Tren Streaming jeung Statistik Langsung

Statistik Dursasana Langsung Langsung

Salah sahiji proyek urang taun ayeuna nyaéta ngawangun a siaran langsung méja di urang studio podcast. Urang leres-leres tiasa nganggo alat audio anu sami nalika nambihan pidéo. Parabot vidéo turun harga sareng seueur bungkus anu mimiti muncul ku perusahaan video langsung pikeun ngatur studio alit. Kami ngarepkeun sahenteuna 3 kaméra sareng sistem pikeun ngatur sapertilu handap sareng integrasi pidéo tina komputer méja atanapi perangkat lunak konperénsi.

Nyoko mimiti gaduh résiko tina biaya tinggi sareng alat-alat anu gancang tinggaleun jaman, tapi kauntungan tina adopsi pangsa pasar. Kuring miharep kami henteu antosan lami teuing, tapi cukup lami pikeun ngamangpaatkeun téknologi luar biasa anu nuju dikembangkeun. Upami anjeun kantos hoyong nuturkeun batur online éta ahli téknologi streaming langsung, pastikeun nuturkeun Joel Comm. Anjeunna ngabagi sadaya pangénggalna sareng pangénggalna dina platform sareng alat.

Janten dimana urang di streaming langsung ayeuna? Éta ngabeledug dina kamekaran sareng panginten langkung jauh ngalangkungan jalur adopsi tibatan anu dibayangkeun ku seueur. Aya lima pamaén streaming langsung utama di lapangan nalika ngembangkeun infographic ieu, masing-masing ngagaduhan kaunggulan anu béda:

  1. Facebook Live - Langkung 360 juta pangguna nonton Facebook Live sacara teratur… tapi tetep diémutan yén Facebook aktip ngadorong pidéo langsung, ngahasilkeun seueur pandangan tapi kuring naroskeun sababaraha statistik pertunangan. Pidéo langsung ditonton tilu kali langkung panjang tibatan eusi pidéo sanésna sareng langsung ngamungkinkeun réaksi sareng diskusi sacara real-time sasarengan sareng kamampuan pikeun muterkeun deui video engké. Facebook ogé ngarencanakeun pangguna pikeun na Peta Facebook Langsung janten anjeun tiasa mendakan live-stream populér sareng lokal. Facebook Live ayeuna tiasa dilakukeun ku mobile, desktop, sareng dina kaca.
  2. Instagram Carita Langsung - Sakitar 200 juta pangguna biasa nonton Instagram hirup. Pemirsa tiasa kalibet ngalangkungan resep sareng koméntar sacara real-time. Presenter tiasa milih pikeun nyetak koméntar kanggo sadayana anu tiasa ditingali ku pemirsa. Carita Langsung sayogi ngalangkungan bagian luhur aplikasi sareng carita anyar tiasa dipanggihan ngalangkungan Top Hirup bagian dina tab ngajajah. Instagram nyandak sakedik potongan tina Snapchat, ngalambatkeun pertumbuhanana ku 82% saatos niru fitur streaming langsung Snapchat.
  3. Youtube Live - Sanaos langkung ti samilyar jalma nganggo Youtube, kuring henteu percanten Youtube Hirup katempona a sosial tujuan streaming langsung dina titik ieu. Streaming langsung ngan ukur pikeun saluran anu diverifikasi sareng streaming live mobile opsional ngan ukur aya saatos anjeun gaduh 1,000 palanggan. Koméntar waktos langsung sayogi sareng Super Chat masihan pemirsa cara pikeun nyorot koméntarna nalika siaran. Kajadian Langsung Youtube ngadukung sababaraha kaméra sareng tiasa dijadwalkeun dipasarkeun di sakitar.
  4. kedutan - kedutan mendominasi pasar kaulinan dimana 9.7 juta pangguna unggal dinten nyéépkeun 106 menit nonton streaming langsung unggal dinten rata-rata. Koméntar sareng émotik nyata waktos aya dina jandéla obrolan. Pangguna kedutan tiasa cross-promosikeun aliran sanés nalika kanal anjeun offline nganggo Host Mode. Bit Emoticons tiasa dipésér sahingga penggemar tiasa masihan sumbangan tambahan pikeun streamer.
  5. hirup.ly - 6 juta total pangguna ningali kontén unggal bulan hirup.ly., aplikasi sélulér ti musikal.ly. Rata-rata pangguna nyéépkeun tilu sési per dinten dina aplikasi, atanapi sakitar 3.5 menit sapoé. Fitur kaasup koméntar real-time sareng "emoji-loves". Pilihan tamu ngamungkinkeun streamer langsung ngiringan penggemar salaku tamu dina siaran. Kado sareng ikon virtual anu dibeli kipas tiasa ngagantelkeun kana koméntar sareng tetep dina layar langkung lami.

Pariksa sakabeh infographic ti Koeppel Direct, Kebangkitan Streaming Langsung: Ngartikeun deui Dursasana Real-Time.

Koeppel Live Streaming Infographic

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.