Anjeun Bisa ngalaman Masalah Wéb 2.0 Nalika…

Saatos pendak sareng pecandu jaringan sosial anu énggal, Dr Thomas Ho, Abdi kataji kana salah sahiji jasa anu anjeunna anggo, Profilactic.com.

Pidéo di luhur (pencét liwat kana tulisan) mangrupikeun widget anu kuring bina ngagunakeun jasa Profilactic. Éta mangrupikeun daptar sadaya situs Wéb 2.0 anu kuring milik ... anjeun tiasa mendakannana dina anu nembé dirarancang ngeunaan kaca. Sigana mah kuring gaduh masalah!

Upami anjeun kagolong kana salah sahiji situs éta, pastikeun pikeun nambihan kuring kana daptar réréncangan anjeun! 😉

2 Komentar

  1. 1

    hehe, that’s quite a collection you got there 🙂 I’m on way too many web 2.0 sites but nothing compared to this 😉

    One question, on how many of those sites are you truly active? 😉

    • 2

      I’m probably active on about a third of them… the others are sporadic. Sometimes I won’t visit for a couple months – but then I stay on the site for hours.

      All in all? Way too much time!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.