbitan digital (sareng klién). Jualan brutal. Elehan tinggi sareng perusahaan sok pilari pikeun bakat. Koncina didieu nyaéta pilari. Ningali = pandangan. Janten, nempatkeun manajemén penjualan atanapi eksekutif penjualan dina profil anjeun sareng anjeun bakal ningkat. Dina jaringan kuring, seuseueurna persentase paling luhur aya dina penjualan.
  2. Kadua, kerja keras pikeun nyambungkeun dina LinkedIn. Daren terang sakitar jalma di nagara éta ti unggal perusahaan utama. Anjeunna mangrupikeun jaringan anu luar biasa sareng ngagaduhan seueur hubungan. Anjeunna terhormat di industri perangkat lunak sareng téknologi sareng saha waé saha pamimpin penjualan. The langkung sambungan, langkung saé kasempetan yén profil na ditingali.

Buzzfeed ngalakukeun padamelan anu saé ngarecah angka sareng leres ngritik ngabagi salajengna anu kajantenan di wéb sosial. Kampanye ieu mangrupikeun shill ... éta ngamanipulasi jalma kana ngabagi mérek LinkedIn - anu jelas dibuktikeun dina komunikasi luar.

Ieu mangrupikeun jenis kampanye anu ngadorong kuring. Persénna mangrupikeun nomer anu teu konyol anu hartosna nanaon ... leres-leres teu nanaon. Upami anjeun superstar di lapangan anjeun anu pilih-pilih ngeunaan saha anu anjeun sambungkeun dina LinkedIn, anjeun henteu kéngingkeun salah sahiji email ieu. Tapi upami anjeun dina industri anu gaduh rekrutmen anu beurat sareng jaringan ageung… sareng anjeun nuju bosen kana padamelan anjeun ... anjeun masih nampi salah sahiji email ieu.

Reputasi dikutuk, dukungan dibuang… ngan ukur béjakeun ka batur yén aranjeunna khusus ngarah ngabagi. Sareng damelna teu sampurna.

Ngingetkeun kuring ngeunaan salah sahiji kaos kuring: Anjeun istiméwa. Ngan sapertos batur.

15 Komentar

  1. 1

    Doug sapotong anu saé sareng panginten ngangsonan tapi nalika kampanye ieu mangrupikeun jualeun - naon anu janten tujuan pikeun jalma-jalma dina pamikiran anu 1% atanapi 5% atanapi 10% ieu - hmmm kuring écés langkung narik tibatan anu kuring pikir 🙂 meureun kuring hoyong terang saha ningali profil abdi? Sareng Ngan ukur $ 16 (atanapi langkung) - Abdi tiasa mendakan.

    Janten pikaresepeun terang sabaraha premium sign up anu aranjeunna pikagaduh 🙂

  2. 3

    Hatur nuhun pikeun ngecék ieu. 5% kuring curiga. Abdi semi aktip, tapi henteu cekap pikeun ngajamin setinggi di luhur. Duncan gaduh titik saé di handap - kuring heran sabaraha premi anu dijual salaku hasilna?

  3. 4

    Hal jenius ngeunaan éta? Kuring henteu terang nanaon tentang éta dugi ka kuring maca di dieu Doug - shill atanapi henteu, éta tiasa dianggo.

  4. 7

    Douglas, pos hébat. Pas kuring kéngingkeun 5%, panginten "Abdi hiji dina 10M ... henteu pati istiméwa.) Kuring tunduh ngabagi éta dina LinkedIn (hungkul); tapi kuring henteu mayar jasa premium pikeun milarian terang langkung detailna. Meureun anjeun kedah nganggo bagian koméntar ieu pikeun ningali réaksi anu sanés jalma…

    • 8

      Leres pisan wilujeng sumping koméntar ngeunaan naha kampanye henteu. Sangkaan kuring nyaéta, kusabab éta umpan sareng gaya olahtalatah gaya, éta henteu hasil. Sanaos ngagaduhan seueur perhatosan.

  5. 9

    Pikiran kuring persis. Kuring kantos nguping, bahkan pulisi anu parantos ngalakukeun rutinitas "cop alus, cop goréng" salami wawancara diwawancara pikeun nyalira. Janten éta sareng kuring sareng skor 5% kuring ti LinkedIn. Sanaos kuring terang éta mangrupikeun stat anu teu biasa (kuring henteu ngagaduhan * éta * seueur pandangan) kuring kumaha waé ogé kapaksa tweet ngeunaan éta! Kuring refrained.

  6. 10

    Abdi lumayan aktip di LinkedIn sareng kuring ogé ngagaduhan tujuan pikeun ngembangkeun jaringan kuring. Jigana inpormasi na wawasan sareng kampanye pamasaran nyaéta jenius. Kuring ngan ukur ngarepkeun éta. Doug, anjeun gaduh gelas satengah pandangan kosong dina ieu. Éta ngan ukur tuangeun anu saé kanggo dipikir… 1%, 5% atanapi 10% tina 200 juta mangrupikeun kelompok ageung anu tiasa dibungkus, leres. Tapi sanaos kitu, éta inpormasi wilujeng sumping. Abdi tweet tweet pengumuman kuring ... Teu sangka éta cool. Sareng salaku peminat pamasaran sareng penjualan, kuring ogé resep janten bagian tina inisiatif pamasaran atanapi penjualan anu inovatif (sareng raos). Sareng leres, kuring panginten nga-tweet sababaraha hal anu kirang pikaresepeun sateuacanna. Paguneman anjeun parantos ngamimitian ngeunaan ieu ngan ukur pamasaran anu langkung kuat anu dimimitian tina pengumuman LinkedIn kana profil anu ditingali luhur. Saur anjeun panginten anjeun tiasa maén langsung kana panangan aranjeunna.

    Kuring ngan ukur ngahargaan pandangan anjeun, sok tiis lamun ningali hal tina sudut pandang batur. Hatur nuhun pikeun ngamimitian diskusi ieu!

  7. 11

    Pos hébat. Kuring nampi email anu masihan terang yén kuring aya dina 5% sareng kuring ditarik deui - poin ieu saluyu sareng anu kuring pikir. Sedengkeun kuring ngartos pamasaran anu nyababkeunana, kanyataanna nyaéta jujur ​​nyaéta langkung penting tibatan nyobian ngadamel pangguna ngaraos raoseun sareng kaurus di jero.

  8. 12
  9. 14

    Anjeun (sareng kuring) sanés diantara 1% luhur anggota LinkedIn.

    Anjeun dina 1% propil anu paling sering ditingali diantara anggota, propil duplikat, jalma anu parantos lebet sakali sareng mopohokeun éta, jalma-jalma anu parantos maot, hoaxsters, scammers sareng spammer.

    Tapi, urang sadayana sia-sia jadi urang ngabagi. Saé kanggo urang!

  10. 15

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.