LinkedIn Nguji Pitunjuk Perhatosan Cuaca Anyar

LinkedIn Nambihan Fitur Cuaca

LinkedIn katingalina nyobian uji béja cuaca di palih bar area. Kusabab kamari, kumalayang dina ikon inpormasi cuaca nunjukkeun yén jasa éta nyaéta "Power by sun365", anu ngadamel a extension Google Chrome sareng halaman wéb daptar cuaca sun365.me. Sareng leres, aranjeunna nyarios "kakuatan," sanés "didukung."

LinkedIn Nambihan Fitur Cuaca

Sigana ieu sidang uji coba anu kawates pisan, atanapi peluncuran anu lambat pisan, sabab kuring henteu mendakan bahkan saurang jalma anu ningali fitur ieu.

Patarosan ageung nyaéta, kunaon? Dugaan kuring-off-the-cuff nyaéta aranjeunna kedah percanten yén langkung seueur jalma bakal ngamimitian énjingna sareng LinkedIn atanapi éta tiasa ngajantenkeun situs langkung "caket." Éta sigana mah nembak panjang pikeun kuring. Naon anu anjeun pikirkeun? Naha ieu fitur anu anjeun pikahoyong dina LinkedIn?

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Thx kanggo tulisan ieu, Kevin. Kuring ningali ieu muncul dina halaman Twitter kuring sababaraha minggu ka pengker. Ayeuna énjing di LinkedIn. Kuring henteu ngagaduhan ekstensi Chrome ieu dipasang. Henteu yakin kana naha kuring resep atanapi henteu, tapi dugi ka éta sigana lumayan henteu nguntungkeun.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.