Livestorm: Rencana, Laksanakeun, sareng Optimalkeun Stratégi Webinar Inbound Anjeun

Platform Webinar Livestorm

Upami aya hiji industri anu ngabeledug dina kamekaran kusabab larangan perjalanan sareng konci, éta industri acara online. Naha éta konperénsi online, démo penjualan, webinar, latihan palanggan, kursus online, atanapi ngan ukur rapat internal ... kaseueuran perusahaan kedah seueur nanem modal dina solusi konperénsi pidéo.

Strategi asup anu disetir ku webinar ayeuna ... tapi éta henteu saderhana disada. Kebutuhan pikeun ngahijikeun atanapi koordinasi sareng saluran pamasaran sanés, unduh parangkat lunak sareng kasaluyuan, halaman badarat, parangkat lunak integrasi bentuk, parangkat lunak pidéo, sareng analitik ampir-ampiran diperyogikeun pikeun ngawangun strategi online anu lancar ti mimiti dugi ka akhir.

Livestorm: Dina-Paménta, Langsung, sareng Wéb-Wéb Otomatis

Livestorm parantos ngawangun parangkat lunak wéb saderhana anu langkung saderhana, langkung palinter, langkung saé anu fokus kana pangalaman pangguna, wawasan pamasaran, sareng otomatisasi.

Parangkat Lunak Webstorm Livestorm pikeun Wéb anu Berulang, Langsung, Pra-Rékaman, atanapi Dina Paménta

Anjeun tiasa ngajalankeun sagala gaya wébinar nganggo parangkat lunak:

  • Hirup Webinars - Livestorm mangrupikeun solusi HD berbasis browser, teu kedah ngaunduh parangkat lunak naon waé. Sareng, éta ngamungkinkeun ngabagi layar, Youtube atanapi streaming langsung sanésna pikeun diintegrasikeun kana webinar anjeun.
  • Wéb anu teras-terasan - Host hiji webinar sareng sababaraha sési sareng jaga halaman badarat anu sami. Datang tiasa milih tanggal pilihan tina halaman pendaptaran anjeun.
  • Wéb Pra-Dirékam - Upami anjeun hoyong pangalaman webinar anu teu sampurna, salah sahiji cara pikeun ngalakukeun ieu nyaéta pre-record sareng unggah webinar anjeun pikeun diputer ka pemirsa. Ngan pencét maén!
  • Wéb anu Di-Paménta - Unggah wébinar anjeun sareng ngantepkeun prospek nonton video anjeun nalika aranjeunna hoyong.

Pangalusna sadaya, teu aya wates panyimpenan pikeun muterkeun deui halaman wéb anjeun!

Fitur Livestorm Kalebet

  • Pendaptaran Webinar - formulir khusus atanapi halaman pendaptaran diwangun langsung. Tambihkeun bidang tambahan pikeun nyayogikeun prospek anjeun. Sareng anjeun bahkan tiasa nyisipkeun formulir dina halaman wéb anjeun.
  • surélék Marketing - Impor kontak anjeun, kirimkeun undangan email anu dipersonalisasi, sareng sacara otomatis ngirim panginget pikeun para pendaftar anjeun hadir,
  • Interaksi Pemirsa - ngobrol, jajak pendapat, patarosan sareng jawaban, sareng anu nampilkeun sadayana tiasa ilubiung dina real-time sareng wébinar anjeun.
  • ngalaporkeun - Candak sumber pendaptaran sareng rujukan, tingali corong pamiarsa, partisipasi lagu, sareng ningali profil pendaptaran pikeun wébinar anjeun.
  • Palaksanaan Tag - Tambihkeun Google Analytics, Intercom, Drift, atanapi tag skrip anu sanés kana halaman pendaptaran anjeun.
  • ngahiji - Ékstrak sadayana inpormasi registrant anjeun, réspon polling, data analitik, atanapi gabungkeun kana Zapier, Slack, Email Marketing, Marketing Automation, Landing Pages, Payment Gateway, Advertising, Live Chat, atanapi push kana CRM via integrasi anu dihasilkeun kana Salesforce , Microsoft Dynamics, Pipedrive, Salesmate, Zenkit, atanapi SharpSpring.
  • Webhooks sareng API - Ngahijikeun Livestorm sareng halaman wéb anjeun atanapi platform nganggo API sareng webhooks anu mantap.

Coba Livestorm Gratis Gratis Ayeuna

Panyingkepan: Abdi apiliasi pikeun Ribut langsung.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.