2020 Ramalan Pemasaran Lokal sareng Tren

Pemasaran Lokal

Nalika inovasi sareng konvergénsi dina téknologi teraskeun, kasempetan terjangkau pikeun usaha lokal ngawangun kasadaran, mendakan, sareng ngajual online teras-terasan tumuh. Ieu 6 tren anu kuring prediksi bakal mangaruhan pisan dina taun 2020.

Google Maps Bakal Janten Milarian Anyar

Dina taun 2020, langkung seueur maluruh konsumén bakal asalna ti Google Maps. Nyatana, ngarepkeun paningkatan jumlah konsumen pikeun ngalangkungan pamilarian Google sadayana sareng ngamangpaatkeun aplikasi Google dina teleponna (nyaéta Google Maps) pikeun milarian jawaban tina pamundutna. Salaku tambahan, konsumén anu ngagunakeun pamilarian Google bakal ningali langkung seueur conto maluruh produk anu mulih hasil peta. Upamana, milarian AirPods bisa ngahasilkeun daptar peta Apple Store, Best Buy and Target sareng hiji aya sasayogian labél didukung ku Iklan Inventori Lokal Google.

AI Badé Ngawitan Sapertos Anjeun

Pilarian sugestif ningkat nalika téknologi AI janten langkung ditingkatkeun sareng intuitif. Konsumén moal kedah mikir deui logistik pikeun ngamimitian damel, ngajalankeun tugas atanapi nyandak perjalanan - parangkat lunak anu mekar bakal janten hiji léngkah payuneun kahoyong sareng kabutuhan konsumen. 

Pilarian Nol-Pencét dina Uptick

Google hasil teangan nol-klik bakal terus ngirangan kabutuhan pikeun konsumen pikeun nganjang halaman wéb sanés kanggo inpormasi. Kalayan jawaban instan, Peta Bungkus, panarjamah, panel pangetahuan, kalkulator sareng definisi anu dipidangkeun di luhur halaman, Google salajengna bakal ngurung konsumén ka SERP, nguatkeun peranna salaku raja data. Ogé diarepkeun mendakan hasil luhur-halaman anu langkung beunghar sapertos pitunjuk, resep, kumaha-tos, ménu sareng seueur deui anu kalebet gambar, pidéo sareng eusi euyeub sanés. 

Pangaruh Amazon 

Upami / nalika Amazon ngamimitian nyandak halaman tina buku Google, éta bakal nguatkeun pembeli sareng anu ngajual pikeun ngontrol deui propil perusahaan, reputasi sareng data langsung tina situs Amazon. Sanaos sakali ditingali ukur salaku situs e-commerce, pameseran Amazon's Whole Foods Market anu anyar nunjukkeun ékspansi na kana vertikal anu béda kalayan kamampuan anyar. Nyangka usaha ieu naék dina taun 2020.

Bata & mortir teu acan maot

Bata sareng mortir nuju naék deui, tapi ku cara anu béda tibatan anu diarepkeun. Salaku mayoritas pendapatan merek asalna tina toko fisikna, aranjeunna bakal teras-terasan nyiptakeun deui daya tarik pikeun paménta konsumén pikeun digitalisasi sareng genah. Dina taun 2020, ngarepkeun toko bata sareng mortir sareng réstoran pikeun ngirangan lokasi fisikna, fokus kana konsép pangalaman anu bakal ngantunkeun pangaruh ka konsumén sareng ngabantosan aranjeunna nangtung tina persaingan.

Étika, Privasi sareng Opini Publik Bakal Pangaruh Usaha

Naha éta warta palsu atanapi produk CBD, platform téknologi utama sapertos Youtube sareng Facebook kedah milih sisi nalika ngahasilkeun, promosi atanapi ngadukung perusahaan, kampanye atanapi produk. Kalayan kakuatan pikeun ngarobih algoritma daptar, ningkatkeun sénsor sareng / atanapi ngamajukeun produk / opini anu tangtu tibatan anu sanés, konglomerat teknologi ieu kedah merhatoskeun pisan peranna dina nyebarkeun inpormasi - naha palsu atanapi ngan saukur kontroversial - sareng pangaruhna pikeun konsumén . Nya kitu, 2020 bakal ningali perusahaan tech ageung ngaluncurkeun langkung seueur fitur anu dipuseurkeun ku privasi - sapertos modeu samaran anyar Google Maps - pikeun ngawatesan ngabagi data lokasi konsumen sareng mérek dina upaya ngajaga privasi konsumen.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.