Ngonci Facebook

facebook henteu resep

Shame on me, but I really don't pay attention to things like privacy settings, terms of use, or any other fine print when I add myself to a service. I typically wait to see if there's a backlash from the community and then I act accordingly. This particular issue snuck up on me, though, and I didn't even realize what I had done.

My Profil Facebook is fairly open to anyone who would like to connect. I'm a social person and I really don't have any secrets (or money for all you hackers out there), so I connect with everyone. About the only exception to this are geolocation tools. I think it's kind of creepy that people I don't know and live in some other state care about where I check in.

Anyways, in this case, someone posted something to my wall that was offensive to a good majority of the population. I won't go into detail… it wasn't porn, just a truly tasteless attack on their faith. I'm not a religious person, but I have the decency not to insult people who anu. Faith is something that's not only sacred, we've already figured out that folks don't mind killing themselves over it. For many people, their faith is all they have. In my opinion, it lacks any decency as a fellow human being and it's just downright mean.

What happened within minutes was that people unfriended me… along with a deluge of comments on what a jerk I was. (The irony is that I let the person who did it know that I was disappointed in them). So, because of one person in my network lacking any kind of decency, I've had to lock down my permissions. I still am allowing friends to post on my timeline… but no one else is going to see the information. To get to this screen, click the down arrow in Facebook (top right this very moment) and then select Kumaha Anjeun Sambungkeun. I've circled the two settings I've updated.

idin facebook s

For you Facebook gurus out there, does this also stop any content from making it to my wall from another persons' wall that I comment on? Or will this do that?

7 Komentar

  1. 1

    Parobihan idin éta moal ngarobih nanaon ngeunaan hal ieu. Babaturan anjeun masih bakal ningali nalika anjeun masihan koméntar atanapi resep kana naon-naon. Hiji-hijina pilihan anjeun nyaéta henteu masihan koméntar kana barang-barang éta. Poto kasar ayeuna dina Facebook mangrupikeun mangpaatkeun cara Facebook damel.

    Dasarna, Anonim nyiptakeun sababaraha akun palsu, ngaitkeun sadayana, nambihan sakumpulan jalma asli, unggah sakilo gambar kasar, teras resep sareng mairan sadayana. Nalika anjeun masihan koméntar kana poto éta, éta ditampilkeun dina témbok babaturan anjeun kusabab éta parantos ngagaduhan seueur koméntar sareng karesep séjén. Facebook tiasa dianggo persis kumaha kuduna: nampilkeun eusi anu paling populér (upami rerencangan anjeun parantos ngalaksanakeunana).

    Hiji-hijina cara pikeun ngubaran atanapi nyumputkeun eusi éta, sareng upami anjeun sapertos kuring, wartosan babaturan anjeun anu sanésna supados aranjeunna terang ogé.

    -Jack

  2. 3

    Sabenerna, kuring ngarujuk kana naon anu ditingali ku jalma-jalma: barang dina feed berita na. Upami aya anu ngeposkeun barang langsung kana témbok anjeun, éta carita anu sanés. Tebak kuring nyaéta anjeun ngarujuk kana feed berita anjeun, sanaos. Leres

  3. 5

    Kuring kantos ngadamel titik pikeun ngonci setélan Facebook kuring. Abdi henteu langkung anti sosial tibatan anjeun, tapi kuring ngamimitian ieu sakali kuring mimiti kéngingkeun pamundut sobat ti sababaraha jalma anu rada curiga. Nya, kuring henteu ngagaduhan modal pikeun jejaring sosial sapertos anu anjeun lakukeun sareng karir sareng pisibilitas anjeun, janten kuring henteu ngagaduhan minat pikeun dituturkeun atanapi diteman ku rébuan jalma anu sanés terang kuring ti Adam.

    Di sagigireun éta, kuring henteu peryogi bantosan saha waé pikeun nempatkeun suku kuring dina sungut kuring, kuring tiasa ngalakukeun éta nyalira.

  4. 7

    Anu standar kedahna dina lockdown otomatis sareng ngajantenkeun sadaya fitur privasi gampang dipilari. Maka serahkeun ka pangguna masing-masing pikeun muka fitur anu aranjeunna pikahoyong. Éta anu bakal dilakukeun ku pamilik halaman wéb.

Naon anu anjeun pikirkeun?

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.