Pitunjuk Komprehensif Pikeun Ngagunakeun Navigator Penjualan LinkedIn

Pitunjuk Navigator Penjualan LinkedIn

LinkedIn parantos ngarobihkeun cara bisnis saling nyambung. Ngoptimalkeun platform ieu ku ngagunakeun alat Penjualan Navigator na.

Usaha ayeuna, henteu paduli sabaraha ageung atanapi alitna, ngandelkeun LinkedIn pikeun ngiringan jalma di sakumna dunya. Kalayan langkung ti 720 juta pangguna, platform ieu ngembang unggal dintenna dina ukuran sareng nilai. Di sagigireun rekrutmen, LinkedIn ayeuna janten prioritas utama pikeun para pemasar anu hoyong naékkeun kaulinan pamasaran digitalna. Dimimitian ku ngabentuk koneksi pikeun ngahasilkeun ngawujud sareng nyiptakeun nilai mérek anu langkung saé, para pemasar nganggap LinkedIn salaku tambahan anu teu aya hargana pikeun umumna strategi marketing.

LinkedIn Pikeun B2B Marketing

Diantara hal-hal sanésna, LinkedIn parantos ngagaduhan pangaruh kana pamasaran B2B. Kalayan ampir 700 juta usaha ti 200+ nagara anu aya dina platform ieu, ayeuna janten sumber anu luar biasa berharga pikeun usaha B2B. Hiji studi nunjukkeun éta 94% tina B2B marketers anggo LinkedIn pikeun ngadistribusikaeun konténna. Pendiri sareng CEO perusahaan B2B nyobian janten Influencer LinkedIn ku ngawangun mérek mandiri ku postingan dongéng pikeun ningkatkeun jangkauan organik, ningkatkeun kasadaran mérek, sareng salaku hasilna, naekeun penjualan.  

Wakil penjualan henteu aya di tukang, aranjeunna ngawangun corong penjualan di LinkedIn anu pamustunganana ngakibatkeun generasi penjualan anu langkung luhur. Sales Navigator, alat ku LinkedIn didesain kanggo nyandak prosés ieu ka tingkat salajengna. LinkedIn Sales Navigator langkung sapertos versi khusus LinkedIn nyalira. Sedengkeun LinkedIn parantos cukup épéktip pikeun jual sosial, Penjualan Navigator nawiskeun langkung seueur fitur anu bakal ngamungkinkeun anjeun mendakan prospek langkung gancang dina Ecological anjeun. 

Tanpa ado salajengna, ieu pitunjuk gancang pikeun ngabantosan anjeun ngamimitian alat ieu.

Naon ari Navigator Penjualan LinkedIn?

LinkedIn Sales Navigator mangrupikeun alat jual sosial anu ngagampangkeun pikeun anjeun mendakan prospek anu relevan pikeun bisnis anjeun. Éta dilakukeun ku maturan pilihan nyaring anu jero dumasar kana detil pangguna anu ngamungkinkeun anjeun ngajalankeun hiji pamilarian anu maju mendakan prospek anu anjeun peryogikeun.

Ngagunakeun Penjualan Navigator, wawakil penjualan milarian kalungguhan konci, ngawaskeun kagiatanana, sareng milari kontak anu sami anu tiasa didugikeun. Ieu ngamungkinkeun aranjeunna janten léngkah payun di buruan ku ngawangun saluran pipa anu épéktip pikeun ngahasilkeun penjualan anu langkung saé.

Karya jual modéren (sareng kami resep). Pangguna Penjual Navigator ngalaman angkat + 7% dina tingkat win tina kagiatan jual modéren.                                                                                          

Sakshi Mehta, Manajer Produk Marketing Senior, LinkedIn

Sateuacan anjeun teuleum kana panggunaan, hayu urang tingali naha Sales Navigator leres-leres dirancang pikeun anjeun.

Saha Anu Kedah Anjeun Anggo Navigator Penjualan LinkedIn?

LinkedIn Sales Navigator persis anu anjeun peryogikeun upami anjeun salesman B2B.

Sales Navigator mangrupikeun produk anu mayar kanggo sadayana di LinkedIn. Langganan tiasa bénten. Anjeun tiasa milih pikeun modél langganan individu, tim, atanapi perusahaan numutkeun kabutuhan sareng ukuran perusahaan anjeun. 

LinkedIn Sales Navigator ngamungkinkeun urang pikeun milari anu gaduh usahana dina organisasi sareng sumping ka aranjeunna sateuacan aranjeunna ningali genep produk anu béda pikeun ngajantenkeun aranjeunna ningali masalahna sacara béda sareng pamustunganana ngartos yén leres aya hiji solusi anu pangsaéna.                                                                                              

Ed McQuiston, Penjualan Global VP, Software Hyland

Kenal kumaha Hyland, Akamai Technologies, sareng Guardian parantos nganggo LinkedIn Sales Navigator pikeun jual sosial.

Kumaha Ngagunakeun Navigator Penjualan LinkedIn

Mimitian ti dasar Penjualan Navigator dugi ka ngamangpaatkeun alat ieu dina taun 2020, urang kedah anjeun ditutupan tina sagala aspek. Kieu kumaha anjeun ngamimitian ti mimiti.

1. Mimitian Percobaan Gratis Anjeun

Hal kahiji anu kedah anjeun lakukeun nyaéta buka Kaca Navigator Penjualan teras klik dina Mimitian Percobaan Gratis Anjeun pilihan. LinkedIn ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun Sales Navigator gratis salami 30 dinten. Janten, pastikeun anjeun ngamangpaatkeun éta dina bulan kahiji anjeun.

Anjeun kedah nyayogikeun inpormasi kartu kiridit anjeun pikeun ngadaptarkeun panawaran ieu. Salaku tambahan, anjeun moal ditagihkeun nanaon upami anjeun ngabolaykeun langganan anjeun sateuacan masa sidang réngsé.

Anjeun teras bakal diarahkeun kana halaman wéb Penjualan, sareng mangrupikeun platform anu sanés nyalira. Naon waé anu anjeun lakukeun di dieu moal mangaruhan akun LinkedIn normal anjeun.

2. Siapkeun Akun anjeun

Sakali anjeun daptar pikeun akun, anjeun kedah nyetél karesep anjeun sasuai.

Anjeun tiasa nga-personalisasi akun Penjualan Navigator anjeun nyiapkeun preferensi sapertos judul padamelan, vertikal, sareng daérah anu anjeun badé sasaran.

Screenshot Navigator Penjualan LinkedIn

Mimitina, Penjual Navigator bakal masihan anjeun pilihan pikeun nyimpen konéksi LinkedIn anjeun nalika ngarah. Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa nyingkronkeun Sales Navigator sareng Salesforce atanapi Microsoft Dynamics 365 pikeun ngimpor sadaya kontak sareng akun anjeun. Aya ogé seueur pilihan deui ngahijikeun LinkedIn sareng aplikasi anu sanés upami anjeun nganggo CRM anu sanés. 

Dina titik ieu, anjeun parantos bérés sareng bagian awal pikeun nyetél akun anjeun. Anjeun ayeuna tiasa ningali sareng nyimpen perusahaan nyarankeun Sales Navigator. Nyimpen perusahaan dina akun anjeun ngamungkinkeun anjeun nuturkeun apdet, ngalacak petunjuk anyar, sareng nampi berita khusus perusahaan.

Ieu ngajantenkeun anjeun leres terang sateuacan paguneman munggaran anjeun sareng calon nasabah. Nanging, upami anjeun henteu acan yakin perusahaan naon anu kedah disimpen, anjeun tiasa ngalangkungan bagian ieu sareng nambihan engké.

Anu pamungkas, anjeun kedah ngeusian inpormasi ngeunaan naon jinis lead anu anjeun milari. Pikeun ieu, anjeun tiasa ngalebetkeun inpormasi ngeunaan wilayah penjualan anjeun, minat industri, sareng fungsi padamelan anu anjeun targetkeun. 

3. Milarian Anjog Jeung Prospék

Hal salajengna anu anjeun kedah laksanakeun saatos anjeun laksanakeun sareng preferensi akun anjeun nyaéta milarian prospek sareng ngawangun daptar kalungguhan. Cara saderhana pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ngagunakeun Lead Builder - alat dina Penjualan Navigator anu nawiskeun saringan pencarian anu maju. Pikeun saha waé anu nganggo Penjualan Navigator, terang kumaha ngagunakeun Lead Builder mangrupikeun léngkah anu penting. 

Pikeun nyaring kriteria milarian anjeun, anjeun tiasa milarian judul padamelan atanapi perusahaan khusus. Upami anjeun parantos netepkeun parameter pamilarian, pencét kana pilihan Pilarian kanggo ningali hasilna. Sales Navigator bakal masihan anjeun langkung seueur data dina hasil na tibatan anu anjeun mendakan dina versi standar LinkedIn. 

Tepat di sagigireun unggal hasil, anjeun bakal mendakan Simpen salaku Diterangkeun pilihan. Anjeun tiasa nganggo ieu pikeun ngahemat prospek anu aya hubunganana. Milari prospek anjeun kalayan bijaksana tibatan milih jalma acak tina kalong.

panyambungna penjualan Navigasi milarian

Léngkah salajengna nyaéta nyimpen kalungguhan kana akun. Di dieu, rekening ngarujuk ka perusahaan anu anjeun badé nuturkeun pikeun ngiring kamajuan pangénggalna.

Di sisi kénca kaca, anjeun bakal mendakan sababaraha pilihan nyaring, kalebet industri, sebutan, nami hareup sareng tukang, kode pos, ukuran perusahaan, tingkat senioritas, sareng taun pangalaman.

Salaku tambahan, Sales Navigator ogé nyayogikeun fitur anu disebat TeamLink. Anjeun tiasa nganggo TeamLink pikeun nyaring hasil pikeun ningali hubungan bridged atanapi tim. Upami TeamLink aya bewara hubungan pribadi antara prospek anjeun sareng anggota tim, anjeun tiasa naroskeun hubungan anjeun pikeun perkenalan. Ahirna, saatos anjeun nambihan prospek salaku lead, anjeun bakal tiasa ningali éta dina tab Leads.

4. Nyaring Preferensi Penjualan

Dina halaman setélan profil Penjualan Navigator anjeun, anjeun bakal ningali Preferensi Penjualan di tengahna. Ti dieu, anjeun tiasa ngahususkeun daptar klien idéal anjeun dumasar kana industri, géografi, fungsi, sareng ukuran perusahaan.

LinkedIn Sales Navigator Filter Preferensi

Préferénsi ieu bakal muncul iraha anjeun mariksa profil prospek. Sareng LinkedIn ogé bakal nunjukkeun rekomendasi kalungguhan dumasar kana preferensi anu anjeun atur.

Ieu sacara praktis mangrupikeun fitur prospek anu paling épéktip dina Penjualan Navigator. Anjeun tiasa ogé ngajalankeun pamilarian anu maju dina lead atanapi akun. Aya langkung ti 20 saringan milarian anu tiasa anjeun nerapkeun kana pamilarian anjeun. Ieu kalebet kecap konci, judul, bidang perusahaan sareng seueur deui.

5. Pariksa Kana Pitunjuk Anjeun anu Disimpen

Dina homepage Penjualan Navigator, anjeun tiasa ngalacak sadayana pembaruan sareng berita anu aya hubunganana sareng pitunjuk anu disimpen anjeun. Hal anu saé ngeunaan Sales Navigator nyaéta anjeun tiasa ningali pembaruan bahkan ti jalma anu sanés konéksi anjeun. Kalayan sagala wawasan ieu dina prospek anjeun, anjeun tiasa nyerat pesen InMail anu langkung saé (pesen langsung) pikeun kalibet ku aranjeunna.

Ogé, upami anjeun hoyong ngahususkeun arena pembaruan anjeun, anggo saringan éta di sisi katuhu halaman. Dina tab Akun, anjeun bakal tiasa ningali daptar perusahaan anu anjeun simpen. Kanggo terang langkung seueur ngeunaan perusahaan, pencét dina pilihan Téangan Akun. Di dinya, anjeun tiasa mendakan ogé nambihan seueur jalmi sareng mendakan inpormasi pang anyarna ngeunaan perusahaanna. 

Sumawona, anjeun tiasa pencét dina pilihan 'Sadaya Karyawan' pikeun ningali saha waé anu damel pikeun perusahaan éta. Ieu mangrupikeun fitur anu cukup intuitif sabab ngamungkinkeun anjeun nyambung ka saha waé di perusahaan iraha waé.

6. Ngawangun Kontak

Dina titik ieu, anjeun parantos ngaidentipikasi prospek anjeun sareng aktip nuturkeun kamajuanana. Ayeuna, kumaha anjeun ngahubungi aranjeunna?

Strategi pangsaéna anu tiasa anjeun anggo pikeun ngajaga hubungan sareng akun konci anjeun nyaéta ngirim pesen anu relevan sareng tepat waktu. Kalayan bantosan Sales Navigator, anjeun tiasa langkung énggal sareng kagiatan LinkedIn anu mésér.

Anjeun tiasa terang iraha bade ngahontal sareng ngirim aranjeunna InMails. Karajinan pesen sareng ngadamel témplat ku cara anu ngundang diskusi anu konstruktif. Sareng éta pisan jinis strategi ngawangun-hubungan anu muka jalan anjeun nuju kasuksésan jual sosial.

Nanging, LinkedIn Sales Navigator ngagaduhan hiji kakurangan alit. Anjeun kedah ngahontal unggal salah sahiji kalungguhan anjeun sacara manual. Ieu tiasa pisan nyéépkeun waktos. 

Salah sahiji cara pikeun nyingkahan padamelan perpajakan ieu nyaéta ngajadikeun otomatis prosés olahtalatah anjeun. Anjeun tiasa ngalakukeun éta ngan saukur ku bantosan alat otomatis LinkedIn.

Catet yén henteu sadaya alat otomatis aman. Upami anjeun hoyong kaamanan sareng efisiensi dijamin, langkung saé anjeun milih Expandi pikeun prosés otomasi jual sosial anjeun. Expandi mastikeun kasalametan akun anjeun ku ngalaksanakeun wates kaamanan internal na kanggo tindak lanjut sareng pamundut konéksi, ngirim pesen dina jam kerja anu dijadwalkeun, sareng ngaleungitkeun undangan anu ditunda kalayan ngan ukur hiji klik. 

Kami terang yén jual sosial sareng prospéksi tiasa beurat pisan upami anjeun henteu nganggo alat anu pas atanapi sumber pangsaéna. Ngagunakeun platform sapertos LinkedIn Sales Navigator ngamungkinkeun anjeun ngawangun daptar prospek ageung lumayan gancang ogé ku usaha sakedik. Anjeun teras tiasa nyandak daptar éta sareng ngimpor kana Expandi, éta bakal ngalaksanakeun seueur tugas anjeun anu peryogi waktos pikeun anjeun.

7. Ngungkit Wawasan Tina Penjualan Navigator

Aya sababaraha fitur dina Sales Navigator anu tiasa anjeun anggo upami anjeun terang kumaha ngagunakeunana leres. Salaku conto, upami anjeun peryogi sababaraha petunjuk seger, Sales Navigator tiasa nyarankeun petunjuk dumasar kana inpormasi profil anjeun sareng panggunaan.

Deui, upami anjeun gaduh kalungguhan anu ngajangjikeun tapi dijaga tinggi, Sales Navigator ngamungkinkeun anjeun napelkeun catetan sareng tag ka profil palanggan. Éta ogé disingkronkeun sareng CRM anjeun.

Sumawona, upami anjeun resep pamasaran LinkedIn inbound, Sales Navigator bakal masihan anjeun pisibilitas anu diperluas. Janten, anjeun tiasa ningali anu nembé ningalian profil anjeun. Ku cara éta, anjeun tiasa terang saha anu parantos resep sareng anjeun sareng organisasi anjeun.

8. Nawaran Prospék Nilai

Di LinkedIn, prospek anu ngeusian ieu kapentingan bagian tina propil aranjeunna saéstuna ngalakukeun anjeun ni'mat ageung. Dina dasar ieu, aranjeunna nyayogikeun anjeun daptar lengkep ngeunaan jejer anu tiasa anjeun anggo salaku:

  • Taneuh diskusi pikeun ngartos kapribadian sareng prioritasna langkung saé
  • Peta jalan ngeunaan kumaha perusahaan sareng produk na tiasa nyumponan kabutuhanana

Ngauningaan naon anu dipikaresep ku minat anjeun sareng ngartos kumaha produk anjeun tiasa nyayogikeun aranjeunna ku nilai anu aranjeunna pilari mangrupikeun pendekatan anu hadé. Éta bakal masihan anjeun panangan anu luhur pikeun pesaing anu henteu paduli pikeun ngatur pribados pikeun pendekatan aranjeunna.

9. Tambahkeun Penjualan Navigator Extension ka Chrome

Éta trik saderhana anu ngahémat anjeun seueur waktos sareng tanaga. Penjualan Chrome Navigator's extension ngamungkinkeun anjeun ningali profil LinkedIn tina jero akun Gmail anjeun. Salaku tambahan, ekstensi ieu ogé tiasa ngabimbing anjeun sareng topik és-breaker, nyimpen lead pikeun anjeun, sareng nunjukkeun data TeamLink.

kacindekan

Upami anjeun maca dugi ka ayeuna, panginten aya hiji patarosan anu anjeun badé naros:

Naha LinkedIn Sales Navigator patut artos anjeun?

Pikeun ngajawab sakedap, leres. Sedengkeun organisasi bisnis sareng penjualan alit mimitina kedah nyobian versi gratis pikeun ningali naha éta pantes modal pas dina waktos ayeuna, usaha anu langkung ageung pasti kedah nganggo platform ieu pikeun saluran penjualan anu langkung saé sareng alur kerja anu langkung épisién.

Demo Penjualan LinkedIn Expandi LinkedIn Automation

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.