Profil sareng Dianggo LinkedIn

panggunaan linkin

Kalayan pangguna énggal ditambihan unggal detik, nilai LinkedIn ngembang pikeun milarian manusa anu aya hubunganana sareng bisnis. Sugan salah sahiji statistik anu langkung pikaresepeun nyaéta 40% tina 500 anu disurvei nyatakeun yén aranjeunna jarang diklik dina iklan LinkedIn bari 60% tina pangguna umum nyatakeun yén aranjeunna sadayana. Kalayan 100 juta pangguna sareng ngembang, panginten aya sababaraha manpaat pikeun sababaraha industri pikeun nanem modal dina iklan LinkedIn - Abdi panasaran naon pangalaman anjeun.

numbu infographic

Saha Lab42?

Dumasar kana Lab42 halaman wéb: Lab42 mangrupikeun cara paling gampang pikeun ngalakukeun riset pasar konsumen online nganggo jaringan sosial. Naha anjeun ngadamel survey online nganggo alat panyukuran survey urang atanapi anu kami lakukeun, Lab42 mendakan réspondén pikeun survey anjeun sareng nganteurkeun hasil dina 3 dugi ka 5 dinten damel. Kami ngalakukeun sadayana ieu pikeun $ 500 dugi ka $ 1,000. Éta leres - $ 500.

Numutkeun kuring, teu aya kejutan ageung anu sumping tina survey ieu sareng infographic ti Lab42. Nanging, anjeun panginten hoyong ngainget jaringan dina waktos sanésna anjeun hoyong nyobian sababaraha iklan anu mayar.

One comment

  1. 1

    Resep pisan! Ieu nguatkeun kayakinan kuring yén langkung seueur jalma nganggo LinkedIn sacara rutin tibatan anu urang panginten. Saur kuring seueur ahli bisnis sapertos LinkedIn langkung seueur tibatan jaringan sanésna kumargi éta henteu ngandung sadayana "sampah" sareng obrolan anu aya dina jaringan sanés. LinkedIn terus janten jaringan sosial favorit kuring anu 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.