Kumaha Pentingna Poto Profil LinkedIn anjeun?

Kumaha Pentingna Poto Profil LinkedIn anjeun?

Sababaraha taun ka pengker, kuring ngahadiran konperénsi internasional sareng aranjeunna ngagaduhan stasiun otomatis dimana anjeun tiasa pasang aksi sareng nyandak sababaraha gambar. Hasilna luar biasa… intelijen tukangeun kaméra anjeun nempatkeun sirah anjeun ka udagan, teras cahayana otomatis disaluyukeun, sareng boom… poto dicandak. Kuring ngarasa kawas supermodel dang aranjeunna kaluar jadi alus ... sarta kuring langsung unggah aranjeunna ka unggal profil.

Tapi éta henteu nyaan abdi. Abdi sanés supermodel. Abdi jovial, mischievous, jeung senang guy Chubby nu mikanyaah seuri, seuri, jeung diajar ti batur. Sababaraha bulan kapengker sareng kuring nuju tuangeun tuangeun sareng putri kuring sareng awéwé anu kuring terang calik pikeun ngobrol sareng kami. Putri abdi… anu teu tiasa ngantep kaayaan naon waé anu teu dipoto… ngajepret poto urang tengah-seuri.

Abdi bogoh poto ieu. Abdi peryogi teukteukan buuk, latar tukang kayu haneut, cahayana ngabagéakeun, sareng kuring nganggo kaos burgundy polos.. teu aya jas atanapi dasi. poto ieu is abdi. Nalika kuring dugi ka bumi, kuring motong éta sareng nempatkeun kana kuring LinkedIn keureutan.

Ningali sareng Sambung sareng Douglas dina LinkedIn

Tangtosna, kuring sanés ngan ukur karyawan di LinkedIn. Abdi panyatur, panulis, konsultan, sareng pamilik usaha. Teu saminggu ku kuring teu nyambung sareng calon pasangan, klien, atanapi karyawan di LinkedIn. Abdi leres pisan teu tiasa stress cukup kumaha pentingna poto profil anjeun. Sateuacan urang tepang, abdi hoyong ningali anjeun, ningali seuri anjeun, sareng ningali panon anjeun. Abdi hoyong ngaraos saolah-olah anjeun ramah, profésional, sareng mangrupikeun jalma anu saé pikeun ngahubungi.

Dupi abdi tiasa nyandak éta tina poto? Henteu sadayana… tapi kuring tiasa nampi kesan munggaran!

Naha Gambar LinkedIn Mangaruhan Hireability Anjeun?

Adam Grucela di Paspor-Photo.online ngajawab patarosan konci ieu kalawan sababaraha nasehat beredar kalawan statistik ngarojong dina infographic ieu. Inpographic némpél kana sababaraha aspék kritis poto profil LinkedIn ... kaasup ciri luhur:

  • karisma - ngajantenkeun sémah sapertos sareng percanten ka anjeun.
  • profesionalisme - saluyukeun gambar kana niche anjeun.
  • Quality - unggah ngan ukur poto anu dicandak.
  • kapribadian - meunang aranjeunna uninga anjeun hadé.

Aranjeunna nyayogikeun sababaraha tip - sapertos nyéwa fotografer profésional, nganggo gambar kualitas luhur, mastikeun éta profésional, nganggo sikep anu saé sareng nunjukkeun karisma anjeun. aranjeunna ogé nyayogikeun sababaraha umbul beureum:

  • Ulah make raray sawaréh katempo.
  • Entong nganggo poto résolusi handap.
  • Tong nganggo poto liburan.
  • Entong nganggo gambar anu henteu asli.
  • Entong nganggo poto perusahaan tibatan poto pribadi.
  • Ulah over-the-top dina kasual.
  • Entong nganggo poto tanpa seuri!

Infographic ogé masihan anjeun terang yén poto anjeun sanés sadayana… ngaoptimalkeun sadayana profil LinkedIn anjeun penting pikeun ningkatkeun kamampuan anjeun pikeun nyambung sareng disewa. Pastikeun maca tulisan kami anu sanés sareng infographics anu dibarengan, kalebet ieu pituduh lengkep dina ngaoptimalkeun profil LinkedIn anjeun, kitu ogé tambahan ieu tips profil LinkedIn.

Tapi Kuring Hate Nyokot Poto

Kuring ngarti tapi poto profil anjeun teu kanggo Anjeun! Upami anjeun henteu resep nyandak sareng nganggo poto diri anjeun, tanyakeun ka babaturan anu anjeun percanten. Teu aya anu sapertos nyandak fotografer sareng réréncangan pikeun nyandak anjeun kaluar, nyandak sababaraha belasan poto, teras ngantepkeun réréncangan anu dipercaya anjeun milih poto anu badé dianggo. Aranjeunna terang anjeun! Aranjeunna bakal terang mana anu leres-leres ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ngawakilan anjeun.

1 tiasa a numbu dina gambar darat anjeun pakasaban

2 linkedin poto recruiters

3 linkedin tayangan munggaran

4 linkedin gambar profil ditempo

5 ciri linkedin poto profil

6 bandéra beureum linkedin poto profil

7 kumaha ngaoptimalkeun poto profil linkedin

8 optimasi profil linkedin