LocalVox: Pemasaran Usaha Lokal sareng Leutik

solusi agénsi localvox

Aya langkung ti 100 juta pamilarian lokal per dinten sareng 88% diantarana nyauran atanapi angkat ka jinis bisnis dina 24 jam! LocalVox mangrupikeun platform pamasaran lokal, sosial, sareng seluler anu ngabantosan usaha lokal pasar nyalira online, ngalangkungan jaringan penerbit, média sosial, milarian, sélulér, buletin email & bahkan halaman wébna nyalira - sareng saderhana dianggo salaku email.

LocalVoxKombinasi téknologi sareng dukungan sampurna pikeun usaha leutik anu hoyong muka konci nilai pamasaran lokal. Fitur kaasup:

  • komunikasi - Ngajantenkeun gampang komunikasi sareng konsumén anjeun anu aya ngalangkungan email, média sosial sareng sélulér - sadayana dipencét ku hiji tombol.
  • SEO lokal - ngabantosan anjeun kéngingkeun palanggan énggal ku ngaoptimalkeun kumaha anjeun pangkat di Google, Google+ sareng ratusan diréktori lokal sapertos Yelp, CitySearch, Yahoo, Bing sareng seueur deui.
  • Mobile - Nyiptakeun halaman wéb sélulér sareng nyebarkeun pembaruan kana halaman wéb anjeun sacara otomatis pikeun ngabantosan ngarobih palanggan énggal sareng masihan nasabah anu aya alesan pikeun datang deui.
  • Manajemén reputasi - Otomatis ngawaskeun reputasi sosial anjeun sahingga anjeun kéngingkeun email iraha waé anjeun kedah ngaréspon ulasan ka Yelp atanapi CitySearch, koméntar Facebook atanapi balesan Twitter.
  • poéna - Ngajalankeun palanggan énggal ku nargétkeun jalma anu caket kana telepon sélulérna kalayan tawaran dimana anjeun nyimpen sadaya pendapatan.
  • ngalaporkeun - Nyayogikeun anjeun laporan bulanan anu anjeun tiasa ngartos sareng métrik anu hartosna bisnis.

meunangkeun laporan SEO Lokal gratis ti LocalVox sareng milarian dimana usaha anjeun henteu dipendakan!

One comment

  1. 1

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.