4 Kasalahan Usaha Anu Ngalakukeun Éta Lokal SEO Lokal

seo lokal

Parobihan ageung dilakukeun dina milarian lokal, kalebet panempatan Google tina 3 iklan dugi ka luhur nyorong bungkus lokalna sareng pengumuman yén bungkus lokal tiasa waé kalebet éntri mayar. Salaku tambahan, tampilan mobile anu heureut, panyebaran aplikasi, sareng pamilarian sora sadayana nyumbang kana ningkat persaingan pikeun pisibilitas, nunjuk ka masa depan pamilarian lokal di mana gabungan tina diversifikasi sareng kaunggulan pamasaran bakal kabutuhan bulistir. Acan, seueur usaha bakal dicekel deui dina tingkat anu paling dasar ku henteu ngagaduhan dasar-dasar SEO lokal anu leres.

Ieu 4 kasalahan anu umum dilakukeun SEOs anu ngagambarkeun kalemahan utama dina daérah pamasaran anu beuki tangguh:

1. Palaksanaan Palanggaran Nomer Lacak Telepon

Nomer pelacak telepon éta tabu panjang dina industri pamasaran milarian lokal kusabab poténsi drastisna pikeun nyiptakeun data anu beragam, teu saluyu dina wéb sareng mangaruhan pangaruh lokal pikeun peringkat lokal. Nanging, aranjeunna tiasa dilaksanakeun kalayan ati-ati pikeun nyayogikeun data anu teu ternilai pikeun usaha. Ieu sababaraha tips pikeun ngamimitian:

Ieu sababaraha tips pikeun ngamimitian:

  • Salah sahiji cara nyaéta pikeun ngirim nomer bisnis anjeun anu ayeuna ka panyadia ngalacak telepon sahingga anjeun tiasa ngalacak telepon kana nomer anu tos aya. Jalur ieu nyéépkeun anjeun tina kabutuhan pikeun teraskeun daptar bisnis anjeun.
  • Atanapi, upami daptar bisnis anjeun parantos lebet, bentukna teu saluyu sareng meryogikeun beberesih, teraskeun sareng kéngingkeun nomer lacak telepon anu énggal, kalayan kode daérah lokal, sareng anggo salaku nomer anyar anjeun. Sateuacan anjeun milih nomer naon waé, milarian éta dina wéb pikeun mastikeun teu acan aya tapak data anu ageung pikeun sababaraha bisnis sanés anu sateuacanna nganggo nomer éta (anjeun henteu hoyong nyungkeun teleponna). Saatos anjeun ngagaduhan nomer lacak telepon anu énggal, maka mimitian dina kampanye pembersihan cutatan anjeun, nerapkeun nomer énggal dina sadaya daptar bisnis lokal anjeun, halaman wéb anjeun, sareng platform naon waé (kecuali platform iklan mayar) anu nyebatkeun perusahaan anjeun.
  • Entong nganggo nomer pelacak panggero utama anjeun dina iklan bayar-per-klik anjeun atanapi bentuk iklan online sanés. Ngalakukeunana bakal ngawatesan kamampuan anjeun pikeun ngalacak naha data berpasukan ti pamasaran organik vs mayar. Kengingkeun nomer pelacak telepon unik kanggo kampanye mayar anjeun. Ieu henteu ilaharna diindéks ku mesin pencari, janten aranjeunna henteu kedah ngarugikeun konsistensi data bisnis lokal anjeun. * Ati-ati tina ngagunakeun nomer lacak telepon anu misah dina kampanye offline, sabab tiasa kana wéb. Anggo nomer utama anjeun pikeun pamasaran offline.

Siap ngagali langkung jero kana kasalametan sareng kasuksésan kalayan ngalacak telepon? Disarankeun maca: Pitunjuk Ngagunakeun Lacak Telepon Kanggo Milarian Lokal.

2. Kaasup Geomodifiers dina Ngaran Usaha Lokal

Salah sahiji kasalahan anu paling sering dilakukeun ku bisnis multi-lokasi dina pamasaran pamilarian lokalna aya di sekitar kecap konci isian bidang nami bisnisna dina daptar bisnis lokalna kalayan istilah géografi (kota, kabupaten, atanapi nami lingkungan). Kacuali geomodifier mangrupikeun bagian tina nami bisnis sah anjeun atanapi DBA, Pitunjuk Google tegas nyaram prakték ieu, nyatakeun:

Nambahkeun inpormasi anu henteu diperyogikeun pikeun nami anjeun (mis., "Google Inc. - Kantor Pusat Perusahaan Mountain View" tibatan "Google") ku kalebet taglines pamasaran, kode toko, karakter khusus, jam atanapi status tertutup / kabuka, nomer telepon, URL halaman wéb, jasa / inpormasi produk, lokasi/ alamat atanapi arah, atanapi inpormasi kontainer (mis. "Chase ATM in Duane Reade") teu diijinkeun.

Pamilik bisnis atanapi pemasar tiasa ngalebetkeun istilah geo dina bidang nami bisnis naha kusabab aranjeunna nyobian ngabédakeun hiji cabang anu sanés pikeun palanggan, atanapi kusabab aranjeunna ngarasa bakal pangkat langkung saé upami daptar na kalebet istilah ieu. Kanggo tilas pertimbangan, langkung saé éta pasrahkeun ka Google pikeun nunjukkeun nasabah cabang anu pang caketna, anu Google ayeuna lakukeun ku tingkat canggih anu luar biasa. Pikeun tinimbangan anu terakhir, aya sababaraha bebeneran kanyataan yén ngagaduhan nami kota dina judul bisnis anjeun tiasa ningkatkeun peringkat, tapi henteu pantes ngalanggar aturan Google pikeun milarian terang.

Janten, upami anjeun mendakan bisnis anyar, anjeun panginten badé ngémutan nganggo nami kota salaku bagian tina nami bisnis sah anjeun, dilebetkeun kana signage tingkat jalan, wéb sareng bahan cetak, sareng salam telepon, tapi, dina anu sanés skenario, kalebetkeun geomodifiers kana nami bisnis teu diijinkeun ku Google. Sareng, kusabab anjeun hoyong daptar bisnis lokal sanés anjeun pikeun cocog sareng data Google anjeun, anjeun kedah nuturkeun aturan ieu dina ampir sadaya cutatan anu sanés, daptar ngan ukur ngaran bisnis anjeun kalayan henteu aya modifiers pikeun unggal lokasi.

* Catet yén aya hiji pengecualian di luhur. Facebook meryogikeun panggunaan geomodifiers pikeun bisnis multi-lokasi. Aranjeunna henteu kéngingkeun nami anu sami sareng anu dibagi antara daptar Facebook Place. Kusabab ieu, anjeun kedah nambihan modifikasi kana judul bisnis Tempat Facebook masing-masing lokasi. Sedih, ieu nyiptakeun sauyunan data tapi tong hariwang teuing ngeunaan pengecualian anu hiji ieu. Unggal pesaing anjeun nganggo modél bisnis multi-lokasi aya dina kapal anu sami, ngahasilkeun kauntungan kalapa / musibah musing.

3. Gagal Ngembangkeun Kaca Landing Lokasi

Upami bisnis anjeun ngagaduhan 2, 10 atanapi 200 cabang sareng anjeun nunjuk sadaya daptar bisnis lokal sareng konsumén ka halaman beranda anjeun, anjeun parah ngawatesan kamampuan anjeun pikeun nganteurkeun pangalaman anu unik sareng khusus pikeun grup pangguna anu béda.

Halaman badarat lokasi (aka 'halaman badarat lokal', 'halaman badarat kota') narékahan pikeun ngirimkeun inpormasi anu paling relevan pikeun palanggan (sareng mesin pencari bot) ngeunaan cabang khusus perusahaan. Ieu tiasa janten lokasi anu pang caketna konsumén, atanapi lokasi anu anjeunna nalungtik sateuacan atanapi nalika perjalanan.

Halaman badarat lokasi kedah dikaitkeun langsung ka / tina daptar bisnis lokal masing-masing cabang, sareng gampang diakses dina halaman wéb perusahaan ngalangkungan menu tingkat luhur atanapi widget locator toko. Ieu sababaraha dos anu gancang sareng henteu kedah dilakukeun:

  • Pastikeun eusi dina halaman ieu unik. Entong ngan saukur pertukaran nami kota dina halaman ieu sareng nyebarkeun deui konténna di saluareun éta. Investasi dina tulisan anu hadé sareng kreatif pikeun tiap halaman.
  • Pastikeun hal anu kahiji dina unggal halaman nyaéta lokasi lengkep NAP (nami, alamat, sareng nomer telepon).
  • Naha nyimpulkeun konci mérek, produk sareng jasa ditawarkeun di unggal cabang
  • Naha kalebet testimonials sareng tautan kana profil ulasan anu pangsaéna pikeun masing-masing cabang
  • Tong hilap kalebet arah nyetir, kalebet ngaidentipikasi landmark utama anu datang tiasa sacara gampil ningali caket bisnis
  • Tong mopohokeun kasempetan pikeun pitch naha bisnis anjeun mangrupikeun pilihan anu pangsaéna di kota pikeun naon anu diperyogikeun ku pangguna
  • Tong hilap nawiskeun metode anu paling saé pikeun ngahubungi bisnis saatos jam (email, pesen telepon, live chat, sms) kalayan perkiraan sabaraha lami kanggo nguping deui

Siap teuleum jero kana seni nyiptakeun halaman badarat lokasi pangsaéna-di-kota? Disarankeun maca: Ngungkulan Sieun Anjeun Pikeun Halaman Pendaratan Lokal.

4. Ngaleungitkeun Konsistensi

Ahli industri satuju yén 3 faktor ieu langkung seueur ngarugikeun tibatan anu sanés pikeun kasempetan bisnis pikeun mikaresep peringkat lokal anu luhur:

  • Milih hiji salah kategori bisnis nalika nyiptakeun daptar bisnis lokal
  • maké gadungan lokasi pikeun bisnis sareng gaduh Google ngadeteksi ieu
  • ngabogaan teu cocog nami, alamat, atanapi nomer telepon (NAP) di wéb

Dua faktor négatip kahiji gampang dikontrol: milih kategori anu leres sareng henteu pernah ngapalsukeun data lokasi. Anu katilu, Nanging, nyaéta anu tiasa leupas tina tanaga tanpa anu gaduh usaha bahkan sadar kana éta. Data NAP anu goréng tiasa janten tina salah sahiji atanapi sadayana ieu:

  • Dinten awal Milarian Lokal nalika mesin pencari sacara otomatis narik data tina sababaraha rupa sumber on sareng offline, anu panginten tiasa lepat
  • Penjenamaan ulang bisnis, mindahkeun, atanapi ngarobih nomer telepon na
  • Palaksanaan henteu leres nomer pelacak panggilan
  • Kurang nyebatkeun formal data goréng, sapertos dina tulisan blog, berita online, atanapi ulasan
  • Data anu dibagi antara dua daptar ngabalukarkeun kabingungan atanapi daptar anu ngagabung
  • Data anu henteu saluyu dina halaman wéb perusahaan éta nyalira

Kusabab jalan data bisnis lokal ngalir sapanjang ékosistem milarian lokal, data anu goréng dina hiji platform tiasa diturunkeun ka batur. Nunjukkeun yén NAP goréng dipercaya ngagaduhan pangaruh anu paling négatip katilu dina peringkat milarian lokal, éta penting pisan pikeun mendakanana sareng ngabersihkeunana. Proses ieu sacara téknis disebat 'audit citation'.

Auditor cutatan umumna dimimitian ku gabungan maluruh manual pikeun varian NAP, ditambah panggunaan alat gratis sapertos Moz pariksa Listing, anu ngamungkinkeun anjeun sacara instan meunteun kasehatan NAP anjeun ngalangkungan sababaraha platform anu paling penting. Sakali NAP anu goréng parantos dipendakan, bisnis tiasa dianggo sacara manual pikeun menerkeunana, atanapi, pikeun ngahémat waktos, nganggo jasa mayar. Sababaraha layanan populér di Amérika Kalér kalebet Moz Lokal, whitespark, sarta Yext. Tujuan akhir tina audit cutatan nyaéta pikeun mastikeun yén nami, alamat, sareng nomer telepon saluyu mungkin, di saloba tempat anu mungkin, di wéb.

Léngkah Salajengna SEO Lokal

Dina taun-taun ka pengker, bisnis lokal anjeun bakal ngalaksanakeun sababaraha jinis teureuh pamasaran pikeun nuturkeun sareng cara Internét sareng paripolah pangguna anu mekar, tapi sadayana ieu kedah diwangun dina dasar-dasar dasar anu dikuasai. Konsistensi NAP, patuh padoman, sareng pamekaran eusi anu taat kana prakték anu paling masuk akal, pangsaéna bakal tetep relevan pikeun sadaya bisnis lokal pikeun masa depan, janten bantalan peluncuran sora anu janten dasar sadayana éksplorasi téknologi milarian lokal anu muncul. Hoyong ningali kumaha bisnis anjeun nembongan di wéb?

Hoyong ningali kumaha bisnis anjeun nembongan di wéb?

Kéngingkeun Laporan Daptar Lokal Moz Gratis

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.