10 Tip Profil LinkedIn Pikeun Kasuksesan Jaringan Anjeun

tip kakait

Infographic ieu ti SalesforLife difokuskeun kumaha propil LinkedIn tiasa dioptimalkeun pikeun dijual. Nya, numutkeun kuring, unggal profil LinkedIn kedah dioptimalkeun pikeun dijual ... upami kitu naha anjeun dina LinkedIn? Nilai anjeun dina profési anjeun ngan ukur berharga sapertos jaringan propésional anjeun.

Kitu cenah, kuring yakin seueur jalma ngalakukeun karusakan ku cara nyalahgunakeun platform atanapi ku henteu ngaoptimalkeun profil LinkedIn na. Salah sahiji prakték anu kuring hoyong pisan lirén nyaéta nyobian ngahubungkeun sareng jalma anu anjeun henteu terang. Kuring sadar yén anjeun milari ngembangkeun jaringan anjeun, tapi undangan kosong sanés hartosna pikeun ngalakukeun éta. Sambungkeun sareng kuring ngalangkungan média sosial, kéngingkeun paguneman, hayu atuh terang naha konéksi ka anjeun panginten nilai - sareng kuring sigana bakal nyambung!

Profil LinkedIn anjeun sanés janten resume anjeun - éta sanés ngeunaan prestasi anjeun atanapi ngeunaan kumaha anjeun naksir kuota. Sabalikna, éta kedah janten customer-centric, fokus kana nilai naon anu tiasa anjeun tawarkeun ka calon prospek sareng pembeli. Ngajawab patarosan ieu: kumaha kuring ngabantosan pembeli kuring? Kieu kumaha ngadamel profil LinkedIn anu sampurna pikeun Jual Sosial.

Kumaha ngaoptimalkeun Propil LinkedIn Anjeun

  1. Poto Asli – Kuring teu nyambung ka kartun atawa gambar kosong. raray anjeun fitur paling recognizable anjeun gaduh, nempatkeun eta online. Abdi abu, kolot, gendut… Kuring masih nyimpen poto online. Ieu sababaraha tip pikeun kéngingkeun anu saé Poto profil LinkedIn (jeung naha maranéhna dianggo!).
  2. headline Anjeun - Judul posisi henteu nyayogikeun nilai anu anjeun bawa ka batur. Entong ngaliwat ka laut sareng punten tong janten jutawan.
  3. Nyebarkeun Eusi - Nyayogikeun pengunjung anu aya kontén anu relevan dimana aranjeunna tiasa ngaidentipikasi kaahlian anjeun dina industri anjeun.
  4. Polandia Ringkesan Anjeun - Judul anjeun narik perhatian aranjeunna, ayeuna waktuna pikeun nyayogikeun sababaraha warna sareng sauran anu hadé.
  5. Bagikeun Eusi Visual - Nalika pangunjung nyeken halaman anjeun, nyayogikeun sababaraha eusi visual anu matak pikaresepeun sareng ngabédakeun profil anjeun ti batur.
  6. Pangalaman sareng Hasil - Riwayat damel anjeun henteu masalah ampir sakumaha teuing tina hasil anu anjeun kahontal dina posisi-posisi éta.
  7. Endorsements - Sedengkeun aranjeunna nuju seueur dianggo sareng kirang dipeunteun, propil anu teu aya dukungan henteu pikaresepeun sacara visual. Kéngingkeun milik anjeun!
  8. saran - Béda sareng dukungan, kolega anu nyéépkeun waktos pikeun nyusun rekomendasi anu pantes pantes pisan.
  9. Tambihkeun Publikasi - Naha anjeun ngabagi sareng nyerat di tempat sanés? Pastikeun pikeun nambihan bagian-bagian éta kana profil LinkedIn anjeun ku kituna para pengunjung tiasa ngaidentipikasi kaparigelan anjeun.
  10. Honor & panghargaan - Urang hirup di dunya dimana pipilueun sosial sareng sipil anjeun mangrupikeun hal anu penting dina nangtoskeun jenis jalma anjeun. Upami anjeun parantos dikenal, bagikeun.

Pastikeun pikeun ningali profil anjeun sakumaha anu katingali ku masarakat sareng ku koneksi supados anjeun tiasa ningkatkeun sareng ngaoptimalkeun profil anjeun. Di sisi katuhu, LinkedIn bahkan nyayogikeun ukuran profil anjeun… anggo! Kuring ogé bakal nyarankeun ningkatkeun kana langganan anu mayar kanggo LinkedIn. Kumisan ti ngabédakeun profil anjeun sareng ningkatkeun pisibilitasna, éta nyayogikeun sababaraha alat anu saé pikeun ngaidentipikasi saha anu ningali profil anjeun sareng kumaha anjeun tiasa ngahubungi batur.

Tips Profil LinkedIn

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.