Lokalis: Nyebarkeun, Ngatur sareng Ngamajukeun Acara Anjeun Online

lokalis

Pemasar nganggo acara langkung ti kantos, sareng pangaruhna atra. Nyatana, para pemasar rengking tradeshow sareng acara salaku taktik anu pang épéktip kadua na saatos halaman wéb Perusahaan Kajadian ngabantosan pikeun nyandak petunjuk anyar, ngarobah prospek anu resep ka konsumén, sareng langkung ngajelaskeun produk atanapi jasa sacara real-time. Nanging, seueur pemasar anu berjuang henteu ngan ukur ngungkit acara dina kapasitas terpadu, tapi ogé pikeun ngarti sareng ngukur kumaha aranjeunna nyetir penjualan, kasadaran mérek, Dursasana, sareng seueur deui. Kukituna, kajadian ngagambarkeun semacam Wild West pikeun pemasar.

Acara mangrupikeun rapat taunan pikeun seueur téknologi, ti Salesforce urang DreamForce konperénsi ka Pameran Elektronik Pamaké Internasional (CES). Aranjeunna malah populér di pamasaran (pikir MozCon jeung Hubspot's Inbound gempungan). Merek sapertos Pepsi sareng acara host Prudential pikeun langkung jero hubunganna sareng konsumén sareng ngahasilkeun kasadaran mérek. Salaku conto, Prudential's 4.01K “Balap pikeun Pangsiun” dimimitian salaku acara ngajalankeun anu nyanghareup ka konsumen sareng gancang janten kampanye pamasaran anu maju pikeun perusahaan kusabab kasuksésanna. Teras aya kajadian sapertos South by Southwest (SXSW), anu ngahijikeun merek, konsumén, sareng palaku.

Upami anjeun pamasar, sigana anjeun ngagaduhan anggaran pikeun acara - sareng alesan anu saé. Salapan puluh genep persén konsumén anu gaduh pangalaman hébat dina hiji acara bakal langkung condong mésér acara dinten ieu langkung ti ngan ukur kumpul, tapi; aranjeunna nuju canggih sareng rencana pamasaran anu rumit. Pemasar ngempelkeun sadayana ti Near Field Komunikasi (NFC) kana Identipikasi Radio-Frékuénsi (RFID), ngagunakeun téknologi canggih ieu pikeun ngalacak, ngawangun ramé, sareng ningkatkeun acara na dina sadaya titik dina siklus hirup acara.

Tapi kumaha perusahaan nyebarkeun berita ngeunaan kajadianana? Kajadian tiasa dipedalkeun dina halaman wéb perusahaan, média sosial, ngalangkungan email, atanapi dina seueur format sanés. Masing-masing toko ieu ngagaduhan pro sareng kontra, tapi karaosna siga aya anu kurang. Kumaha upami aya hiji tempat dimana para pemasar tiasa angkat ngamajukeun sadaya acara na online? Aya - disebatna kalénder acara.

Nalika anjeun nguping kalénder acara, anjeun panginten mikirkeun kalénder telepon kisi 30 dinten saderhana. Éta nampilkeun detil sareng inpormasi ngeunaan kajadian dina cara anu dasar teras anjeun kedah narik jalma kana kalénder anjeun pikeun diajar langkung seueur ngeunaan éta. Nanging, kalénder acara interaktif dinten ieu mangrupikeun alat pamasaran anu kuat anu ngabantosan ngajalankeun lalu lintas, kahadiran, sareng kasadaran kana acara anjeun. Lebetkeun Lokalis, BFF anyar anjeun.

logo lokal

Kalénder acara interaktif Localis mangrupikeun toko mandeg anu ngabantosan para pamasar gampang nyebarkeun, ngatur sareng ngamajukeun acarana online, sadayana dina hiji tempat. Lokalis nawarkeun fitur inovatif, diantarana:

  • Kaca badarat masing-masing pikeun tiap-tiap acara, lokasi, sareng nomer halaman naekeun kelompok sareng ningkatkeun Search Engine Optimization (SEO).
  • Integrasi sareng platform sosial sapertos Facebook sareng Twitter, anu ngamungkinkeun para admin acara ngalacak diskusi ngeunaan acarana sareng ngamungkinkeun pemirsa pikeun gampang ngabagi rencana acara na sareng rerencangan.
  • Analitik acara mundurs, anu ngamungkinkeun para admin ngalacak kahadiran, ngajaga tab dina komunitas sosial, sareng ngukur réaksi pemirsa sateuacan aya kajadian.
  • Merek khusus, anu ngamungkinkeun anjeun pikeun gampang ngalebetkeun tampilan sareng raraos merek anjeun, ngajaga mérek payun sareng tengahna.
    API anu kuat, anu nyambungkeun sareng téknologi acara anu rupa-rupa pikeun ngahijikeun pangalaman acara anjeun.

Lokalis ngajawab masalah ngamaksimalkeun balik anjeun kana acara ku nyiptakeun eusi acara anu dipersonalisasi anu tiasa dianggo pikeun aktipkeun acara anjeun, naha éta ngalangkungan promosi sosial, pamasaran kontén, atanapi saluran pamasaran sanés.

Ku kaca badarat masing-masing pikeun tiap acara, lokasi, sareng grup, Lokalis nyiptakeun eusi anu ramah-SEO anu tiasa diukur deui pikeun pamasaran di saluareun saluran anjeun. Anjeun nuju badé usaha pikeun nyiptakeun sadaya eusi anu anjeun peryogikeun masangkeun acara anjeun; naha ngantep éta cicing waé dina halaman wéb nalika anjeun tiasa nganggo inpormasi anu sami pikeun kéngingkeun Hadirin énggal sareng bahkan konsumén?

Teknologi Lokalis ngabantosan para pemasar pikeun ngoptimalkeun acara na, ngagunakeun kalénder salaku mesin pamasaran anu kuat. Halaman ramah-SEO na, mérek khusus, sareng back-end analytics masihan anjeun pakakas anu anjeun peryogikeun pikeun nyirian acara anjeun, sadayana disimpen dina hiji tempat, kalayan antarbeungeut anu gampang dianggo.

Kanggo diajar langkung seueur sareng cobian Lokalis pikeun nyalira, buka Localist.com sareng mimitian sidang gratis ayeuna.

Mimitian Percobaan Lokal Gratis Anjeun Dinten

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.