Ngonci Facebook

facebook henteu resep

Éra kuring, tapi kuring leres-leres henteu merhatoskeun hal-hal sapertos setélan privasi, istilah panggunaan, atanapi cetak anu hadé nalika kuring nambihan jasa. Kuring biasana ngantosan naha aya reaksi ti masarakat teras kuring meta sasuai. Masalah khusus ieu nyumput ka kuring, sanajan, sareng kuring henteu sadar naon anu kuring laksanakeun.

My Profil Facebook cukup kabuka pikeun saha waé anu hoyong nyambung. Abdi jalma sosial sareng kuring leres-leres henteu gaduh rahasia (atanapi artos pikeun anjeun sadayana hacker di luar sana), janten kuring nyambung sareng sadayana. Ngeunaan hiji-hijina pengecualian pikeun ieu nyaéta pakakas geolokasi. Saur kuring mangrupikeun hal anu menyeramkeun yén jalma-jalma anu kuring henteu terang sareng cicing di sababaraha kaayaan sanés ngeunaan dimana kuring parios.

Sanaos kitu, dina hal ieu, aya anu dipasang kana témbok kuring anu matak nyinggung pikeun mayoritas penduduk. Kuring moal ngajentrekeun ... éta sanés porno, ngan ukur serangan anu henteu raoseun kana iman aranjeunna. Abdi sanés jalma anu religius, tapi kuring ngagaduhan kasopanan pikeun henteu ngahina jalma anu anu. Iman mangrupikeun hal anu henteu ngan ukur suci, kami parantos terang yén jalma henteu kapikiran bunuh diri nyalira. Pikeun seueur jalma, imanna ngan ukur anu dipiboga ku aranjeunna. Dina pamanggih kuring, éta henteu ngagaduhan kasopanan salaku sasama manusa sareng éta leres-leres hartosna.

Naon anu kajantenan dina sababaraha menit nyaéta jalma-jalma henteu ngabatur babaturan kuring ... babarengan sareng seueur koméntar ngeunaan naon anu kuring. (Anu ironisna nyaéta kuring ngantep jalma anu ngalakukeun éta terang yén kuring kuciwa ka aranjeunna). Janten, kusabab hiji jalma dina jaringan kuring henteu ngagaduhan kasopanan naon waé, kuring kedah ngonci idin kuring. Kuring masih kéngingkeun réréncangan posting dina garis waktos abdi ... tapi teu aya anu sanés anu ningali inpormasi na. Pikeun nepi ka layar ieu, pencét panah ka handap dina Facebook (luhur katuhu ieu pisan) teras pilih Kumaha Anjeun Sambungkeun. Kuring parantos ngurilingan dua sét anu parantos kuring perbarui.

idin facebook s

Pikeun anjeun guru Facebook di luar sana, naha ieu ogé ngeureunkeun eusi naon waé anu janten témbok kuring tina témbok jalma sanés anu kuring mairan? Atanapi ieu bakal ngalakukeun éta?

7 Komentar

  1. 1

    Parobihan idin éta moal ngarobih nanaon dina hal ieu. Babaturan anjeun masih bakal ningali nalika anjeun mairan atanapi resep kana hiji hal. Hiji-hijina pilihan anjeun nyaéta henteu mairan kana barang-barang éta. Poto kasar panganyarna dina Facebook mangrupakeun garapan ngahaja kumaha Facebook jalan.

    Dasarna, Anonymous nyiptakeun sababaraha akun palsu, ngahubungkeun aranjeunna sadayana, nambihan sakumpulan jalma nyata, unggah seueur gambar kasar, teras resep sareng koméntar sadayana. Nalika anjeun ngoméntaran kana éta poto, éta ditampilkeun dina témbok réréncangan anjeun sabab éta parantos seueur koméntar sareng resep anu sanés. Facebook jalanna persis kumaha sakuduna: nampilkeun kontén anu pang populerna (upami réréncangan anjeun parantos kalibet sareng éta).

    Hiji-hijina jalan nyaéta pikeun malire atanapi nyumputkeun eusi éta, sareng upami anjeun sapertos kuring, wartosan babaturan anjeun anu sanés supados aranjeunna terang ogé.

    -Jack

  2. 3

    Sabenerna, kuring ngarujuk kana naon anu ditingali ku seueur jalma: item dina feed warta na. Upami aya anu masangkeun barang langsung kana témbok anjeun, éta carita anu béda. Dugaan kuring nyaéta yén anjeun ngarujuk kana feed warta anjeun. Sumuhun?

  3. 5

    Kuring sok nyieun titik pikeun ngonci setélan Facebook kuring. Abdi henteu langkung anti sosial tibatan anjeun, tapi kuring ngamimitian ieu sakali kuring mimiti nampi pamundut réréncangan ti sababaraha jalma anu rada curiga. Leres, kuring henteu gaduh investasi dina jaringan sosial sapertos anjeun dina karir sareng visibilitas anjeun, janten kuring henteu gaduh minat pikeun dituturkeun atanapi dibaturan ku rébuan jalma anu henteu terang kuring ti Adam.

    Salaku tambahan, kuring henteu peryogi bantosan saha waé pikeun nempatkeun suku kuring dina sungut kuring, kuring tiasa ngalakukeun éta nyalira.

  4. 7

    Standarna kedah aya dina konci otomatis sareng ngajantenkeun sadaya fitur privasi gampang dipendakan. Teras serahkeun ka pangguna individu pikeun muka fitur anu dipikahoyong. Éta naon anu bakal dilakukeun ku pamilik situs wéb anu cermat.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.