SMS henteu maot. Kantos Ngadangu Geo-Anggar?

windows mobile

lba emarketer Jasa Olahpesen Singkat (SMS) sigana rada pas ku serangan telepon pinter sareng aplikasi sélulér ... tapi éta jauh tina maot.

SMS, atanapi "Short Message Service," mangrupikeun aplikasi data anu paling sering dianggo di dunya, kalayan 2.4 milyar pangguna aktip, atanapi 74% ti sadayana palanggan telepon sélulér ... SMS sampurna diarahkeun kana aplikasi pamasaran sélulér kumargi sipatna pribadi pisan, ampir Laju kabuka 100%, kamampuan pikeun eusi anu ditargét pisan dumasar kana sababaraha métrik sareng jangkauan alamiahna dina hal komunikasi dua arah sareng konsumén.

Kertas anu saé, Laporan Mobile Marketing Mobile Midorm 2010 Pertengahan sayogi anu ngagaduhan kabeungharan inpormasi dina pasar sélulér - kalebet platform, aplikasi, papacangan média sosial, e-commerce sareng seueur deui.

Salah sahiji diskusi dina whitepaper ieu nyaéta Jasa Dumasar Lokasi (LBS) & Iklan (LBA). Polling anyar nunjukkeun yén konsumén pisan kabuka pikeun iklan dumasar lokasi. Tempat Facebook jeung Foursquare janten aplikasi populér pikeun bisnis pikeun ngahubungi konsumen ... tapi kamajuan téknologi SMS anu disebat 'geo-fencing' tiasa ngabuktoskeun ogé populér pisan!

Kalayan ngenalkeun sareng kasadiaan seueur data lokasi-pangguna, éta beuki dianggo pikeun ningkatkeun kampanye SMS dina hal anu aya hubunganana. Konsép anu dikenal salaku "geo-anggar" ngalibatkeun netepkeun perimeter digital di sakitar lokasi anu ditangtoskeun, sapertos toko ritel atanapi réstoran, teras pesen SMS tiasa dikirim ka pangguna anu lebet perimeter éta. Palanggan anu milih program mobile a deli sacara otomatis tiasa nampi kupon anu peka waktos iraha waé aranjeunna sumping dina jarak mil ti réstoran, contona, nyayogikeun nilai instan pikeun pangguna sareng nyetir penjualan instan pikeun wéb.

Pamasaran deukeutna ogé aya di cakrawala. Pamasaran jarak deukeut bakal ngijinkeun usaha sareng Bluetooth atanapi SMS-CB (Short Message Service - Cell Broadcast) bakal ngijinkeun usaha 'ngadorong' iklan nalika konsumen dugi ka jangkauan wilayah transmisi. Kusabab téknologi ieu sering henteu meryogikeun ijin, éta dipertanyakan naha pamasaran deukeutna bakal populér.

2 Komentar

  1. 1

    Ieu hiji whitepaper incredibly komprehensif, Jenn! Hatur nuhun tim anjeun - wow!

  2. 2

    Kampanye pikeun pangguna dina geo-pager ogé saé. “1/2 harga sumur inuman nepi ka jam 9!!”

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.