WordPress: Ngagunakeun jQuery Pikeun Muka Jandela LiveChat Ku ngaklik Link atawa Tombol Ngagunakeun Elementor

Nganggo jQuery pikeun muka Jandéla LiveChat Ku ngaklik Link atanapi Tombol Nganggo Elementor

Salah sahiji klien kami boga Elementor, salah sahiji platform wangunan kaca paling mantap pikeun WordPress. Kami parantos ngabantosan aranjeunna ngabersihkeun usaha pamasaran inbound salami sababaraha bulan ka pengker, ngaminimalkeun kustomisasi anu aranjeunna laksanakeun, sareng ngajantenkeun sistem komunikasi langkung saé - kalebet analitik.

nasabah boga LiveChat, Ladenan obrolan hebat anu gaduh integrasi Google Analytics anu kuat pikeun unggal léngkah prosés obrolan. LiveChat gaduh API anu saé pisan pikeun ngahijikeun kana situs anjeun, kalebet gaduh kamampuan pikeun muka jandela obrolan nganggo acara onClick dina tag jangkar. Ieu kumaha éta katingalina:

<a href="#" onclick="parent.LC_API.open_chat_window();return false;">Chat Now!</a>

Ieu gunana upami anjeun gaduh kamampuan ngédit kode inti atanapi nambihan HTML khusus. Jeung Elementor, sanajan, platform dikonci handap alesan kaamanan ku kituna anjeun teu bisa nambahkeun hiji acara onClick kana objék naon waé. Upami Anjeun gaduh acara onClick custom ditambahkeun kana kode Anjeun, Anjeun teu meunang sagala jenis kasalahan ... tapi anjeun bakal nempo kode dilucuti tina kaluaran.

Ngagunakeun jQuery Listener

Hiji watesan tina metodologi onClick nyaéta yén anjeun kedah ngédit unggal tautan dina situs anjeun sareng nambihan kode éta. Métodologi alternatif nyaéta ngalebetkeun naskah dina halaman éta ngadangukeun pikeun klik husus dina kaca anjeun sarta eta executes kodeu pikeun anjeun. Ieu tiasa dilakukeun ku milarian naon waé jangkar tag kalayan khusus kelas CSS. Dina hal ieu, urang nunjuk tag jangkar sareng kelas anu namina openchat.

Dina footer situs, abdi ngan nambahan widang HTML custom kalawan Aksara diperlukeun:

<script>
document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(event) {
  jQuery('.openchat a').click(function(){
    parent.LC_API.open_chat_window();return false;
  });
});
</script>

Ayeuna, naskah éta situs lega jadi paduli kaca, lamun kuring boga kelas openchat nu diklik, eta bakal muka jandela obrolan. Pikeun objek Elementor, urang ngan nyetel link ka # jeung kelas salaku openchat.

link unsur

unsur kelas setélan canggih

Tangtu, kode bisa ditingkatkeun atawa bisa dipaké pikeun sagala jenis séjén acara ogé, kawas a Acara Google Analytics. Tangtosna, LiveChat gaduh integrasi anu luar biasa sareng Google Analytics anu nambihan acara ieu, tapi kuring kalebet di handap ieu sabagé conto:

<script>
document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(event) {
  jQuery('.openchat a').click(function(){
    parent.LC_API.open_chat_window();return false;
    gtag('event', 'Click', { 'event_category': 'Chat', 'event_action':'Open','event_label':'LiveChat' });
  });
});
</script>

Ngawangun situs sareng Elementor cukup saderhana sareng kuring nyarankeun pisan kana platformna. Aya komunitas anu saé, seueur sumber daya, sareng sababaraha Elementor Add-On anu ningkatkeun kamampuan.

Mimitian Jeung Elementor Mimitian Jeung LiveChat

Panyingkepan: Kuring nganggo tautan afiliasi pikeun Elementor jeung LiveChat dina artikel ieu. Situs dimana urang ngembangkeun solusi nyaéta a Produsén bak panas di sentral Indiana.