LinkedIn: 25 Ahli Média Sosial Top nuturkeun

pituduh pamasaran linkin

Jason miller nembé dipasang dina média sosial yén anjeunna rumaos parantos ngalahirkeun nalika kreasi anu pang anyarna tungtungna diterbitkeun. Teu diragukeun anjeunna bangga ku orok ieu! The Pitunjuk Marketer Canggih pikeun LinkedIn hebat pisan… kréatip, warna-warni, sareng dipak ku naséhat ti profesional pamasaran anu béda, kasus panggunaan anu béda, sareng sapuluh sumber daya. Upami anjeun henteu acan ngaunduh deui - unduh éta sareng nganggona salaku daptar cek kumaha anjeun nempatkeun jaringan bisnis di LinkedIn pikeun jalan!

Pitunjuk ieu ditulis kalayan émutan anjeun, pamasar anu canggih. Siap-siap pikeun nyandak pamasaran média sosial anjeun ka tingkat salajengna, toél kana pola pikir profesional sareng rangkul kasempetan ageung anu ngantosan-ningkatkeun kasadaran, pangaruh persépsi, ngahasilkeun lead, sareng pamustunganana ngajalankeun pendapatan sareng LinkedIn.

Unduh ebook anyar kami sareng diajar:

  1. Naha bisnis anjeun kedah dipasarkeun di LinkedIn
  2. Kumaha carana ngempelkeun solusi pamasaran LinkedIn anu kuat pikeun ngajalankeun tujuan anjeun
  3. Kumaha rék dilegakeun jangkauan anjeun pamasaran eusi ku ngabagi kontén anu aya hubungan sareng sasaran sareng ahli dunya
  4. Kumaha kalibet ahli bisnis nganggo iklan tampilan anu beunghar sareng iklan téks anu ditargetkeun pisan
  5. Sarta leuwih!

Kuring leres-leres ditiup pikeun milarian terang yén kuring didaptarkeun diantara pamimpin sanés dina industri anu kuring resep sareng hormat pisan! Ieu daptar:

  1. Jay Baer - Speaker, Panulis, Konsultan sareng blog Ngayakinkeun sareng Ngarobih. Twitter: @jaybaer LinkedIn
  2. Michael Brenner - Diréktur Senior, Global Marketing di SAP, Présidén sareng Co-Founder
    ngeunaan Usaha2Komunitas sareng blog B2B Marketing Insider. Twitter: @BrennerMichael LinkedIn.
  3. Michael Brito - Grup Diréktur Média sareng Dursasana di WCG, Perusahaan W2O anu gaduh blog Urang Inggris. Twitter: @Britopian LinkedIn.
  4. Jeff Bullas - Konsultan, Speaker, Blogger. Twitter: @jeffbullas
    LinkedIn.
  5. Brian Carter - VP Pemasaran di Infinigraph, Pangarang, Speaker. Twitter: @bobotoh LinkedIn.
  6. Brian Clark, Pendiri sareng CEO Copyblogger. Twitter: @copyblogger LinkedIn.
  7. Heidi Cohen - Kolumnis. Twitter: @heidicohen LinkedIn.
  8. Steven Farnsworth - Kapala Strategis Digital di Jolt, Digital Marketing, Panulis, Speaker. Twitter: @geulis LinkedIn.
  9. Barry Feldman - Pamilik di Feldman Creative, Speaker. Twitter: @FeldmanCreative LinkedIn.
  10. Ann Handley - Kepala Eusi di Prof. Pemasaran, Pangarang. Twitter: @annhandley LinkedIn.
  11. Matt Heinz - Présidén di Heinz Marketing Inc. Twitter: @HeinzMarketing
    LinkedIn
  12. Douglas Karr - CEO DK New Media, Kapala Marketing Officer di CircuPress, Pangarang. @douglaskarr LinkedIn
  13. Jason Keath - CEO Sosial Seger. @jasonkeath LinkedIn
  14. Nichole Kelly - CEO di Sosial Media Explorer, Pangarang Digital SME, Speaker. @Nichole_Kelly LinkedIn.
  15. Dave Kerpen - CEO Sacara Lokal, Panulis, Speaker. @DaveKerpen
    LinkedIn.
  16. Stephanie Sammons - Pendiri Panaséhat Kabel ™, Narasumber. @Saptuari LinkedIn.
  17. David Meerman témbal - Strategist Marketing, Speaker, Panulis. @dmscott LinkedIn.
  18. Jason miller - Sr. Manajer, Eusi Pamasaran, Solusi Marketing LinkedIn. @JasonMillerCA LinkedIn.
  19. Lee Odden, CEO di TopRank Pamasaran Online, Panulis, Speaker @luluhusnaa LinkedIn.
  20. Joe Pulizzi - Pendiri di Institute Marketing eusi, Panulis, Speaker. @JoePulizzi LinkedIn.
  21. Viveka Von Rosen - Ahli LinkedIn, Panulis. @LinkedInExpert LinkedIn.
  22. Neal Schaffer - Panulis, Speaker. @NealSchaffer LinkedIn.
  23. Koka Sexton - Manajer Marketing Global Sr. di LinkedIn. @kokasexton LinkedIn.
  24. Mike Stelzner - Pendiri Media Sosial Examiner, Pangarang. @Mike_Stelzner LinkedIn.
  25. Todd Wheatland - VP Pemasaran di Kelly Services, Panulis, Speaker. @ToddWheatland LinkedIn.

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 4

    Dina tulisan di luhur sakumaha anjeun parantos nyebatkeun sababaraha pamuka ngeunaan pamasaran média sosial; ku sabab kitu kuring pasti bakal ngaunduh ebook anjeun! Hiji hal deui anu parantos dipasang daptar jalma anu saé.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.