Kusabab Google Saur Éta

Depositphotos 9552424 xs

Google mangrupakeun master. Mangsa. Urang moal tiasa nyingkahanana. Upami anjeun hoyong nguntungkeun tina milarian organik, rumus SEO saderhana - ngan ukur ngupingkeun naon anu dipikahoyong ku Google pikeun dilakukeun sareng laksanakeun! (Sareng ulah ngalakukeun sakumaha aranjeunna)

Éta kajantenan deui minggu ieu. Wawakil ti departemen wéb nyebrot peringatan di Wébmaster sareng paningkatan kasalahan salaku henteu penting. Salaku konsultanna, kuring dipenta pikeun membela, sacara numeris, naha aranjeunna kedah ngalereskeun masalah éta. Ngartos yén pangwangunan anu kalibet pisan intensif sareng aya biaya anu tinggi pikeun menerkeun masalah, ieu réspon kuring:

Kusabab Google nyarios kitu.

Naha paguneman kedah langkung saé tibatan éta? Kuring miharep kuring terang algoritma pangénggalna sareng sacara ajaib tiasa ngitung perobihan dina situs, persaingan, popularitas konténna sareng ngahasilkeun itungan terbatas pikeun nyayogikeun analisis kauntungan biaya. Abdi henteu terang algoritma na. Abdi henteu tiasa nyayogikeun éta bukti. Anu tiasa kuring carioskeun nyaéta:

Kusabab Google nyarios kitu.

Hayu urang disebut optimasi. Optimisasi mangrupikeun prosés anu lumangsung dimana kuring kedah ngawaskeun sadaya inpormasi anu disayogikeun ku Google, meunteun situs anjeun kana standar na, sareng nyayogikeun anjeun daptar audit sareng prioritas pikeun menerkeun. Unggal dinten, Google nyayogikeun langkung seueur wawasan kumaha aranjeunna hoyong anjeun nampilkeun kontén pikeun narik peringkat milarian.

Urang tiasa ngaheulakeun dumasar kana sababaraha papanggihan ku pamimpin SEO sanés dina wéb sareng ngalangkungan pangalaman sareng klien urang sorangan. Tapi dina daptar éta, kuring henteu tiasa nyaritakeun naon pangaruh anu mandiri pikeun masing-masing parobahan éta bakal dilakukeun pikeun peringkat anjeun. Upami anjeun ngagaduhan batur nyarios yén anjeun terang ... aranjeunna ngabohong.

Conto anu anyar nyaéta advertorial eusi. Minggu ayeuna, Google ngingetan sadayana éta upami anjeun ngimbangan batur pikeun medarkeun kontén anjeun - kalayan tautan anu dituturkeun - éta mangrupikeun palanggaran kana istilah jasa aranjeunna.

Kuring moal ngabantah sareng klien ngeunaan prosés anu aranjeunna candak pikeun kéngingkeun eusi éta ... atanapi anuansa naha éta teureuh blogger anu kabeneran aya tautan di jerona… tapi henteu leres-leres ditumpukeun pikeun tautanana, ngan ukur eusina. Kuring terang yén aranjeunna peringkat ogé sareng peringkat éta nyetir seueur bisnis. Tapi kuring masih mamatahan aranjeunna pikeun lirén.

Kusabab Google nyarios kitu.

Upami anjeun henteu peringkat saé, sareng anjeun henteu ngaréaksikeun pesen ti Google ngeunaan situs anjeun, kasalahan anu didaptarkeun dina Webmaster, atanapi anjeun mayar kontén advertorial ... lirénkeun.

Kusabab Google nyarios kitu.

2 Komentar

  1. 1

    Tulisan blog anu saé Doug! Kinda ngingetan kuring ngeunaan hubungan Kolot / Anak. "Buka beberesih kamar anjeun SMP!" "Naha?" Kusabab kuring bébéja kitu! Kuring ayeuna nuju diskusi sareng klién anu mikir yén aranjeunna kedah tiasa ngaluncurkeun halaman wéb na dinten Senén énjing teras dinten Senén siang dinten anu sami ngarepkeun Google bakal milih naon anu dipikahoyong ku peringkat aranjeunna. Kuring ngajelaskeun ka aranjeunna yén saatos ngahijikeun prakték SEO pangsaéna kana situs wéb éta masih dugi ka Google anu kawasa pikeun ngaréspon. Google henteu ngantosan di urang, urang ngantosan di Google. Klién kuring henteu sareng henteu kéngingkeunana. Aranjeunna hoyong sadayana anu ditawarkeun ku Google dina pamilarian lokal AYEUNA! Sentimen, "Hal-hal anu saé pikeun anu ngantosan" henteu aya hubunganana sareng anu gaduh usaha leutik anu hoyong Halaman Mimiti Google anu dipikahoyong.

  2. 2

    Ayeuna éta sababaraha hal anu saé di ditu! Éta ampir peryogi domain nyalira kalayan ngan ukur eusina di dinya. Anjeun terang sapertos "hayu atuh Google éta kanggo anjeun". Cemerlang!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.