Tip Balanja Lokal pikeun Usum Liburan

ebay milo balanja lokal

Kami dipasang ngeunaan Milo, mangrupakeun akusisi ti eBay. Tujuanana Milo nyaéta pikeun ngagaduhan unggal produk dina unggal rak dina unggal carita sayogi dina wéb. Sareng aranjeunna parantos ngadorong toko ritel dina usum liburan ieu! Aya sababaraha tips anu hébat di dieu sareng kasempetan pikeun toko ritel pikeun pelengkap penjualan instore ku nyetir lalu lintas ka toko ti online.

Sora kawas waktuna pikeun haneutkeun Jingle Bells sareng cookies Gingerbread, sareng ngawitan nyetir sababaraha penjualan!

eBayLocal libur infographic final

Infographic via Milo.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.