Kumaha Penjualan sareng Alignment Pemasaran Hasil Hasil B2B Hadé dina LinkedIn

Penjualan sareng Alignment Pemasaran

Kalayan warta tina Parobihan algoritma Facebook naksir ngabagi data bisnis, kuring ngan saukur nyerah dina ngamangpaatkeun Facebook pikeun usaha B2B kuring - anu istiméwa nyaéta pamasaran acara. Kuring ogé parantos ningkatkeun panggunaan LinkedIn kuring langkung seueur pikeun medarkeun kontén sareng kuring ningali uptick dina jumlah pamundut anu kuring kéngingkeun konéksi sareng hubungan.

Kusabab LinkedIn leres-leres diwangun kalayan tujuan bisnis dina pikiran, kuring henteu yakin naha kuring henteu ngahaturanan langkung seueur waktos sareng usaha di dinya pikeun kuring sareng klien B2B kuring. Éta pisan tujuan pikeun kuring ayeuna!

LinkedIn nembé nerbitkeun infographic, Kumaha Platform LinkedIn naekeun Kakuatan Penjualan-Marketing Alignment. Infographic nyadiakeun skenario digital sampurna kumaha pamasaran sareng jualan alignment tiasa ngabantosan langkung seueur ngawujud sareng konversi kanggo perusahaan.

  • Nalika prospek ningali eusi anu disponsoran di LinkedIn, aranjeunna 25% langkung gampang muka pamundut inMail mérek anjeun
  • Nalika prospek ningali langkung ti 10 tayangan tina eusi anu disponsoran, aranjeunna kamungkinan ngabales mangrupikeun 1.38x langkung ageung tibatan ningali éta ukur sakali
  • Prospék anu dipupuk ku pamasaran di LinkedIn aya 10 kali leuwih gampang narima paménta sambungan ti anggota tim penjualan

Salami mangtaun-taun, urang teras-terasan niténan perusahaan kalayan penjualan anu hadé sareng alignment pamasaran tiasa sacara épéktip ngajalankeun minat penjualan sareng konversi kana perusahaan. Éta sababna urang pisan nalungtik strategi kontén tina palanggan kami. Kami hoyong ngahasilkeun kontén anu ngamungkinkeun dijual, sanés ngahambat. Ieu kajantenan ngalangkungan tim penjualan kami ngeunaan bantahan prospek, halangan, tantangan, sareng ekspektasi.

Nalika urang ngahasilkeun kontén anu penting pikeun prospek, ngabantosan dina panilitian ngeunaan solusi, sareng terlibat dina anu nyandak kaputusan - sadayana nalika ngabédakeun klien kami tina persaingan - urang ningali hasilna anu saé. Anjeun ogé bakal!

Hoyong kéngingkeun carita lengkep tentang kumaha kakuatan LinkedIn langkung saé jualan na alignment pamasaran?

Unduh Pasangan Kakuatan: Kumaha Penjualan sareng Alignment Pemasaran Ngajantenkeun Usaha Anjeun Henteu Sanggup

Kakuatan LinkedIn tina Penjualan sareng Alignment Pemasaran

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.