Kumaha ngaoptimalkeun Halaman pikeun Milarian Lokal

optimasi milarian lokal

Dina séri anu teras-terasan dina ngaoptimalkeun situs anjeun kanggo pamasaran inbound, kami hoyong nyayogikeun kumaha cara ngaoptimalkeun halaman pikeun dipendakan eusi lokal atanapi géografis. Mesin pencari sapertos Google sareng Bing ngalakukeun padamelan anu saé pikeun nyokot halaman anu ditargetkeun sacara geografis, tapi aya sababaraha hal anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun mastikeun halaman lokal anjeun saindéks leres pikeun daérah anu leres sareng kecap konci atanapi frasa anu aya hubunganana.

Milarian lokal ageung… kalayan perséntase ageung tina sadaya maluruh anu dilebetkeun ku kecap konci anu pakait pikeun lokasi anu dipilarian. Seueur perusahaan sono kana kasempetan éta optimasi milarian lokal nyayogikeun kusabab aranjeunna ngaraos yén perusahaanna henteu lokal… Éta nasional atanapi internasional. Masalahna, tangtosna, nyaéta nalika aranjeunna henteu ningali dirina lokal, calon nasabahna milarian lokal.

optimasi milarian lokal

  1. Page Judul - Sajauh ieu, unsur anu paling penting dina halaman anjeun nyaéta tag judul. Diajar kumaha ngaoptimalkeun tag judul anjeun sareng anjeun bakal ningkatkeun peringkat sareng tingkat klik-liwat kana tulisan blog anjeun dina halaman hasil search engine (SERPs) sacara signifikan. Kalebet topik sareng lokasi tapi tetep dina kaayaan 70 karakter. Pastikeun ogé kalebet katerangan meta anu mantep pikeun halaman - handapeun 156 karakter.
  2. URL - Gaduh kota, nagara bagian atanapi daérah dina URL anjeun nyayogikeun mesin pencari sareng lokasi pasti yén halamanna perkawis. Éta ogé idéntifikasi anu saé pikeun pangguna mesin pencari ogé nuju marios éntri halaman hasil mesin pencari anu sanés.
  3. judul - Anjeun judul dioptimalkeun kedah nyayogikeun judul anu beunghar kecap konci sareng daérah géografis pusat anjeun nyobian ngaoptimalkeun heula, teras turutan inpormasi géografi anjeun. Pastikeun ngalebetkeun pedaran meta anu kuat pikeun halaman - handapeun 156 karakter.

    Jasa SEO Lokal | Indianapolis, Indiana

  4. Sharing sosial - Ngaktipkeun pangunjung anjeun datang sareng ngabagi halaman anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun promosi pikeun komunitas anu diperyogikeun.
  5. peta - Sedengkeun peta henteu dirayap (tiasa nganggo KML), gaduh peta dina halaman anjeun mangrupikeun cara anu saé pikeun nyayogikeun pangalaman interaktif pikeun pangguna pikeun milarian anjeun.
  6. carana make mangrupikeun tambah tambah sareng tiasa gampang dilaksanakeun sareng Google Maps API. Pastikeun bisnis anjeun kadaptar dina diréktori bisnis Google+ jeung Bing kalayan lokasi geografis anu akurat ditandaan dina profil bisnis anjeun.
  7. alamat - Pastikeun kalebetkeun alamat surat lengkep anjeun kana eusi halaman.
  8. gambar - Nambahkeun gambar sareng landmark lokal sahingga masarakat terang lokasina hébat, sareng nambihan tag alt anu ngagaduhan lokasi fisik mangrupikeun konci. Gambar narik jalma sareng narik ogé maluruh gambar ... tag alt nambihan panggunaan istilah géografi.
  9. Inpo geografis - Tengara, nami gedong, jalan peuntas, gereja, sakola, lingkungan, réstoran caket dieu - sadayana istilah ieu mangrupikeun istilah anu euyeub anu tiasa anjeun lebetkeun kana awak halaman supados anjeun diindéks sareng dipendakan pikeun lokasi halaman anjeun dioptimalkeun pikeun. Entong ngan ukur tinggalkeun hiji kecap konci régional. Seueur jalma milarian nganggo kriteria lokal anu béda.
  10. Mobile - Sababaraha kali yén pengunjung nyobian milarian anjeun, aranjeunna nyobian ngalaksanakeunana dina alat lokal. Pastikeun anjeun gaduh pandangan sélulér anu fungsina pikeun halaman pamilarian lokal anjeun ku kituna para tamu tiasa mendakan anjeun atanapi kéngingkeun pitunjuk ka anjeun.

Ieu tulisan patali anu tiasa dipikaresep:

3 Komentar

  1. 1

    Tip anu saé pisan!

    Pos anjeun bakal ngabantosan pisan kami nalika kami nargétkeun konsumén lokal ti daérah Melbourne di Australia. Ayeuna kuring tiasa kéngingkeun ideu ngaoptimalkeun halaman wéb kuring ka pemirsa lokal.

  2. 2

    Doug,
    Janten anjeun ngajelaskeun ngadamel halaman badarat pikeun halaman wéb anjeun, misah tina halaman utama, anu dioptimalkeun pikeun milarian lokal? Kuring asumsina moal bijaksana pikeun nyiptakeun sababaraha halaman badarat ieu pikeun kota-kota sakurilingna (Kuring ngalakukeun pamasaran internét pikeun perusahaan atap anu ngalayanan sakitar 5 kota sakitar)?

    Hatur nuhun! Eusi hébat.

    • 3

      Nuhun @disqus_hIZRrUgZgM: disqus. Anjeun tiasa ngalangkungan kaca pendaratan anu dioptimalkeun sacara lokal. Kuring henteu yakin kuring bakal ngagaduhan hiji kanggo unggal blok lokasi anu kuring nyobian narik, tapi kuring bakal ngagaduhan wilayah konci. Janten, salaku perusahaan asuransi nasional, sigana kuring ngagaduhan halaman pikeun masing-masing daérah metropolitan utama ... tapi henteu unggal kota. Anjeun kedah gaduh eusi anu cekap pikeun ngabédakeun tina anu salajengna. Dina conto anjeun, kuring tiasa gaduh 5 halaman anu béda - hiji dioptimalkeun pikeun unggal kota.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.