Langsung, Cinta, Seuri

NgémutanKuring parantos seueur mikir akhir-akhir ieu sareng ngiringan puitis sareng putra abdi ngeunaan kahirupan, parenting, damel, hubungan, sareng sajabana Kahirupan datang sacara bertahap sareng anjeun kapaksa nyandak kaputusan anu anjeun henteu pernah pikahoyong.

Tahap 1: Nikah

Sakitar 8 taun ka pengker éta cerai kuring. Kuring kedah terang naha kuring henteu tiasa ngatur janten bapak 'akhir minggu' atanapi bapa tunggal. Kuring milih anu terakhir kusabab kuring henteu tiasa hirup tanpa murangkalih kuring.

Salami perceraian, kuring kedah milarian jinis lalaki anu badé janten kuring. Naha kuring bakal janten urut salaki ambek anu nyéréd urutna asup sareng luar pengadilan, goréng-mouthed urutna ka murangkalihna, atanapi badé nyandak berkah gaduh murangkalih kuring sareng jalan hébat. Kuring yakin kuring nyandak jalan anu luhur. Kuring masih nyarios sareng mantan pamajikan kuring sering sareng ngadoa pikeun kulawargana kadang-kadang kuring terang yén aranjeunna berjuang. Kaleresan nyaéta, peryogi langkung sakedik tanaga ku cara ieu sareng murangkalih kuring langkung saé pikeun éta.

Tahap 2: Gawé

Di tempat damel, abdi kedah nyandak kaputusan ogé. Kuring parantos ngantunkeun langkung ti sababaraha padamelan hébat dina dasawarsa katukang. Kuring ninggalkeun hiji sabab kuring terang yén kuring moal pernah janten naon anu dipikahoyong ku bos kuring. Kuring ninggalkeun anu sanés nembe kusabab kuring henteu sacara pribadi minuhan. Abdi nuju a padamelan hebat ayeuna éta nangtang kuring unggal dinten ... tapi kuring réalistis yén kuring sigana moal aya di dieu dasawarsa ti ayeuna, ogé.

Sanés kuring gaduh mamang, ngan éta kuring langkung raoseun sareng 'niche' kuring dina Marketing sareng Teknologi. Abdi resep ngalih gancang di damel. Nalika kaayaan ngalambatkeun sareng perusahaan peryogi katerampilan anu henteu dipikaresep ku kuring, kuring sadar ayeuna waktuna pikeun ngaléngkah (di jero atanapi di luar). Kuring parantos terang yén nalika kuring ngerjakeun kaunggulan, kuring jalma anu langkung bagja tibatan nalika hariwang ngeunaan kalemahan kuring.

Tahap 3: Kulawarga

Abdi nuju caket 40 ayeuna sareng parantos dugi ka hiji waktos dina kahirupan kuring dimana kuring kedah nyandak kaputusan sareng hubungan kuring ogé. Baheula, kuring nyéépkeun seueur énergi pikeun gaduh kulawarga anu 'bangga ku kuring'. Ku sababaraha cara, pendapat aranjeunna langkung penting tibatan kuring. Lami-lami, kuring sadar yén aranjeunna ngukur kasuksesan jauh béda tibatan anu kuring kantos.

Kasuksésan kuring diukur ku kabagjaan barudak kuring, kualitas sareng jumlah sosobatan anu padet, jaringan babaturan kuring, rasa hormat anu kuring pikagaduh, sareng produk sareng jasa anu kuring sampaikeun unggal dinten. Anjeun tiasa perhatoskeun yén gelar, kamashuran atanapi nasib teu aya di dinya. Aranjeunna henteu, sareng moal pernah aya.

Hasilna, kaputusan kuring nyaéta ninggalkeun jalma-jalma di tukang anu nyobian nyered kuring turun tibatan angkat kuring ka luhur. Kuring ngahargaan, cinta sareng neneda pikeun aranjeunna, tapi kuring ngan ukur moal méakkeun tanaga dina usaha ngabagjakeun aranjeunna deui. Upami kuring henteu suksés dina pendapatna, aranjeunna tiasa ngajaga pendapatna. abdi jawab kabagjaan kuring sareng aranjeunna kedah nampi tanggung jawab pikeun aranjeunna.

Salaku bapa, kuring resep pisan sareng saha barudak ayeuna, sareng kuring bogoh ka aranjeunna tanpa sarat. Paguneman urang unggal dinten nyaéta ngeunaan naon anu aranjeunna suksés dilakukeun, sanés dina kagagalanna. Kitu cenah, kuring tangguh pikeun murangkalih kuring upami aranjeunna henteu hirup saluyu sareng poténsialna, sanaos.

Peunteun putri kuring turun sacara signifikan minggu kamari. Sigana mah seuseueurna éta kahirupan sosialna parantos langkung penting tibatan padamelan sakola na. Éta nganyenyeri nalika anjeunna ngagaduhan peunteun na. Anjeunna nangis sadidinten sabab biasana murid A / B. Henteu siga kumaha kuciwa kuring anu jelas, éta kumaha anjeunna kuciwa.

Katie resep ngarah di kelas sareng hates janten di handapeun. Kami ngalakukeun sababaraha parobihan - henteu aya babaturan anu nganjang di wengi sareng henteu make-up. Make-up mangrupikeun anu tangguh ... leres-leres panginten anjeunna badé ngaduruk liang kuring sareng bola soca na. Dina saminggu, sanajan, peunteun na mimiti datang deui. Anjeunna henteu ngaduruk liang deui kuring, sareng bahkan seuri kuring dinten anu sanés dina mobil.

Éta kalakuan kawat luhur tangguh, tapi kuring ngalakukeun anu pangsaéna pikeun negeskeun anu positip, sanés anu négatip. Kuring nyobian ngarahkeunnana ka arah laut anu saé, henteu teras-terasan ngingetan badai di tukangeun aranjeunna.

Nalika murangkalih kuring betah sareng saha aranjeunna, kuring beuki resep saha waé aranjeunna janten. Aranjeunna ngagumkeun kuring unggal dinten. Kuring gaduh murangkalih anu luar biasa ... tapi kuring henteu gaduh salah paham ngeunaan saha 'kuring pikir aranjeunna kedahna' atanapi 'kumaha aranjeunna kedah bertindak'. Éta pikeun aranjeunna milarian terang. Upami aranjeunna senang sareng diri, arah kahirupan, sareng kuring ... maka kuring bagja pikeun aranjeunna. Cara anu pangsaéna pikeun kuring ngajar aranjeunna nyaéta ku nunjukkeun aranjeunna kumaha kalakuan kuring. Buddha nyarios, "Saha anu ningali kuring ningali ajaran kuring." Abdi henteu tiasa satuju deui.

Tahap 4: Kabagjaan

Abdi émut a komentar bari balik ti 'sobat maya' anu saé, William anu naros, "Naha urang Kristen kedah teras ngaidentipikasi dirina nyalira?". Kuring henteu kantos ngajawab patarosan kumargi kuring kedah seueur mikirkeun hal éta. Anjeunna leres. Seueur urang Kristen ngumumkeun saha aranjeunna kalayan sikep 'langkung suci tibatan anjeun'. William ngagaduhan hak pikeun tangtangan jalma ngeunaan ieu. Upami anjeun nempatkeun diri dina tumpukan, siap jawab naha anjeun aya!

Abdi hoyong jalma terang yén kuring Kristen - sanés kusabab diri kuring tapi kusabab éta anu kuring ngarepkeun janten hiji poé. Abdi peryogi bantosan dina kahirupan kuring. Abdi hoyong janten jalmi anu bageur. Abdi hoyong réréncangan pikeun mikawanoh kuring salaku anu paduli, nyium seuri, atanapi ngailhamkeun aranjeunna pikeun ngalakukeun anu béda sareng kahirupan aranjeunna. Nalika kuring nuju damel di damel sareng vendor anu nekad atanapi bug anu kuring troubleshooting di kalangan, gampang pikeun kuring pikeun mopohokeun gambaran anu ageung sareng ngucapkeun sababaraha kecap. Gampang pikeun kuring ambek ka jalma-jalma di perusahaan anu nyusahkeun kuring.

Pandangan kuring (terbatas) kana ajaran anu kuring percanten ngawartosan yén jalma-jalma di perusahaan sanésna sigana damel pisan, gaduh tantangan anu aranjeunna nyobian ngungkulan, sareng aranjeunna pantes kasabaran sareng hormat kuring. Upami kuring nyebatkeun kuring urang Kristen, éta bakal muka kuring pikeun kritik nalika kuring munafik. Kuring sering munafik (sering teuing) janten asa kabéjaan yén kuring sanés Kristen anu saé, sanaos anjeun henteu ngagaduhan kayakinan anu sami sareng kuring.

Upami kuring tiasa ngaitkeun tahap 4, kuring bakal ninggalkeun dunya ieu jalma anu bagja pisan. Kuring terang yén kuring bakal ngalaman kabagjaan anu sajati ... Kuring parantos ningali kabagjaan sapertos di jalma sanés sareng kuring hoyong pikeun nyalira. Iman kuring ka kuring yén ieu mangrupikeun hal anu Gusti hayang kuring gaduh. Kuring terang yén éta mangrupikeun hal anu aya pikeun dilaksanakeun, tapi sesah pikeun nolak kabiasaan goréng sareng ngarobih haté urang. Kuring tetep bakal ngerjakeunana.

Kuring miharep ieu sanés tulisan anu pas pikeun anjeun. Abdi peryogi curhat sakedik perkawis masalah kulawarga sareng nyerat sacara transparan ngabantosan pisan kuring. Sugan éta bakal ngabantosan anjeun ogé!

13 Komentar

  1. 1

    pos hébat! Sareng kuring resep terang yén kuring sanés hiji-hijina kolot anu ngahukum ku ngaleungitkeun makeup. Putri kuring nganggap eyeliner mangrupikeun sahabatna. Ieu endah kumaha gancang manehna "meunang eta" lamun manehna teu diwenangkeun pikeun mibanda eta. 🙂

    • 2

      Eyeliner nyaéta musuh bapa-of-a-13 taun heubeul urang. 🙂

      Jigana make-up téh lamping leueur. Abdi henteu kantos janten kipas tina seueur makeup sareng téori kuring nyaéta yén awéwé langkung seueur ngagunakeun sabab desensitized kana kumaha geulisna aranjeunna leres-leres. Janten… upami anjeun 13 taun, anjeun bakal katingali sapertos Picasso nalika umur anjeun 30.

      Kalayan istirahat makeup, kuring ngarepkeun Katie tiasa ningali kumaha geulisna anjeunna teras nganggo kirang engké.

      • 3

        Abdi satuju. Sanaos kaahlian eyeliner putri abdi tiasa dianggo pisan wengi ayeuna nalika kuring siap-siap pikeun gala Festival Film Heartland Crystal Heart Awards. Anjeunna nyatakeun yén kuring "ngalakukeun éta salah" sareng teras-terasan ngajantenkeun panon kuring. Leres, kuring henteu resep makeup, biasana b / c kuring henteu resep nyéépkeun waktos éta. Seueur awéwé anu nempatkeun éta nganggo trowel kedah ngeureunkeun b / c aranjeunna saé pisan di handapeunna. Anjeun bapa anu saé pikeun ngajar putri anjeun naon anu leres-leres kaéndahan.

  2. 4

    Wah, naon pos Doug! Abdi resep pisan sikep anjeun.

    Anjeun terang, aya tumpang tindihna hébat antara Kristen jeung Islam lamun datang ka kulawarga jeung nilai sosial. Seueur anu anjeun nyarioskeun anu anjeun percanten kana conto seueur ajaran Islam. Lucuna kadang non-Mulsim kawas anjeun ngalakukeun pakasaban leuwih hadé nunjukkeun nilai-nilai Islam ti sababaraha Muslim theeselves.

    Janten pikeun ieu, kuring salut ka anjeun! Tetep sikep positip. Anjeun blogger hébat, jeung anjeun pasti sakumaha naraka disada kawas naraka bapa.

    • 5

      Hatur nuhun AL,

      Lucuna anjeun nyarios kitu. Abdi parantos maca Qur'an sareng gaduh sababaraha babaturan anu Islam. Unggal waktos urang ngariung urang mendakan seueur anu umum antara agama urang. Hatur nuhun pikeun pujian anjeun ogé - kuring henteu nyangka kuring salaku kolot anu saé sapertos anu kuring tiasa, tapi kuring nyobian!

  3. 6

    Hapunten, tapi tulisan ieu parantos kuring debat naha badé ngalanggan atanapi henteu - kusabab sababaraha alesan:

    1. Ieu blog ngeunaan pamasaran (atawa éta gambaran kuring). Sanaos henteu kunanaon nambihan kapribadian sareng denda nyebatkeun kapercayaan anjeun, postingan panjang ngeunaan agama mareuman kuring.

    Tong salah sangka; agama henteu kunanaon sareng kuring hormat kapercayaan anjeun. Tapi agama téh pribadi, sarta kuring teu bener pikir eta boga tempat dina blog bisnis. Upami kuring hoyong maca ngeunaan agama, kuring bakal ngalanggan blog anu gaduh pandangan agama.

    2. Nulis ngeunaan budak awéwé rumaja nangis sapopoe kusabab peunteun goréng ngajadikeun kuring ngarasa nyeri beuteung. Budakna henteu kuciwa, anjeunna paling dipikaresep sieun réaksi anjeun!

    3. Nulis ngeunaan ngahukum budak keur peunteun goréng sanggeus manéhna ceurik sapopoe (anu lain réaksi gadis rumaja normal) ngajadikeun kuring ngarasa malah gering. Ngahukum batur nalika aranjeunna ngalakukeun kasalahan sareng ulah kuciwa, pasti. Tapi lamun batur geus nyieun hiji pilihan goréng, sadar eta, diajar ti dinya tur siap ngalakukeun hadé waktos salajengna, ninggalkeun eta dina éta. Hayu mojang ngawangun kapercayaan. Hayu anjeunna langkung saé kusabab anjeunna hoyong - sanés kusabab anjeunna sieun hukuman.

    Abdi hormat yén anjeun tiasa atanapi henteu satuju sareng kuring. Kuring ngan panginten anjeun hoyong terang naha tulisan blog ieu luput tanda lengkep sareng kuring.

    • 7

      Teu dibales ayeuna mah,

      Hatur nuhun pikeun nyéépkeun waktos nyerat. Mun anjeun ngarasa kapaksa unsubscribe, Abdi hapunten ningali anjeun balik tapi kuring oke jeung éta. Ieu sanés blog perusahaan, éta blog pribadi. Sapertos kitu, kuring mamatahan pamiarsa kuring ngeunaan karajinan kuring tapi kuring ogé transparan dina nyebarkeun kapercayaan kuring sareng pamiarsa kuring.

      Lila-lila, kuring parantos janten réréncangan anu saé sareng pamiarsa blog kuring - sabagéan ageung kanyataan yén kuring ngabagi karya sareng kahirupan kuring sareng pamiarsa kuring. Kuring ngalakukeun; kumaha oge, tetep tulisan pribadi kuring dina kategori "Homefront" kuring ku kituna anjeun bisa nyingkahan maca aranjeunna upami anjeun hoyong.

      Kuring hormat pamadegan anjeun dina naon anu lumangsung kalawan putri abdi ogé. Putri abdi henteu dikonci dimana waé :), anjeunna gaduh setélan anu lumayan… telepon sélulér, pamuter mp3, komputer, televisi, jsb. Abdi tiasa ngajamin yén anjeunna henteu sieun kuring. Anjeunna tiasa kesel upami anjeunna nganggap anjeunna nguciwakeun kuring, tapi kuring henteu pernah masihan Katie alesan pikeun 'sieun'.

      Abdi henteu yakin pisan, dina yuswa 13, kuring kedah kantos ngijinkeun anjeunna nganggo makeup tapi anjeunna awéwé anu saé kalayan nilai anu saé sareng sikep anu saé - janten kuring nyobian masihan anjeunna kabébasan anu dipikahoyong. Nalika anjeunna nunjukkeun ka kuring yén anjeunna tiasa ngadamel éta, kuring henteu pernah ngabatasan anjeunna. Upami anjeun kolot, anjeun terang kumaha sesah kaayaan ieu.

      Kuring miharep anjeun lengket sabudeureun tur dibere nyaho kuring! Aya inpormasi anu saé dina blog ieu sareng kuring resep ngabagi naon anu kuring diajar di industri.

      Cheers,
      Doug

  4. 8

    Cukup adil, Doug. Kuring boga blog bisnis ogé kalawan kategori disebut "Personal Ramblings" pikeun jenis sarua barang. Tata perenah sareng liputan situs ayeuna parantos masihan kuring gambaran yén éta mangrupikeun blog bisnis.

    Kuring manggihan sorangan dina posisi pisan ganjil dina Internét. Abdi Kanada, sareng budaya urang condong jauh langkung sepi ngeunaan agama tibatan tatangga urang Amérika, seueur anu condong rada ekstrim (dina pendapat kuring, sareng kuring henteu nyarios yén anjeun ekstremis). Kuring ngahargaan kapercayaan jalma jeung boga sorangan ogé, ngan teu resep dipaksa-feed.

    Hanjakalna, ekstremisme éta parantos ngantepkeun kuring waspada pisan pikeun digebugan ku Alkitab, sareng radar kuring pikeun dentuman anu datang sigana disetél dina sensitipitas anu luhur. Janten upami kuring henteu ditumbuk di dieu, kuring bakal tetep. deal adil?

    Sedengkeun pikeun putri… Ieu alus uninga yén anjeun ngakuan rumaja butuh kabebasan éta, sarta hatur nuhun pikeun clearing yén up. Kuring pageuh yakin nu tighter leash, beuki kasusah kolotna diatur sorangan pikeun. Kuring ogé teu "meunang" kolotna anu wield leungeun beurat kalawan kids maranéhanana. Ieu ngan teu jawaban.

    Sareng… Ngagaduhan budak umur 14 taun sareng budak leutik, janten kuring tiasa ngahubungkeun tangtangan parenting sareng kakuatan makeup.

    Hatur nuhun deui pikeun respon anjeun. Kuring kungsi saeutik (oke pisan) tina réaksi dengkul-jerk kana pos, jadi babagi saeutik ngeunaan kuring sangkan anjeun teu nganggap Abdi a burit lengkep, baca nepi dina pos kuring ngeunaan réaksi dengkul-jerk.

    • 9

      Urang Amerika resep nyorong sadayana dina nyanghareupan sadayana - perang, kabeungharan, téknologi, musik, agama… anjeun namina sareng kami bangga kumaha goréngna urang ngaco! Nalika salah sahiji urang ikhlas, hese nyandak urang serius.

      Kuring cicing di Vancouver salila 6 taun, lulus ti SMA di dinya. Nyatana, kulawarga sisi Ibu kuring sadayana urang Kanada. akina abdi pensiunan perwira ti pasukan Kanada. Abdi kipas ageung Kanada sareng masih tiasa nyanyi lagu kabangsaan (dina basa Inggris, kuring hilap versi Perancis). Indung abdi Quebecois, dilahirkeun sareng digedékeun di Montréal.

      Kuring lulucon jeung buddies SMA kuring nu America teu bisa ménta toque hadé ti Kanada!

      Hatur nuhun pikeun respon wijaksana anjeun ... Kuring pernah nyandak eta cara pisan.

  5. 10
  6. 12

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.