Dengekeun sareng Targetkeun Kasempetan dina Twitter sareng SocialCentiv

centiv sosial

Unggal dinten, 230 juta pangguna Twitter ngirim langkung ti 500 juta Tweet. Kalayan sét konci anu leres, bisnis tiasa milah konsumén lokal. Trikna nyaéta ngartos naon kecap konci anu dianggo sareng kumaha paguneman lumangsung dina Twitter. SocialCentiv ngaidéntifikasi konsumén anu Tweet kana maksudna pikeun produk, jasa, atanapi kontén anu aya hubunganana sareng bisnis anjeun. Anjeun teras tiasa nampilkeun palanggan poténsial sareng insentif anu dipersonalisasi anu dirancang pikeun pangaruh kana kaputusan paméséranana.

Salami usum Liga Sepak Bola Nasional 2014, ampir 5 juta penggemar maén bal Tweeted ngeunaan tim karesepna. Sareng pikeun pemasar olahraga, éta mangrupikeun 5 juta kasempetan penjualan masing-masing. Salaku conto, mimiti 125,000 diantarana ngeunaan Houston Texans, sapertos anu di luhur ti @Mr_Polo. Tweet ieu nawiskeun para pemasar olahraga kasempetan anu saé pikeun balesan langsung ka kipas kalayan diskon sareng tawaran dina tikét sareng kipas kipas.

tweet-nfl

Milih kombinasi konci anu leres penting pikeun kampanye pamasaran pikeun suksés dina platform sosial ieu. Kusabab Twitter ngamungkinkeun wawasan anu teu aya tandinganna kana perasaan jalma dina waktos anu ditangtoskeun, para pemasar kedah nalungtik kumaha panggunaan nganggo Twitter sareng ngawangun campuran kecap konci na saluyu. Bernard Perrine, CEO SocialCentiv

Fitur SosialCentiv

  • Ngaropea Kampanye Anjeun - Ngepaskeun kampanye anjeun nganggo kecap konci sareng insentif pikeun ngabantosan bisnis anjeun berkembang.
  • Ngahémat Waktos & Artos - Milarian Tweet anu relevan sahingga anjeun tiasa ngalaksanakeun paguneman nyata sareng jalma asli sacara real-time sareng inpormasi anu aranjeunna pikahoyong nalika aranjeunna hoyong.
  • Diajar Canggih - Unggal waktos anjeun némbalan ka Tweet, SocialCentiv diajar sareng émutan jenis Tweet naon anu paling aya hubunganana sareng bisnis anjeun.
  • Target Geografis - Ngahontal konsumén anu relevan kalayan langkung presisi ku nargétkeun Tweet lokal.
  • brand Kasadaran - Kalibet sareng palanggan poténsial, nyandak usaha anjeun pikeun perhatian aranjeunna.
  • Interaksi saharita - Sacara instan "retweet", "follow", "favorit", sareng "reply" ka konsumén poténsial.
  • Analytics Insightful - Bandingkeun paguneman Twitter sareng konsumén nganggo gambaran anu bulanan, bulan-ka-bulan sareng nyandak tindakan dumasar kana naon anu anjeun pelajari.
  • Balesan anu Disarankeun - Parangkat lunak nawiskeun balesan anu disarankeun pikeun palanggan komunikasi sareng calon konsumen langkung gancang sareng gampang.
  • Live Rojongan - Ngobrol sareng staf dukungan kami iraha waé anjeun ngagaduhan patarosan nganggo aplikasi SocialCentiv.
  • Integrasi Mailchimp - Jaga hubungan palanggan anjeun sareng integrasi anu diwangun sareng Mailchimp anu otomatis ngimpor inpormasi kontak palanggan langsung ti SocialCentiv.

Dashboard SosialCentiv

Kalayan sakumpulan kecap konci anu pas, para pemasar olahraga tiasa mendakan konsumén lokal dina Twitters - kalayan rata-rata 50 persén klik-liwat-tingkat anu kabuktosan! Trikna nyaéta ngartos kecap konci mana sareng kumaha paguneman lumangsung dina Twitter. SocialCentiv ngaidentipikasi konsumén anu Tweet kana maksadna pikeun produk, jasa, atanapi kontén anu aya hubunganana sareng bisnis anjeun. Anjeun teras tiasa nampilkeun palanggan poténsial sareng insentif anu dipersonalisasi anu dirancang pikeun pangaruh kana kaputusan paméséranana.

Kami nawiskeun jasa anu dikokolakeun, dimana SocialCentiv ngatasi jangkauan sareng tindak lanjut sareng penggemar dina Twitter, sareng versi do-it-yourself kanggo perusahaan anu langkung resep ngurus éta nyalira. Jalan anu mana waé, palanggan urang kéngingkeun alat anu kuat tapi murah anu ngabantosan aranjeunna ngahontal konsumén nganggo pesen pamasaran dina waktos éta jalma anu paling resep nampi aranjeunna. Bernard Perrine, CEO SocialCentiv

Salaku conto, ampir 25 juta fans dipasang dina Twitter ngeunaan tim favoritna dina sataun katukang. Masing-masing jalma mangrupikeun kalungguhan anu ditangkep, ngalambangkeun kipas anu mikirkeun olahraga sareng panginten janten motivasi kanggo mésér tikét, atanapi cap atanapi kaos tim, atanapi lebet kana undakan. SocialCentiv narik tweet-tweet éta kana feed stream dimana tim tiasa "@" langsung ngawaler ka Tweet kalayan diskon "nudge" kanggo ngagaleuh:

@NFLfan, kami sareng anjeun - usum maén bal moal tiasa ngamimitian gancang. Pikeun mastikeun anjeun siap pikeun tailgate munggaran anjeun, kumaha upami 15% diskon tina sesuatu di toko kipas kami? Pencét di dieu pikeun tawaran éta.

SocialCentiv ngumumkeun éta parantos ngahontal tingkat pertumbuhan 80-persén dina bisnis pamasaran olahraga na. Perusahaan yakin éta pangasilan dina investasi anu nyababkeun tumuhna. Kanggo sababaraha klien, SocialCentiv ngagaduhan BPK dina $ 1 sareng parantos ngahontal CTR saloba 42 - 52 persén dina bisnis pamasaran olahraga. Sajauh ROI, palanggan ningali rata-rata 34 persén diskon Tweeted diunduh janten nasabah tiasa ngagaleuh tawaran.

Catetan: Kami mangrupikeun afiliasi SocialCentiv.

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.