Bagikeun Kandungan anjeun jeung Komunitas Bisnis

LinkedIn

Seueur perusahaan sapertos urang damel di komunitas Business to Business (B2B). LinkedIn geus jadi sumberdaya dihormat keur urang nyambung, jaringan, manggihan sarta hubungan ngawangun ku karana. LinkedIn ogé mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngabagi sareng nyebarkeun kontén anjeun pikeun ngawangun paparan pikeun perusahaan atanapi merk anjeun.

Telat taun ka tukang, LinkedIn pikeun Penerbit ngarilis Bagikeun Button anu tiasa dianggo sapertos kieu Twitter Retweet or Facebook Kawas tombol… ngabagi halaman sareng jaringan bisnis anjeun.

LinkedIn tombol s

Kuring kungsi poho ngeunaan tombol dugi I noticed eta dina blog Compendium urang. Dina sababaraha menit, kuring dipasang dina blog ieu. Pikeun halaman anu dinamis, anjeun tiasa nganggo fungsi permalink WordPress dina data-url Unsur dina tag naskah.

Dina sababaraha cara, nilai babagi informasi ieu leuwih berharga on LinkedIn ti sugan on Facebook. Facebook tiasa gaduh nomerna, tapi LinkedIn ngagaduhan jalma anu kuring hoyong Highbridge mun meunang di hareup.

2 Komentar

  1. 1
    • 2

      Anjeun tiasa nambihanana langsung kana téma anjeun - dina halaman indéks utama anjeun, halaman tunggal ... sareng halaman anu sanés gumantung kana kumaha kompleks téma anjeun! Upami éta dina halaman anu seueur tulisan, anjeun badé ngarobih url data janten permalink.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.