Entong ragrag kana tipu daya "Ayana Lokal"

Depositphotos 37564193 s

Telepon abdi disada sadidinten. Sering kali kuring nuju rapat sareng klién tapi dina waktos sanés éta kabuka dina méja kuring nalika kuring parantos beres. Nalika telepon disada, kuring ningali sareng sering aya kode area 317 anu ditelepon. Nanging, nomer éta henteu aya dina kontak kuring janten kuring henteu ningali saha jalma éta anu nelepon kuring. Kalayan langkung ti 4,000 kontak dina telepon kuring - disingkronkeun sareng LinkedIn jeung Evercontact... Kuring lumayan loba ngaidentipikasi dulur nelepon kuring.

Tapi ieu béda. Ieu perusahaan penjualan kaluar spoofing anu 317 kode aréa coba mun jeung ngaronjatkeun Chances kuring picking nepi télépon. Dina diomongkeun ku Bill Adang - klien urang, hiji ahli dina jualan outbound, sarta pangadeg Salesvue, ieu katelah ayana lokal tur éta nu panacea panganyarna tina téhnologi nélépon outbound.

Ieu hiji conto tina RingDNA:

Masalah sareng ayana lokal éta langsung mimitian sasalaman antara hiji salesperson sareng prospek sareng Dursasana anu teu jujur. Dina jaman ayeuna, dimana konsumen nungtut langkung transparansi sareng kajujuran ti perusahaan, ieu aya konflik langsung.

ayana lokal nyebar sareng berkembang di industri ... sareng éta ogé nipu sareng bodo dina pendapat abdi. Kuring henteu nyobian ngéléhkeun di RingDNA - aranjeunna salah sahiji ratusan vendor anu ngajual solusi ieu sareng anu munggaran anu kuring mendakan pidéo dina Youtube. Tapi nalika pidéo RingDNA nyatakeun jumlah telepon anu diwaler atanapi dikembalikan, éta henteu masihan wawasan kana karusakan anu diical ku anjeun nganggo strategi licik ieu.

Doug Hansen, Sr. Manajer Ngembangkeun Akun tina giliran, teu dihaja nyandak telepon ti vendor anu sateuacanna nyaur kamampuan lokal-dial. Sacara instan anjeunna nganggap kirang integritas vendor sanaos anjeunna terang sateuacanna naon anu aranjeunna laksanakeun.

Kuring gaduh pangalaman langkung ti 30 taun dina penjualan, kalebet prospek dina telepon sareng parantos ékspérimén sareng sigana seueur téknik anu béda pikeun ngangon telepon atanapi ngajemput sakumaha saha waé. Sedengkeun kuring ngartos daya tarik tina angka lokal pikeun némbongan dina id pemanggil prospek, kuring mendakan yén ngalakukeun éta sering-sering masihan tip kana prospek anu aranjeunna parantos kasasar aranjeunna nyandak sareng nyiptakeun halangan négatip anu kedah dilanggar di awal. Sedengkeun téknik ieu épéktip dina kéngingkeun prospek langkung gancang aranjeunna ogé ngirimkeun yén urang kirang transparan sareng langsung dina pendekatan urang sareng ngaruksak jalur hubungan anu percanten.

Doug nyarios sampurna. Komo upami tingkat réspon naék nalika anjeun mencét kalayan kode daérah anu sami, kuring henteu tiasa ngabayangkeun yén anjeun tingkat konvérsi ningkat kalayan éta. Kuring ogé henteu percanten yén anjeun henteu nempatkeun sakabéh siklus penjualan dina résiko ku ngamimitian dina suku anu nipu.

Kapercayaan sareng kaaslian mangrupakeun konci pikeun unggal jual. Entong risiko ku kode area spoofing!

5 Komentar

  1. 1

    Leres, ieu mangrupikeun salah sahiji trik anu langkung ti tanggal kadaluwarsa. 18 bulan kapengker ieu ngabobodo kuring dina sababaraha telepon anu munggaran, ayeuna naon waé anu henteu pencét ID panelepon teu dipaliré…

  2. 2

    Sanajan ieu bisa foreseeably ditempo salaku nu nipu, éta hésé malire ngaronjat laju konversi jawaban sarta pamakéan éta pisan lumaku dina kaayaan dimana A. klien geus dipénta panggero atawa B. pamaké tungtung téh konsumen. Ayeuna, upami anjeun ngajual kana akun C-suite atanapi perusahaan, entong nganggo ayana lokal. Tapi dina hal kapercayaan, kuring parantos nganggo alat ieu dina posisi sateuacanna (dina waktos éta ngajual ka konsumén) sareng kapercayaan teu pernah leungit. Éta bakal dibangkitkeun unggal waktos - "Naha anjeun lokal" dimana kuring bakal nyarioskeun ka aranjeunna ngeunaan sistem telepon intuitif urang sareng mungkas frasa éta kalayan "geulis pinter leres?" Urang duanana bakal chuckle sarta neruskeun kalawan panggero jualan. Samentara éta, laju jawaban ngaronjat leuwih 400% dina aplikasi nu tangtu. 4x kasempetan pikeun nutup bisnis. Kuring bakal nyandak odds éta iraha waé dinten.

    • 3

      Aya sababaraha strategi pamasaran anu nipu anu ningkatkeun tingkat réspon sareng konvérsi dina unggal médium, Ryan. Anjeun nyandak odds, Kaula mah kipas jeung teu percaya pausahaan alus jeung produk jeung jasa gede kudu ngalakukeun hal ieu.

      • 4
        • 5

          Kaula mah hiji Pangacara, tapi kuring teu yakin aya wae sarat légal maksa hiji kode wewengkon pikeun cocog lokasi sabenerna panelepon. Pikirkeun alat sélulér anjeun nyalira… Abdi tiasa di Las Vegas sareng nelepon batur sareng "317" tetep bakal ngadaptar.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.