Litium Ngaluncurkeun Serius Ngeunaan Sosial

meunang serius1

Litium parantos ngaluncurkeun séri pidéo anu pikaseurieun sareng mikrosit anyar, Kudu Serius Ngeunaan Sosial pikeun nyodok sababaraha senang di Média Sosial sareng nyayogikeun sababaraha whitepapers inpormasi pikeun ngabantosan perusahaan sareng strategi média sosialna. Ogé kalebet nyaéta pamariksaan diri. Pidéo na diantarana:

langganan Jasa sareng Média Sosial

Naon Suka aya hubunganana sareng Hasil Usaha

Data badag

jeung Litium nyelapkeun ucing… Ngayakeun perusahaan anu nganggo ucing

Naha Litium leres-leres nganggo ucing pikeun ngagelik perusahaan nyebarkeun strategi média sosial sareng ucing?

Dina catetan samping ... Sigana kuring kuring parantos damel sareng seueur tokoh dina pidéo ieu.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.