Milarian Pangaruh sareng Manuk Leutik

manuk leutik

Jay Baer ngawartoskeun kami dina podcast kami anu anyar yén anjeunna ngagaduhan sistem anu diluncurkeun pas pikeun ngaidentipikasi influencer online. Aya sababaraha sistem hubungan masarakat tradisional anu ngalakukeun ieu, tapi hanjakalna, éta ngan ukur henteu direbut pangaruh online ogé aranjeunna kagungan wartawan tradisional sareng panulis.

Manuk Leutik mangrupikeun cara pikeun bisnis sagala ukuran pikeun mendakan pangaruh topical leres online. Little Bird aya dina béta swasta sareng parantos dianggo ku perusahaan Fortune 500. Saatos pilot anu suksés sareng dua belasan palanggan perusahaan, produkna disayogikeun ka pasar anu langkung lega pikeun individu sareng konsumén bisnis.

  • Sambungkeun sareng Top Ahli - Milarian ahli anu leres dina topik naon waé sareng sambungkeun sareng komunitas sareng konténna
  • Ngukur + Ngawangun Pangaruh - Ningkatkeun pangaruh pangguna naon waé anu aya hubunganana sareng pamimpin nyata dina sagala bidang
  • Ngawasaan Topik naon Gancang - Gancang ngawangun kaahlian dina topik naon waé pikeun nguatkeun wibawa anjeun
  • Janten Kahiji Anu Terang - Nyekel ideu sareng kajadian anu penting mimiti pikeun anjeun tiasa nyandak tindakan

Anggo Little Bird pikeun miluan ahli anu dipercaya ku ahli sanés!

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.