Nguji Livefyre Sidenote pikeun Ngoméntaran

Livefyre

Kami parantos ngalih antara sistem mairan sababaraha kali Martech Zone. Kabeneran, sadaya platform konci bakal nyingkronkeun koméntar (kami henteu nganggo upami henteu). Koméntar janten topik ayeuna-ayeuna kumargi spam komentar nyebar sareng seueur paguneman anu paling warna-warni kajadian offline, nyababkeun sababaraha blog anu ageung pisan mareuman koméntar sadayana.

Abdi sareng réncang Lorraine Ball dina ieu anu nyatakeun:

Pikeun kuring, blog tanpa koméntar ibarat sakola tanpa murid atanapi konsér tanpa pemirsa. Pikeun kuring, Dursasana sareng interaktivitas sareng pamiarsa mangrupikeun atribusi dasar tina blogging, sareng leres-leres manpaatna pikeun blogger.

Kuring ogé henteu pernah resep kaluar strategi sabab éta lolobana henteu jalan. Henteu seueur ton koméntar sareng unggal postingan Martech Zone, tapi nalika aya éta penting pikeun kuring. Kuring henteu paduli yén kuring kedah milarian sarébu koméntar spammy pikeun ngagali sareng mendakan hiji nugget - éta masih pantes.

Kitu cenah, kusabab kaseueuran paguneman kajantenan di luar blog - kuring hoyong pamiarsa urang mendakan sareng ngiringan paguneman éta. Disqus gaduh sababaraha fitur anu saé pikeun nuturkeun hiji-hiji sanésna tapi éta henteu cocog pisan sareng kabutuhan pikeun ngaidentipikasi saha sareng iraha eusi éta dibagi sareng diobrolkeun. Kuring nyebatkeun éta dina paguneman sareng Nicole Kelly sareng manehna nyarios kitu Livefyre tumaros - janten kuring badé mikeun sistem maranéhna.

Aranjeunna ogé parantos nambihan Sidenotes - alat pikeun nyeepkeun cutatan atanapi bagian teras masihan koméntar kana lokal atanapi sosial. Janten - koméntar sanés mangrupikeun hal anu anjeun lakukeun saatos anjeun maca hiji postingan, ayeuna anjeun tiasa ngalebetkeun paguneman anjeun langsung kana kontén!

Conto Sidenotes

Ieu video tinjauan:

Upami anjeun resep, wartoskeun ka kuring! 🙂

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.