Naha Perusahaan Anjeun Kedah Ngalaksanakeun Obrolan Langsung

Naha Perusahaan Anjeun Peryogi Langsung Ngobrol

Kami ngabahas seueur manpaat tina ngahijikeun hirup chat dina halaman wéb anjeun dina salah sahiji urang podcast pamasaran. Pastikeun pikeun ngepaskeun! Obrolan langsung matak panasaran sabab statistik nyayogikeun bukti yén éta henteu ngan ukur tiasa ngabantosan langkung seueur bisnis, tapi ogé tiasa ningkatkeun kapuasan pelanggan dina prosés.

Pelanggan hoyong bantosan tapi, dina pamanggih kuring, aranjeunna henteu hoyong pisan nyarios ka jalma. Nelepon, nganapigasi tangkal telepon, ngantosan tunda heula, teras ngajelaskeun masalah ngalangkungan telepon tiasa rada pikasieuneun. Ku wawakil palanggan ngajawab, palanggan na parantos jengkel. Obrolan langsung nyayogikeun waktos résolusi langkung gancang sareng réspon langkung gancang - nyayogikeun pangalaman pelanggan anu langkung saé.

Obrolan langsung janten langkung penting sareng nguntungkeun salaku platform papacangan palanggan. Nyatana, dina survey anu dilakukeun ku Forrester, 44% réspondén nyarios yén gaduh jalma langsung ngajawab patarosan aranjeunna nalika aranjeunna aya di tengah-tengah pameseran online mangrupikeun fitur paling penting anu tiasa ditawarkeun ku halaman wéb.

Kauntungan tambahan tina perusahaan anu parantos ngahijikeun live chat kalebet:

  • Jualan ningkat - 51% konsumén langkung condong mésér. 29% konsumén leuwih condong mésér kalayan pilihan obrolan langsung sanajan aranjeunna henteu nganggo.
  • Ngaronjat konvérsi - Rescue Spa ningkatkeun tingkat konvérsi na ku 30% kalayan live chat.
  • Ngaronjat ingetan - 48% konsumén langkung condong balik deui kana halaman wéb.
  • Ngaronjat reputasi brand - 41% pembeli online percanten merek nalika aranjeunna ningali obrolan langsung.
  • Ngaronjat pangalaman palanggan - 21% konsumén nyatakeun yén obrolan ngabantosan aranjeunna pikeun balanja nalika digawé. 51% palanggan langkung milih éta ngamungkinkeun multitasking gampang nalika ngantosan.

Panyadia Live Chat Platform

Sababaraha perusahaan di industri éta BoldChat, Chatrify, ClickDesk, Comm100, HelpOnClick, iAdvize, Kayak, Live Chat Nyarita, Live2Chat, Pitulung Langsung Ayeuna!, LivePerson, LiveChat kuring, Olark, SightMax, SnapEngage, TouchCommerce, Biasa, Velaro, Situs wéb, Saha Anu sareng - panyipta infographic ieu - Zopim (kalawan Zendesk).

Ieu mangrupikeun infographic anu luar biasa tina Pembina Halaman Wéb, 101 Alesan Kunaon Anjeun Kedah Ngadukung Langsung Obrolan:

Naha Perusahaan Kedah Ngobrol Langsung

2 Komentar

  1. 1

    Awas pisan! Kuring salawasna resep éta nalika halaman wéb ngagaduhan fitur obrolan langsung, matak ngamudahkeun pikeun komunikasi sareng dukungan kalayan gampang.

  2. 2

    Tulisan anu saé ditulis ngeunaan Live chat pikeun ningkatkeun Konversi sareng Tingkat kapuasan palanggan. Kuring nganggo alat obrolan Langsung dina halaman wéb abdi tingkat konvérsi naékkeun 70% sareng anu langkung penting mah patarosan patarosan customer kuring dina waktos pelanggan wareg ningkatkeun penjualan.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.